Original topic:

[פתרון] בעיית שחזור מגיבוי וואטסאפ למכשיר חדש

(Topic created on: 02-18-2025 07:56 PM)
459 Views
LordLiron
Options
נושאים כלליים

image

שלום לכולם! 

רוצה לשתף אתכם בפתרון שמצאתי לבעיה של שחזור גיבוי בוואטסאפ. 

image
השגיאה

הקדמה: 
לאחרונה עברתי למכשיר ה-Galaxy S25 Ultra הנהדר (מהרבה סיבות!), אך נתקלתי בבעיה קריטית למדי: שחזור הגיבוי של הוואטסאפ לא עבד בטענה של "לא ניתן לשחזר מגיבוי זה". 

ניסיתי את שלושת השיטות הרשמיות של וואטסאפ, והן: 
  • שחזור מגיבוי ב-Google Drive. 
  • שחזור מגיבוי מקומי. 
  • העברת צ'אטים בעזרת QR. 
כל הניסיונות הללו נכשלו פעם אחר פעם, גם אחרי גיבוי מחדש וגם אחרי פתיחת חשבון גוגל חדש כדי לגבות מאפס (כל הגיבויים נעשו ללא גיבוי של סרטונים). 

החלטתי שאני לא מוותר על 11 שנה של היסטוריית שיחות בוואטסאפ ויצאתי לצוד פתרון ברשת. נוכחתי לגלות שאני לא לבד ויש עוד אנשים שנתקלים בזה, ואחרי שבוע בערך של חיפושים, מצאתי פתרון יעיל. 

הפתרון: 
העברה של הצ'אטים ע"י QR מבלי לאפשר לו לסיים את התהליך. 

הפעולות שצריך לבצע בפועל: 
1. 
ראשית נוודא שאין במכשיר החדש שום זכר לוואטסאפ. אם מותקן, יש למחוק אותו לחלוטין מהמכשיר ולהתקין מחדש. 
2. 
במכשיר הישן אנו נבחר באופציה שקיימת בהגדרות "העברת צ'אטים" ונפעל ע"פ ההוראות שלהם, כולל ההרשמה של המספר שלנו במכשיר החדש. 
3. 
נסרוק את קוד ה-QR לצורך תחילת התהליך. 
4. 
בשלב הזה ההתקדמות של ההעברה תציג לנו אחוזים, בטלפון החדש לאט לאט אנו נראה שהאחוזים נמוכים יותר, אבל נתעלם מזה.יש לשים לב להתקדמות של המכשיר הישן: כאשר המכשיר הישן מגיע ל-100%, במכשיר החדש אנו נסגור את וואטסאפ ונאלץ עצירה של הוואטסאפ כדי להפסיק את התהליך. יש לבצע זאת במהירות וללא עכבות.
5. 
נבצע הפעלה מחדש במכשיר החדש. 
6. 
נפעיל את וואטסאפ במכשיר החדש, הוא ישאל שוב לגבי העברה, אנו נאשר להמשיך תהליך, וכשיקפוץ ה-QR פעם נוספת, נבטל את התהליך. 
כעת הוא יאפשר המשך הגדרה כרגיל והשיחות והמדיה יהיו שם. 

השיטה הזו מאפשרת שחזור של היסטוריית השיחות והמדיה (סטיקרים לא עברו לי). 

*השיטה הזו רלוונטית למי שמקבל את השגיאה שהצגתי בפוסט בלבד. ראשית, יש לנסות לשחזר גיבוי כרגיל. 
*הבעיה איננה קשורה או תלויה במכשיר, זה יכול לקרות בכל מכשיר. 
*האחריות בביצוע שיטה זו היא על המשתמש בלבד! 

97 Comments
DaOldMan
Expert Level 1
נושאים כלליים
אני משתמש ב adb או ftp למשוך את כל ה sdcard הפנימי, אותו אני מעביר למכשיר חדש. הווטסאפ מאוד אוהב את זה ולא עושה בעיות. נראה היום עם אס25 החדש.
נושאים כלליים
אף פעם לא היו לי בעיות עם העברת וואטסאפ, הפעם זה היה נורא.

כשאתה עושה את זה כפי שתיארת, בסופו של דבר הוא מושך גיבוי מקומי? כי ניסיתי את זה, וזה לא עבד גם, כפי שציינתי.
DaOldMan
Expert Level 1
נושאים כלליים
כאשר ווטסאפ משתולל אתה לומד להעריך את טלגרם.
עזרתי לכמה אנשים עם צרות כאלה. הוא אכן מושך גיבוי מקומי אבל בפעם אחרונה משכתי גיבוי משרתים של גוגל. יש לי סיבים אז זה יורד מהר.
נושאים כלליים
אוקיי, הנקודה שלי שאתה בכל זאת מבצע את השחזור דרך הגיבוי בדרייב או מקומי, ששניהם לא צלחו לי. אז בפועל גם זה לא היה עוזר לי.
DaOldMan
Expert Level 1
נושאים כלליים
אם אני מפעיל ווטסאפ אחרי שיחזור גיבוי הוא בהחלט לוקח מקומי. נסה פעם.
Username13344
Active Level 7
נושאים כלליים
אין על הcli ^_^

מסכים גם לגביי טלגרם
Members_00AHcls
Beginner Level 2
נושאים כלליים

אהלן

הצלחת בשחזור?

תוכל בבקשה להסביר לי איך לעשות את זה.,?

ניסיתי בכל הדרכים ולא הצלחתי