היי ממברס, פוסט זה נועד לרכז את כל העדכונים והמידע הקשור לגרסת One UI 7.0.כל פוסט שיתפרסם בנושא זה יאוחד לכאן, על מנת לשמור על סדר ונגישות המידע. מפת... View Post
היי ממברס, פוסט זה נועד לרכז את כל העדכונים והמידע הקשור לגרסת One UI 7.0.כל פוסט שיתפרסם בנושא זה יאוחד לכאן, על מנת לשמור על סדר ונגישות המידע. מפת... View Post
היי חברים, פתחנו פרק נוסף של שאלות למומחים והפעם- כל מה שרציתם לדעת על תיקונים מחוץ לאחריות. הפרק יעסוק בשאלות על תיקונים שלא כלולים במסגרת אחריות... View Post
היי חברים, אנחנו פותחים סשן נוסף בסדרת השאלות למומחים - 'כל מה שרציתם לדעת', והפעם... >> כל מה שרציתם לדעת על מוצרי המובייל של... View Post
אני מתלבט מה לקנות ליומולדת, האופציות הם:טאבלטים (אני אשתמש בהם לציורים, כתיבה, וכמו לפטופ עם dex)Tab s6 lite (2024) או tab s10 feשעונים: בעיקר... View Post
Why was that removed with One UI 7? It's very annoying. Especially for Routines. 2x1 widgets take much more place and don't bring any... View Post
בעדכון האחרון שורת החיפוש במסך הבית ירדה למטה.נשמח להעלות אותה בחזרה למעלה (עדכון אמור לייעל, לא לשנמך) לא מבינה מה סמסונג ניסו לעשות. View Post
מתלבט מה לרכוש. במחיר של 3000-4.500 עולה האולטרה או הפולד או טאבלט! מה כדאי בהתחשב שיש לי מכשיר. A מהעבודה View Post
אני בדרך כלל לא מתייחס יותר מדי לפרסומות, אבל הסרטונים שעלו באינסטגרם של סמסונג ומדגימים כמה דקיק ה-Edge החדש הם פשוט מעולים. קצרים, מעבירים את המסר... View Post
בשורות טובות: סמסונג מתכננת שיפור משמעותי בסוללות הטלפונים שלה באמצעות טכנולוגיית SUS CAN, המבוססת על פלדת אל-חלד, שתאפשר קיבולת גבוהה יותר, טעינה... View Post
היי, מצב שינה מוגדר אצלי להפעלה אוטומטית בטריגר 'ישן". לפני עדכון UI7 עבד נהדר, לאחר העדכון הוא מזהה שינה רק כמה שעות אחרי שאני הולך לישון.... View Post
האם יש זמן מסוים במהלך היום שבו העדכונים מגיעים למכשיר או שזה יכול להיות בכל שעה (אני פשוט ממתין לעדכון לa55 ומצוא את עצמי בודק כל רגע) View Post
צולם עם גלקסי S24 Bring them Home View Post
Samsung vision model View Post