- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-25-2020 08:49 PM (Last edited 11-25-2020 09:09 PM ) in
מוצרים לבישים- מקבלת בו התראות של הודעות, וואטסאפ ושיחות מהטלפון (וזה משמעותי לאחת כמוני שמשתמשת בשני מכשירים, זה נוח שאני לא צריכה להסתכל בשניהם ומקבלת מיד את ההתראות אליי מהאחד שפחות נגיש) אני יכולה לשים את הטלפון על שקט - כשצריכה שיהיה על שקט - ויכולה להסתכל בהתראות בצמיד בלי להוציא את הטלפון! בנוסף ישנה אפשרות של השבת הודעות קצרות ומוכנות מראש. ככה, בלי להוציא את הטלפון על כל שטות.
- ניתן להפעיל את המוזיקה שתידלק בטלפון בלחיצה אחת בשעון.
- מדידת דופק בצורה כלכך זמינה ונוחה (דבר שעוזר לי בעבודה שדורשת ממני להשאר בקור רוח... וגם מעקב בפעילות גופנית שאצלי זה יומיומי).
- תרגילי נשימות!!! סופר איתך את הנשימות והנשיפות ומנחה אותך מתי לנשום ומתי לנשוף וכמה זמן (ואני עושה תרגילים עם נשימות כאלה יומיום כשרוב הגברים בעבודה [כל האימונים שלי, בעבודה] חושבים שזה מטופש והנה סופסוף קם הגבר שאפילו מדרבן אותך לזה 😆).
- והדובדבן שבקצפת.... כהרגלי התאמנתי לי להנאתי בהטלת סכינים, ופתאום משום מקום אני רואה הודעה בשעון: עבודה טובה המשך כך וזוהה אימון כושר (עם ציור של הרמת משקולות...) זה היה דיי מפתיע כי לא חשבתי על זה ולא ציפיתי לזה... אמנם הטלפון מזהה באופן אוטומטי פעילות למשל כשהולכים או כשרצים, אבל מעולם לא זיהה אימון כושר אחר, אלא נדרש תיעוד ידני. והוא גם לא מסוגל לזהות כיוון שבאופן טבעי הטלפון לא צמוד לגוף עם חיישנים כדי להבין שאת מתאמנת... והנה סוף סוף גם הבוקר באימון תרגילים ככה בלי לתעד ובלי ללחוץ על כלום נרשמה לי הפעילות שהוא זיהה ומספר הדקות שבוצעה הפעילות. וזה נותן מוטיבציה זה כמו לקבל טפיחה בשכם על עבודה טובה 😉
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-25-2020 08:58 PM (Last edited 01-22-2021 06:57 PM ) in
מוצרים לבישיםמצרף פוסט שעליתי על Galaxy Fit2 מוזמנים לעיין בו:
https://r2.community.samsung.com/t5/מוצרים-לבישים/הכירו-את-Galaxy-Fit2/td-p/5769426
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-25-2020 09:06 PM (Last edited 11-25-2020 09:06 PM ) in
מוצרים לבישיםהיה נחמד מצידי אם הייתי מועילה בטובי לזכור כשקיבלתי אותו ולא הבנתי מה לי ולו...!!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-25-2020 09:56 PM in
מוצרים לבישים- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-25-2020 11:17 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-25-2020 11:22 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-26-2020 07:06 PM in
מוצרים לבישיםאחלה סקירה, נהניתי לקרוא!
אבל למה שני מכשירים?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-26-2020 07:16 PM in
מוצרים לבישיםואלו הם חיי.... אולי יום אחד אחיה חיים נורמלים (או שלא. על מי אני עובדת...)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-30-2020 01:16 PM in
מוצרים לבישיםהזמנתי לי את הGalaxy Fit2 לפני כמה ימים והפוסט בהחלט חידש לי דברים על הצמיד!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-30-2020 01:57 PM in
מוצרים לבישיםותודה שימחת אותי!!!