Original topic:

מדריך: "כותב" - הגאון הקטן במקלדת שלנו⌨️

(Topic created on: 09-04-2024 09:23 AM)
291 Views
שמואל
Expert Level 5
Options
נושאים כלליים
בוקר טוב חברים!

יצא לכם להיקלע למצב שרציתם להגיב למשהו, או לכתוב משהו אבל לא משנה כמה תנסו לא תצליחו לחשוב על ניסוח מתאים?
בין אם זה סירוב להצעה מסויימת, כתיבת מכתב למנהל שלך או סתם עזרה בכתיבת ברכת יום הולדת- ה''כותב'' החדש של סמסונג פשוט מושלם למשימה!

מה זה בעצם הכותב?
הכותב הוא כלי שסמסונג הוסיפה בממשק One UI6.1.1 והוא נמצא בתוך כלי הAI במקלדת שלנו, אנחנו כותבים לו מה אנחנו רוצים שינסח לנו והוא יעשה את העבודה הקשה בשבילנו😁

חשוב לי להסביר משהו קטן בנוגע לשימוש שלו:
*בניגוד ל''סגנון כתיבה'' הכותב לא משנה את מה שתכתבו לו אל סגנון או ניסוח אחר, אלא שצריך לכתוב לו ממש על הסיטואציה, לתת לו מידע על מה נרצה שיכתוב לנו ואפילו איך בדיוק ואז הוא ייצור לנו את הניסוח בהתאם- כמו ChatGPT של הודעה אחת (וההתמקצעות היא בניסוח הודעות).

אז איך עושים את זה?
פשוט נכנסים למקלדת- לוחצים על סמן הAI️- כותב- מנסחים את מה שנרצה ובוחרים את הסגנון לכתיבה וגם את אופן הניסוח (מייל/תשובה/חברתי/רגיל) ולוחצים על ''הפק''.

והנה יש לכם תשובה שהחבר הגאון שלנו במקלדת יצר לנו, אם אתם פחות מתחברים לתוצאה אתם תמיד יכולים ללחוץ על ''ריענון'' ולקבל תשובה חדשה שהוא ייצר לנו.

מקווה שאהבתם את הפוסט של היום, שיהיה לכולם המשך יום נפלא!
18 Comments
נחום
Expert Level 5
נושאים כלליים
מדריך נפלא - קצר ולעניין.
תודה רבה אלוף!
שמואל
Expert Level 5
נושאים כלליים
תודה רבה נחום היקר!
שמח לשמוע שאהבת😊
DANI_M
Expert Level 1
נושאים כלליים
תודה על המדריך ,
אני אישית לא משתמש בסגנון כתיבה אך משתמש לעיתים באיות ודקדוק בגלל טעויות מקלדת שקיימות .
לניסוח/רעיונות וכו' משתמש לרוב בchatgpt.
שמואל
Expert Level 5
נושאים כלליים
נשמע נחמד, אם תרצה ה''כותב'' יכול מאוד לעזור בניסוח של הודעה אחת כל פעם
DANI_M
Expert Level 1
נושאים כלליים
כן אני מכיר, פשוט אין לי צורך בניסוח
נושאים כלליים
תודה רבה על המדריך 😁
תכונה ממש פרקטית, בטוח אשתמש בה!
כיף שזה עובד בעברית 😍