Original topic:

[פעילות] אתגר ט"ו באב

(Topic created on: 08-04-2023 03:02 AM)
141 Views
BarS
Active Level 7
Options
נושאים כלליים

יום אהבה שמח ממברס! 💘

לכבוד ט"ו באב, יש לנו את המתנה הכי רומנטית שתוכלו לקבל, כריסטינה אגילרה מגיעה לארץ ועשרה מכם יוכלו לזכות בכרטיס זוגי במתנה להופעה!

אז מה אתם צריכים לעשות?

ספרו לנו בתגובות למי הייתם מקדישים שיר של כריסטינה אגילרה, איזה שיר תקדישו ולמה.

שולחי התגובות הטובות ביותר יזכו לשיר Hurt ו-Beautiful בקולי קולות בלייב פארק ראשל"צ.

thumbnail_1080x564_B-100.jpg

במה זוכים?**
עשרת המשתתפים עם התגובות היצירתיות והמקוריות ביותר, יזכו בכרטיס זוגי להופעה של כריסטינה אגילרה ב-10/8/2023.

התחרות בתוקף עד ה-05/08/2023, נכריז על הזוכים עד ה-07/08/2023.

לחצו לתקנון

150 Comments
Shaharf
Beginner Level 2
נושאים כלליים
הייתי מקדישה את beautiful לעצמי הצעירה יותר
כי תמיד הייתי חסרת ביטחון ואם יכולתי הייתי מרימה את עצמי לפני. לא נתתי לעצמי להיות אני ואני מרגישה שבשנים האחרונות סוף סוף הצלחתי להתגבר על זה ולאהוב את עצמי כמו שאני, הייתי שמחה לדעת לפני שאף אחד לא צריך להשפיע עליי ואני היחידה שצריכה להיות מרוצה מעצמה, אבל עברו הרבה שנים ותמיד צריך להזכיר לעצמנו לעשות דברים שאנחנו אוהבים ולהרים את עצמנו.
מעבר לזה. זה השיר הראשון שהקלטתי באולפן ואני מאוד מחוברת אליו כי הוא מנקה לי את הנפש ועוזר לי לזכור שזה לא משנה מה יגידו, כולנו יפים כמו שאנחנו והכי חשוב שאנחנו נאהב את עצמנו.

תודה שקראתם ❤️
TheBoyNxtDoor
Beginner Level 5
נושאים כלליים
הכי קלישאתי אבל נכון
השיר האלמותי Beautiful יצא כשהייתי נער בגיל ההתבגרות. לא היה לי אסי עזר או הראל סקעת בפריים טיים. הרגשתי שאני לא כמו כולם. לא אהבתי לשחק כדורגל והבנתי שאני נמשך יותר לבנים מאשר לבנות. זה יכול מאוד לתסכל להרגיש חריג ואחר, במיוחד בגיל כזה. השיר הזה בקולה של כריסטינה גרמו לי להרגיש שאני לא לבד, ואני הכי יפה ומיוחד שיש
תודה XTINA💗
bonbono
Beginner Level 2
נושאים כלליים
Lady Marmalade כמובן , מקדיש לאשתי האהובה בגלל מילות השיר בפזמון בצרפתית 😅🥰
voulez-vous coucher avec moi ce soir?
ואהבה הבלתי נגמרת , יהיה הכי מדהים בעולם לפנק אותה לטו באב ולקראת יום ההולדת ה 40 שלה 🙏🎤
noam5
Beginner Level 5
נושאים כלליים
הייתי מקדיש את השיר beautiful לחבר טוב שלי שסובל מבעיית אי אמונה עצמית. החבר מאוד לא מרוצה ממי שהוא ומאיך שהוא נראה. המילים העוצמתיות של השיר יוכלו להעצים אותו ולגרום לו להבין שהוא יפה ומדהים בדיוק כמו שהוא!
סתיווי
Beginner Level 2
נושאים כלליים
אני מקדישה את השיר Beautiful לעצמי, כדי שברגעים קשים אוכל להזכיר לעצמי שאני טובה ושאני יפה פנימית וחיצונית.
זה לדעת לקבל את הפגמים כי אין מושלם, יש להיות שלמה עם עצמך❤️
timoti999
Beginner Level 3
נושאים כלליים
מקדיש את you lost me לאקס כי וול...
הילוש85
Beginner Level 2
נושאים כלליים
הייתי מקדישה לאהובי את השיר הרט שזה hart השיר הזה בול לנו ואני מאוד אוהבת את השיר ביוטיפול שלה.והשיר הנוסף שלה ועוד מלא שירים הם שהייתי מקדישה לאהובי הם come on over beby.וif youwont be with me.בקיצור אני מעריצה משנות ה90 ו2000 את כריסטינה אגילרה ומעריצה אותה ואוהבת את השירים שלה אפילו יש לי את הדיסק הראשון שלה שבה היא פרצה עם השיר הזה שרשמתי.אני אהייה מאושרת עם תשלחו לי כרטיסים להופעה שלה הלוואי ואזכה.
נושאים כלליים
הייתי מקדישה את אחד השירים היפים של כריסטינה לבת דודה האהובה שלי
The Voice Within
מעבר למשפחה אנחנו חברות טובות, יודעות לריב ולהשלים, לייעץ ולעזור, לבלות ולעשות חיים וגם להקשיב לקול הפנימי שלנו.
שבוע שעבר היא התארסה לבן זוג המהמם שלה ואין דרך טובה לחגוג את זה מללכת להופעה של כריסטינה 😍
Hila_shumil90
Beginner Level 2
נושאים כלליים

שההיתי קטנה לראשונה שמעתי את השיר hurt בכיתי ורצתי לאמא ואמרתי לה " אני לא רוצה שאבא ימות " כרגע הוא חולה ואני לנצח אקדיש לו את השיר hurt ותמיד אחשוב עליו שאני רואה ושומעת את הקליפ הזה

shaism100
Active Level 1
נושאים כלליים
הייתי מקדישה את השיר Beautiful לכל אחיותי הורודות. שסובלות כמוני מסרטן השד. יוצא לי לשמוע אותו לא מעט בזמן האחרון והוא מזכיר לי כמה חשוב להיות חזקים ולא לוותר ולזכור שגם אם התקופה עכשיו קשה ואנחנו לא מרגישות יפות, עם הקרחת, פני הירח וכל תופעות הלוואי, אנחנו מהממות בפנים וחזקות ויכולות לנצח הכל.
ואם אני זוכה אני תורמת את הכרטיסים לשתי ורודות כי כרגע אני בתהליך הכימו ואין סיכוי שאצליח ללכת 🤕
0 Likes