Original topic:

אירוע Unpacked

(Topic created on: 01-09-2023 08:29 PM)
624 Views
ישי_
Active Level 9
Options
מבצעים והטבות
היי ממברס יקרים, אנחנו עומדים לפני אירוע ה Unpacked ואני שמח להודיע לכם שחברי הקהילה הפעילים קיבלו היום מייל מסמסונג על קבלת ערכת פינוקים והפתעות לכבוד האירוע, אז תזדרזו ותבדקו בתיבת המייל ופעלו לפי ההוראות (בדקתי עם מקור רשמי והמייל אכן מסמסונג).
ואני מאוד מרוגש על שנבחרתי להיות חלק ממקבלי הערכה, ואני כבר לא יכול לחכות עד לאירוע ולקבלת הערכה🥰.

ובהזדמנות זו אודה למנהלי הקהילה הנפלאים שעושים לילות כימים למען הקהילה המדהימה, על שבחרתם בי ובחבריי המדהימים לקבל את הערכה, ועל עבודתכם המסורה לאורך כל השנה, מעריך מאודד🥰❤️.

ולכם המנהלים היקרים, אין מילים שיביעו את הערכתי כלפיכם על שבחרתם בי אפילו שלאחרונה אני מאוד עסוק ופחות פעיל בקהילה, אני רואה בזה ראייה נכונה וירידה לפרטי פרטים, שאפילו שאני מאוד עסוק אני מפנה זמן יקר מיוחד לקהילה ולכן בחרתם גם בי, ועל כן תודתי נתונה לכם🥰🥰🥰🙏🙏🙏 שאפו ענק לכם❤️❤️.

image

26 Comments
DaOldMan
Expert Level 1
מבצעים והטבות

יפה מצידם. תהנה 🙂 !

ישי_
Active Level 9
מבצעים והטבות
תודה, ואגב זה מסורת של סמסונג👏
liad
Expert Level 4
מבצעים והטבות
יפה תהנו מה מקבלים?
Tatyana
Expert Level 2
מבצעים והטבות
אין כמו חברה של סמסונג... אין כמו מנהלים וחברה של ממברס... תמיד עוזרים, דואגים ומפנקים... תמשיחו כך 🥰😍🎊
ישי_
Active Level 9
מבצעים והטבות
מה שנכון נכון😉😍
מבצעים והטבות
תודה לצוות הקהילה המדהים שדואג לנו פעם אחרי פעם להשקה חוויתית
NadavILR
Expert Level 5
מבצעים והטבות
אני לא קיבלתי ואני חייב להגיד שזה לא פייר, אני הייתי חבר פעיל מאוד מאז האירוע הקודם, רק בחודשיים האחרונים של 2022 הייתי קצת פחות.
סמסונג ישראל, בבקשה תטפלו בזה, אני יודע שהחבילה לחברים הפעילים בקהילה, ואני בהחלט הייתי אחד מהם.
0 Likes