Original topic:

עדכון One UI: חידושים מרגשים וגם שינויים קריטיים שכדאי לדעת עליהם

(Topic created on: 09-10-2024 05:36 PM)
152 Views
Digitai
Options
נושאים כלליים
[ממהרים לעדכן? יש אמ;לק בסוף]

image
מה חדש ועל מה צריך לתת את הדעת 

העדכון החדש של מערכת One UI לגרסת ה 6.1.1, שהוצגה עם השקת המתקפלים מסדרה 6, מביא שדרוגים שיעזרו לנו למקסם את השימוש בטלפון שלנו. מחוויות יצירתיות ועד לניהול יומיומי חכם יותר, העדכון הזה מציע כלים שיקלו עלינו להפוך את הרעיונות שלנו למציאות ולשפר את איכות החיים הדיגיטליים שלנו.

ריכזתי כאן את כל החידושים המרכזיים מתוך לוג השינויים שהופץ, כדי להנגיש אותם בצורה קצרה וברורה:

📷הפיכת רישום לתמונה מרהיבה
יש לכם רעיון בראש? עכשיו, בעזרת אלגוריתמי הבינה המלאכותית (AI) של סמסונג, אפשר להתחיל מרישום פשוט ולהפוך אותו ליצירת אמנות של ממש. הפיצ'ר הזה זמין בעורך התמונות ובעזרת האפליקציות השונות כמו Samsung Notes, Edge Panels ועוד.
אני לקחתי את זה לכיוונים נוספים כמו למשל פה וגם פה

image

🎨יצירת פורטרטים ייחודיים עם AI
עם העדכון ל 6.1.1 אפשר ליצור פורטרטים בסגנון חדשני ושונה לגמרי עם עיבודי תמונה מבוססי AI. רוצים תמונה חדשה לפרופיל שלכם? עם מגוון רחב של סגנונות פורטרט אפשריים, כל תמונה הופכת ליצירה ייחודית.
כל מה שצריך הוא תמונת פנים ואז להיכנס לעורך המובנה, ללחוץ על אייקון הבינה המלאכותית ושם לבחור באפשרות דיוקן ai
שמואל שלנו כבר כתב על זה באריכות פה 

image

💬כתיבה אוטומטית ("הכותב")
רוצים לחסוך בזמן, או לא ממש סגורים על ניסוח כשאתם כותבים הודעות טקסט, אימיילים או פוסטים ברשתות החברתיות? פשוט תנו לטלפון לכתוב עבורכם. אתם כותבים משפט קצר, וה-AI של סמסונג דואג להמשך. דרך נהדרת ליצור תוכן מבלי לבזבז זמן יקר.
יש הסבר נהדר של שמואל כאן (אין מה לעשות, הוא היה הראשון עם המכשיר החדש)

🌐תרגום בזמן אמת גם באפליקציות
(היה זמין רק בשיחות טלפון / SMS)
נמאס לכם מהמחסום הלשוני? התרגום בזמן אמת מגיע עכשיו גם לשיחות טלפון ולאפליקציות כמו וואטסאפ ו-Google Meet. בזמן השיחה, פשוט לחצו על כפתור התרגום ותוכלו לדבר ולהבין שפות שונות באופן מיידי. (דיסקליימר - אני עם WA ביזנס ולכן לא משולבות אצלי מספר תכונות, כך שלא יכלתי לבדוק את הנ"ל)

📝הפיכת הקלטות קול להערות טקסט 
הפיצ'ר הזה (באפליקציית Notes) יכול לשנות את הדרך שבה אתם מנהלים פגישות או שיחות חשובות. עכשיו אפשר להקליט שיחה ולהמיר אותה מיד להערות כתובות שניתן לערוך, לסכם ולשמור. הפתרון המושלם למי שרוצה להתרכז בשיחה ולא בכתיבה! חשוב לדעת: נכון לעכשיו, התכונה הזו אינה תומכת בעברית.

