Original topic:

[פעילות] אתגר ט"ו באב

(Topic created on: 08-01-2023 03:33 PM)
8525 Views
BarS
Active Level 7
Options
נושאים כלליים

יום אהבה שמח ממברס! 💘

לכבוד ט"ו באב, יש לנו את המתנה הכי רומנטית שתוכלו לקבל, כריסטינה אגילרה מגיעה לארץ ועשרה מכם יוכלו לזכות בכרטיס זוגי במתנה להופעה!

אז מה אתם צריכים לעשות?

ספרו לנו בתגובות למי הייתם מקדישים שיר של כריסטינה אגילרה, איזה שיר תקדישו ולמה.

שולחי התגובות הטובות ביותר יזכו לשיר Hurt ו-Beautiful בקולי קולות בלייב פארק ראשל"צ.

thumbnail_1080x564_B-100.jpg

במה זוכים?**
עשרת המשתתפים עם התגובות היצירתיות והמקוריות ביותר, יזכו בכרטיס זוגי להופעה של כריסטינה אגילרה ב-10/8/2023.

התחרות בתוקף עד ה-05/08/2023, נכריז על הזוכים עד ה-07/08/2023.

לחצו לתקנון

150 Comments
גוזי
Active Level 1
נושאים כלליים
ממש מקסים!!! ריגשת!
michalwit
Beginner Level 2
נושאים כלליים
הייתי מקדישה את השיר moves like jagger לאחותי האהובה כי זה בדיוק מה שנעשה אם נזכה בכרטיסים🙏🙏🙏🎉🎉🎉
Ronkorin50
Beginner Level 2
נושאים כלליים
לאשתי היקרה תמיד אני מבטיח לך הופעה חיה אבל מה לעשות זה מסתיים שאנחנו מעולפים על הספה.
3 ילדים חוגים שיעורים ומקלחות בקושי נשאר זמן לעצמנו לחיות.
כל פעם מחדש אני מנסה להפתיע אבל תמיד משהו מפריע..
תואר ראשון ושני אין לי מילים אשת חייל שלי
מקדיש לך את השיר של האחת ויחידה
כריסטינה אגילרה לחיינו נכנסה עם השיר שהכרנו לראשונה Genio Atrapado
זוכר כל דקה רק רציתי אותך לנשום כל שנייה
שמענו אותו בלי הפסקה זה השיר שלנו אהובה.
מקדיש לך אותו שוב באהבה בשבילי את עדיין אחת ויחידה והלוואי ונזכה בזוג כרטיסים מתנה אתחבק איתך מתחת לכיפת השמיים שכריסטינה שרה בקולה המופלא וצריפתי גם תמונה לזכר התקופה Screenshot_20230803_220145_WhatsApp.jpg
lilub
Beginner Level 2
נושאים כלליים
מקדישה קודם לעצמי את beautiful להזכיר לעצמי מה חשוב...ומקדישה את זה לחברה אהובה שילדה וצריכה תזכורת ❤️אותה גם הייתי רוצה לקחת איתי
שילן
Beginner Level 2
נושאים כלליים
אני מקדישה את השיר beautiful לכל הנשים וביניהן גם לעצמי, שאלמד לאהוב ולהעריך את היופי הפנימי והחיצוני שלי, לקבל את עצמי. גם אם אני לא במשקל ה"נכון", גם בדברים שאני לא בנורמה בהם. אמן❤️❤️❤️
polinagu
Beginner Level 2
נושאים כלליים
הייתי מקדיש את השיר buetiful לילדים אהובים שלי שידעו שהם יפים העיקר מבפנים ושאף אחד לא יוריד להם את הביטחון ותמיד יהיו חזקים לא משנה מי עומד מולם
סיוןצצה
Beginner Level 2
נושאים כלליים
Your body
לכל הנשים בעולם ❤️
orrrr
Beginner Level 4
נושאים כלליים
כמובן שמקדישה את השיר Candyman לחבר המתוק שלי שעובד בחנות ממתקים עם כל סוגי המתוקים!
כי הוא: He's a sweet talkin' sugar coated candy man

ואין יותר ממני שרוצה לזכות אותנו בהופעה מתוקה של כריסטינה האגדית!!
ששש
Beginner Level 2
נושאים כלליים
מקדיש לשירי אישתי את השיר Beautiful, לכבוד היומהלדת שלה שחל החודש ב 01.08
meravvv
Beginner Level 2
נושאים כלליים
הייתי מקדישה את השיר beautiful לחברה שלי ריטה.. שהיא אחות אונקולוגית, גריאטרית, אחות סטומה ובעצם כל המקרים הקשים אצלה מטופלים. ובגלל שהיא יפה פנימית וחיצונית!!!