Original topic:

הגרסה הבאה של אנדרואיד נחסמת להורדה מחנויות צד שלישי במכשירי סמסונג?

(Topic created on: 07-30-2024 08:38 PM)
83 Views
Lionma
Active Level 3
Options
נושאים כלליים
חשוב לי מאוד לציין שאני משתמש במכשירי סמסונג מאז ילד, אני בן 41 היום.
אם תבוטל הגישה לאפליקציות צד שלישי, אני כנראה לא ארכוש מכשיר סמסונג נוסף. נראה ונשמע כמו להגיד ללקוחות שלכם אתם יודעים מה תלכו לקנות אייפון אם לא טוב לכם, אנחנו עושים המון כסף ואנחנו צריכים עוד... אז כן רבותיי, בפעם הבאה אעדיף לרכוש אייפון,כלומר אם המגמה היא לסגור יותר ויותר כל שנה את מערכת ההפעלה המשוחררת ביותר בעולם, אז כבר עדיף לעבור לחברה שבדרך לאפשר דווקא הורדות מחנויות צד שלישי וזאת לא שאלה של כסף, אני את הנאמנות שלי למוצר מוכיח מעבר לכל ספק. 
השאלה היא אם סמסונג חושבת אותו דבר עלינו הלקוחות שלה האם היא באמת תעשה לנו את זה, בעלי מערכת ההפעלה המשוחררת בעולם? 
אני מעוניין לדעת אם סמסונג תשאיר את זה כתכונה לבחירה או כהגנה נרחבת בכל המכשירים?
אם למישהו יש מושג מה הסיפור הזה וחושב כמוני או חא שימו תגובה, תגידו את שעל ליבכם, תרימו לייק ואל תשכחו אין סיבה לתקן את מה שעובד, 
 That goes for you too samsung
17 Comments
Kfeer
Expert Level 5
נושאים כלליים
לא תבוטל הגישה, קיימת תכונה כבר עכשיו שחוסמת התקנה מיישומים שאינם חנות אפליקציות רשמית. התכונה הזאת משתנה להיות דלוקה בברירת המחדל בעדכונים הקרובים, ניתן בכל מקרה לכבות אותה וגם כשהיא דלוקה ניתן לאשר התקנה מהגורם הספציפי בכל מקרה.
נקראת auto blocker
Ariel323
Active Level 8
נושאים כלליים
הכל בסדר תמיד יהיה אפשר להוריד מכל מקום זה מה שיפה באנדרואיד לא יחסמו שום דבר תרגע, דרך אגב אני כבר 10 שנים עם ווצאפ פרוץ וכל פעם אומרים שלא יפרצו וממשיכים עם זה עדיין , גם אם יחסמו תמיד תהיה דרך לעקוף את זה
0 Likes
Anonymous
Not applicable
נושאים כלליים
אם חוסמים אעבור ליצרן אחר גם אם יבטלו את הקלטת השיחות אחזור לאיפון
נושאים כלליים
לא מבטלים שום דבר...
0 Likes
MonsiuerLeon
Expert Level 2
נושאים כלליים
לא נכנס לדיון בכלל אבל רק אגיד שלעבור לאייפון זה טיעון מוזר.
סמסונג הם לא טלפון האנדרואיד היחיד...

0 Likes
Lionma
Active Level 3
נושאים כלליים
שוב אני צריך להוכיח שאני איש נאמן. אין כמו הפתרונות של סמסונג אבל עד לנקודה שבה סוגרים לי הדלת הפתוחה. מצד שני אין שום דבר ברמה הזו, הכל **bleep** סיני או מאו מאוד לא נגיש. הייתי מאוד רוצה שיותר טלפונים מהשוק היפני יגיעו לפה למשל אבל זה לא קורה.
שלישית היחידות שמבטיחות כרגע הקלטת שיחות ואני מתשתמש במילה מבטיחות בזהירות יחסית. אפל בדרך להקלטת שיחות.
של סמסונג בעיניי מדהימה ונוחה אבל חסימה של אפליקציות זה מחיר גבוה מדי בשבילי, אפילו בשביל הקלטת שיחות ומכשירים ואוו. אין לך מושג כמה אופן סורס יש על המכשיר שלי. אני לא מוותר עליו רק כי סמסונג החליטה שככה טוב לה.
דבר אחרון בהחלט- אני מוכן להשקיע עבור חומרה טובה וסמסונג תתקפל עבור לקוחות טובים. אני מקווה מאוד בשבילם כי הכל אצלי סמסונג.
0 Likes
נושאים כלליים
לא יודע על מה אתם מדברים...

בגרסה החדשה יש *אופציה* לחסום את הגישה לחנויות צד שלישי... ואפשר לבטל אותה!!
מה חשבת? סמסונג 😂
0 Likes
Lionma
Active Level 3
נושאים כלליים
אתה צודק אתה לא יודע אחי, הגרסת אנדרואיד הבאה היא גרסה 15 ואין לך אותה עדיין, שנית גוגל גם מודה באופן מעורפל משהו שיש לה בעיה עם חנויות חיצוניות וספציפית אפליקציות שחוסמות לה פרסומות ביוטיוב
0 Likes