Resolved! Solved

Original topic:

אזהרת נתונים

(Topic created on: 06-06-2021 08:27 PM)
4154 Views
esterazari
Active Level 5
Options
Galaxy Note
שבת שלום.. 
גלקסי נוט 20 אולטרה 5G

קיבלתי התראה "אזהרת נתונים" 
מה זה אומר?
ניצלתי את כל החבילה גלישה?
ניסיתי להוריד את האזהרה אולם היא שוב מופיעה.. 
תודה מראש לעונים
63 Comments
MonSamsung
Expert Level 5
Galaxy Note
לגמרי אין על הקהילה הזאת!! כל יום אנחנו שמחים ומודים על זה!
שמחים מאד שהצטרפת אלינו!
מוזמנת גם להעלות תמונות ממצלמת הסמסונג שלך אני בטוחה שנהנה מהן 😉😊
esterazari
Active Level 5
Galaxy Note
אני גיליתי במקרה את הקהילה בכלל ואת נפלאותיה בפרט לא מזמן!! זה נכס עצום!! זאת שיחת היום שלי עם כולם..
לגבי התמונות .. אני לא יודעת מה לצלם.. אבל אני מכורה לתמונות
MonSamsung
Expert Level 5
Galaxy Note
עדיך מאוחר מאשר לעולם לא 😉 למרות שלהצטרף לפה, זה אף פעם לא מאוחר!
לגבי התמונות, במיוחד אם את מכורה אליהן, אין לי ספק שכבר יש לך לא מעט בגלריית הטלפון שלך 😊 את יכולה להסתכל בשלי למשל, ולראות שגם אני ממש לא יודעת מה לצלם... פשוט נתקלת בדברים האלה שביום יום... הגלריה פה היא לכולם ואנחנו רובנו ממש לא צלמים במקצוענו ככה שתרגישי חופשי 😍
esterazari
Active Level 5
Galaxy Note
באמת אפעם לא מאוחר .
אכנס אלייך להסתכל בתמונות..
תודה רבה🌹
Solution
MonSamsung
Expert Level 5
Galaxy Note
ועוד משהו, שלישי, גם כאשר "מצב חסכון בחשמל" מופעל, תיהיה הגבלה בשימוש ברשת ברקע. כך שיכול להיות שלא תקבלי ברצף התראות מיישומים שונים שפועלים ברקע.
אזהרת הנתונים לא מפריעה לפעילות הרשת. אך ורק אם הגדרת לו לחסוך בשימוש כאשר מגיע למכסה מסויימת.
esterazari
Active Level 5
Galaxy Note
אין כמוך!!
אני העדפתי לבטל את זה לגמרי.. מעולם לא נתקלתי בזה עד אתמול.. וזה הספיק לי.. ממד מודה לך מכל הלב
MonSamsung
Expert Level 5
Galaxy Note
העונג כולו שלי!!
לגבי הביטול, אישית, אני פשוט הגדרתי לו את כ 10-20 גיגה לפני הסוף, ככה הוא לא משגע אותי ואני יכולה להיות רגועה לגבי השליטה בכמות הנתונים שנשארת לי.
כמובן שאם נוח לך יותר בלי, זה טוב כל עוד זה מה שעושה לך טוב!
Solution
MonSamsung
Expert Level 5
Galaxy Note
הביטול נעשה ע"י לחיצה על שלושת הנקודות בצד שמאל למעלה > ערוך יישומים > בחרי את היישומים ולמטה לחצי על "הסר"
MonSamsung
Expert Level 5
Galaxy Note
שנית, לאחר שבדקת יישומים במצב שינה או בשינה עמוקה, מתי לאחרונה הפעלת מחדש את המכשיר? גם זה לפעמים פותר בעיית חיבור.
bnirz
Active Level 6
Galaxy Note
היי
אני ממליץ לך בכללי לבטל גם את ההתראה וגם את המגבלה
רוב חבילות הסלולר בארץ, הם מעל 100GB - כך שאין כמעט סיכוי שתסיימי את החבלה שלך.
כמו כן, חברת הסלולר מחויבת להודיע לך כשאת מגיעה למעל 75% מהחבילה, כך במידת הצורך תוכלי להחליף לחבילה יותר גדולה לפני שהחבילה מסתיימת - יש היום חבילות גם של 500GB במחיר נורמלי.

לגבי "חוסך הנתונים" ממליץ לך להשאיר אותו כבוי - כשהוא פעיל הוא חוסם אפשרויות שונות בטלפון, כמו "נתב אלחוטי נייד" גיבויים וכו'