Resolved! Solved

Original topic:

איך אני רואה הודעות וואטסאפ בשעון?

(Topic created on: 07-19-2023 08:03 AM)
309 Views
Yosef92
Active Level 4
Options
Galaxy A
.
BarS
Active Level 7
Galaxy A

היי פלורין, ברוכה הבאה לקהילה שלנו :)

ראשית אמליץ לודא שהשעון מחובר למכשיר הנייד כראוי.

לאחר מכן אמליץ להיכנס ל-Galaxy Wearable > הגדרות שעון > התראות > 'עוד' > 'הכל' > ודאי שהמתג ליד יישום WhatsApp מופעל.

לאחר מכן ניכנס ל-Galaxy Wearable בשנית > הגדרות שעון > תכונות מתקדמות > הפעילי את המתג ליד 'חיבור מרחוק'.

0 Likes
אולי
Beginner Level 2
Galaxy A
בקר טוב קניתי שעון גלקסי 5י חדש . עשיתי מה שכתבתם בהסבר איך לחבר את הווטאפ לשעון. אבל לי כתוב שסמסונג SM-R900 לא פועל במכשיר שלך
מה עושים
0 Likes
כרמית
Beginner Level 2
Galaxy A
החלפתי לוואטסאפ עסקי. ופתאם לא מקבלת התראות וואטסאפ לשעון. אשמח להכוונה
0 Likes
BarS
Active Level 7
Galaxy A

היי כרמית, במקרה כזה אמליץ לבדוק את ההגדרות הבאות:

1. ניכנס ליישום Galaxy Wearable > הגדרות > התראות.

2.  התראות יישומים > הפעילי את המתג ליד יישום ה-WhatsApp.

3. באותו מקום נקיש על 'הצג התראות של הטלפון בשעון' > נבחר 'הצג התראות גם כאשר הטלפון לא בשימוש.'

4. אם מצב חיסכון בחשמל מופעל בטלפון המחובר, הדבר יכול להגביל את ההתראות בשעון. יש לכבות את מצב זה ולנסות שוב: ניכנס להגדרות > טיפול בסוללה ובמכשיר > סוללה חיסכון בסוללה.

5. אם במכשיר הופעלה תכונת 'נא לא להפריע' והיא מסונכרת עם השעון, ייתכן שלא יתקבלו התראות מהמכשיר. ניכנס ל Galaxy Wearable > התראות סנכרן 'נא לא להפריע' עם הטלפון - נכבה את המתג.

6. בעזרת תכונת חיבור מרוחק ניתן לסנכרן נתונים בין המכשיר לשעון דרך Wi-Fi או רשת סלולרית באמצעות סינכרון ענן עם Google.

התכונה הזו מאפשרת לקבל התראות ושיחות ללא חיבור Bluetooth לסמארטפון, כל עוד השעון מחובר לרשת Wi-Fi או רשת סלולרית. נבצע את הפעולה הבאה:

Galaxy Wearable > הגדרות שעון > תכונות מתקדמות > חיבור מרוחק - נפעיל את המתג.

0 Likes
ahmadmsarwe
Active Level 1
Galaxy A
איך אני רואה הודעות וואטסאפ עסקי בשעון ??
0 Likes
BarS
Active Level 7
Galaxy A

היי אחמד, במקרה כזה אמליץ לבדוק את ההגדרות הבאות:

1. ניכנס ליישום Galaxy Wearable > הגדרות > התראות.

2.  התראות יישומים > נפעיל את המתג ליד יישום ה-WhatsApp.

3. באותו מקום נקיש על 'הצג התראות של הטלפון בשעון' > נבחר 'הצג התראות גם כאשר הטלפון לא בשימוש.'

4. אם מצב חיסכון בחשמל מופעל בטלפון המחובר, הדבר יכול להגביל את ההתראות בשעון. יש לכבות את מצב זה ולנסות שוב: ניכנס להגדרות > טיפול בסוללה ובמכשיר > סוללה חיסכון בסוללה.

5. אם במכשיר הופעלה תכונת 'נא לא להפריע' והיא מסונכרת עם השעון, ייתכן שלא יתקבלו התראות מהמכשיר. ניכנס ל Galaxy Wearable > התראות > 'סנכרן 'נא לא להפריע' עם הטלפון' - נכבה את המתג.

6. בעזרת תכונת חיבור מרוחק ניתן לסנכרן נתונים בין המכשיר לשעון דרך Wi-Fi או רשת סלולרית באמצעות סינכרון ענן עם Google.

התכונה הזו מאפשרת לקבל התראות ושיחות ללא חיבור Bluetooth לסמארטפון, כל עוד השעון מחובר לרשת Wi-Fi או רשת סלולרית. נבצע את הפעולה הבאה:

Galaxy Wearable > הגדרות שעון > תכונות מתקדמות > חיבור מרוחק - נפעיל את המתג.

0 Likes
שומר
Beginner Level 2
Galaxy A
מדוע שאני מנסה לחבר את וואטצפ ביזנס לשעון.כותב לי חסום בטלפון!
0 Likes
שומר
Beginner Level 2
Galaxy A
מי יכול לעזור דחוף
אני בחול
0 Likes
IrisA
Expert Level 5
Galaxy A

היי,

איך אוכל לעזור?