היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, אנחנו פותחים סשן נוסף בסדרת השאלות למומחים - 'כל מה שרציתם לדעת', והפעם... >> כל מה שרציתם לדעת על מוצרי המובייל של... View Post
היי ממברס! סופ"ש נעים וגמר חתימה טובה לכולם✏אנחנו פה כדי להזכיר לכם לא לפספס את הטבות החגים שלנו >> אז מה היה לנו כאן השבוע?הפוסט החם... View Post
שנה טובה 🍯💖 View Post
סמסונג חברה לאמריקן אקספרס וחברת כרטיסי האשראי הקוריאנית KB Kookmin Card כדי להשיק כרטיס אשראי loT (internet of things).משמע כרטיס אשראי הניתן לאיתור... View Post
צהריים טובים ממברס!למי מאיתנו, בעלי שעוני Galaxy לא קרה שיש לו איזו שיחה או התראה שהוא חייב לראות או לענות לה אבל הוא באמצע בישולים/אכילה/מחזיק מטרייה... View Post
מישהו היה באיזו חנות והתקבל לפני בתור, קנה סיגריות בקיוסק והסמרטפון שלו זה גלקסי והוא היה אופנוען כנראה וזריז ומה שלא הבנתי איך שילם בטאפ? לא טרח... View Post
המתקפלים W24 יחד עם W24 Filp הינם בלעדיים לשוק הסיני ולא ימכרו מחוצה לו. מבחינת נתונים טכניים הם זהים לחלוטין כאשר עיקר ההבדל הוא בעיצובם... View Post
הממברס מעלים תמונות יפות ומיוחדות ממצלמות עם מפרט ואיכות הכי גבוהה בשוק🤩ואז האיכות יורדת😅יש דרך לשנות דרך ההגדרות את איכות העלאת... View Post
שלב ראשון : פנק את אישתך במתנה שלב שני : לך לחנות סמסונג והחזר מכשיר ישן וקבל 300 ש"ח לרכישה שלב שלישי : חכה שתגיע לאילת שלב רביעי: הזכר לאישתך... View Post
היי ממברס, מה שלומכם?היום אני אמשיך בסדרת הטיפים שלי ל Good Lock.אותי אישית תמיד ביאס שכשיש צלצול כיפי בטלפון, אבל אין קשר בין הרטט לקצב הצלצול של... View Post
הרבה כיכרות במדריד הם עם מזרקותיש חנות במרכז מדריד שנקראת el corte inglés, שם היה מתחם גדול של סמסונג בחנותכמובן שאי אפשר טיול בלי פרימרק, במיוחד כשזה... View Post
User | Likes Count |
---|---|
316 | |
266 | |
186 | |
165 | |
142 |