🌦רקעים שמשתנים בהתאם למזג האוויר
בחרתם תמונה כרקע למסך? עכשיו היא תשתנה בהתאם למזג האוויר באזור שלכם! אם יורד גשם בחוץ, תראו גם את הרקע "מתחיל לטפטף". אם השמש זורחת – היא תזרח גם ברקע שלכם. שילוב מושלם בין מזג האוויר לטכנולוגיה.

image

💡עצות מותאמות אישית לבריאות טובה יותר
סמסונג Health ממשיך להשתדרג, והפעם עם טיפים מותאמים אישית לשיפור הבריאות. בנוסף, תוכלו לעקוב אחרי איכות השינה שלכם עם דו"חות מפורטים שמציינים את קצב הלב, קצב הנשימה והזמן שלוקח לכם להירדם.
(מתבייש להראות את התוצאות שלי)

---

חשוב לציין שחלק מהתכונות הללו כבר היו קיימות בגרסה הקודמת, 6.1, אך עם שיפורים נוספים בעדכון הנוכחי. אם גיליתם משהו חדש ומעניין, אני אשמח לשמוע מכם – שתפו אותי בתגובות!

הערות חשובות למשתמשים:

• החל מהעדכון הנוכחי (6.1.1) אין יותר תמיכה בתרגום לעברית או מעברית, עבור מילים ופסקאות בעזרת ה-S Pen.
  • תפריט הבחירה החכמה שונה, והוסרה ממנו האפשרות להקלטת GIF.

image

ולסיום, טיפ קטן למשתמשי Expert RAW: 

בעדכון הנוכחי תגיע תוספת מעניינת בשם Astrophoto Portrait, שתאפשר לכם לצלם דיוקן ולשלב אותו עם חשיפה ארוכה ללכידת הכוכבים. חוויה מרהיבה לכל מי שאוהב צילום לילה (מהניסיון המועט שלי, התכונה עובדת בצורה נהדרת ונותנת לנו עוד כלי נהדר, בארגז הכלים של המצלפונים של סמסונג)

אמ;לק - עדכון One UI 6.1.1 

העדכון החדש של One UI מביא כלים חדשים לשיפור היצירתיות והניהול היומיומי שלכם. בין החידושים:
  • הפיכת רישום לתמונה עם AI.
  • יצירת פורטרטים ייחודיים עם סגנונות חדשים.
  • כתיבה אוטומטית להודעות וטקסטים.
  • תרגום בזמן אמת בשיחות ואפליקציות.
  • המרת הקלטות קול להערות טקסט (לא תומך בעברית).
  • רקעים משתנים לפי מזג האוויר.
  • טיפים מותאמים אישית לבריאות ב-Samsung Health.

הערות חשובות:
  • אין יותר תמיכה בתרגום לעברית או מעברית עם ה-S Pen.
  • תפריט הבחירה החכמה שונה והוסרה ממנו האפשרות להקלטת GIF.

טיפ למשתמשי Expert RAW: 
  • תוספת Astrophoto Portrait מאפשרת שילוב דיוקן עם חשיפה ארוכה ללכידת כוכבים.
23 Comments
נושאים כלליים
סיכום מצוין 🪼
תודה רבה 🎄
NehorayS
Expert Level 5
נושאים כלליים

סיכום מעולה! תודה🙂

Kfeer
Expert Level 5
נושאים כלליים
שיאללה איזו סקירה זריזה! תודה על המידע איתי 🙏🙏
נושאים כלליים
אני עם ה 6.1.1 בפולד שהגיע אלי להתנסות, ככה שיצא לי לבחון קצת את הדברים.
אריקו
Expert Level 5
נושאים כלליים
תודה רבה על הפוסט הנהדר
נחום
Expert Level 5
נושאים כלליים
תודה רבה איתי!
Nivnaor32
Expert Level 5
נושאים כלליים
פוסט מעולה!
עושה סדר בכל בכל החידושים✌🏼
תודה רבה איתי
NadavILR
Expert Level 2
נושאים כלליים
תודה על הפוסט המעמיק!!!
shak100
Active Level 6
נושאים כלליים
איזה באסה כל הקטע עם התרגומים שבכללי לא רק שהם לא תומכים בעברית הם מורידים תמיכה מפיצ'רים קיימים