Original topic:

Samsung pay בטלפון ובשעון

(Topic created on: 05-16-2021 04:19 PM)
371 Views
ישראלי
Active Level 3
Options
אפליקציות ושירותים
ראיתי שיש פוסטים בנושא אבל חשוב שהנושא יקבל תשומת לב מרכזית.
שרות תשלומים באפליקציות צד שלישי זה טוב אבל לא קשור לסמסונג. מה שחשוב זה שבשביל להשתמש ביכולת בשעון (אקטיב3) שבנוי על פלטפורמת טייזן של סמסונג צריך לפתח אפליקציות נפרדות וחברות האשראי כנראה לא הולכות להתאמץ. הדבר הזה הופך את שרות התשלומים של סמסונג למאוד חשוב. 
לחלופין סמסונג ישראל יכולה ליזום מול חברות האשראי והבנקים התאמה של אפליקציות האנדרואיד עם השעון. 
10 Comments
moshebavati
Active Level 4
אפליקציות ושירותים
איזה אפליקציות צד שלישי אתה מכיר?
אפליקציות ושירותים
לא חסרים יישומי צד שלישי שפועלים באנדרואיד

לאומי
MAX
ובערך כל חברת אשראי כרגע יש לך יישום משל עצמה לתשלום בנייד

אם אני הבנתי נכון זה בעצם שסמסונג יהיו בקשר עם חברות האשראי שיתאימו את היישום שלהם שכבר קיים לשימוש בTIZEN של השעונים של סמסונג
ישראלי
Active Level 3
אפליקציות ושירותים
אם אני מבין נכון את הטכנולוגיה נדרשת אפליקציה (לא מורכבת) לשעון(טייזן) שתקשר את יכולות הnfc של השעון לאפליקציה הקיימת באנדרואיד. כמו ספוטיפיי שיש להם אפליקציה מקבילה בשעון. כמובן אפשר לבנות אפליקציה עצמאית לגמרי לשעון אבל זה כנראה דורש יותר השקעה
0 Likes
אפליקציות ושירותים
כן בדיוק

אבל זאת נשארת אופציה ב' כמובן

כי samsung pay זה שירות אחד שמרכז את כל הכרטיסים בצורה הרבה יותר נוחה
ישראלי
Active Level 3
אפליקציות ושירותים
כרגע לא נראה שסמסונג משקיעים מאמצים בנושא ה Samsung pay אולי לחץ מהתחרות עם אפל יגרום להם להשקיע...
0 Likes
אפליקציות ושירותים
כולי תקווה שיחליטו באמת להשקיע בשוק הישראלי
ישראלי
Active Level 3
אפליקציות ושירותים
אני משתמש קבוע בany pay של ישראכרט. אבל זה רק מהטלפון. (זה קטע לראות מוכרים בחנויות מופתעים ולא מבינים מה אני עושה)
אותו הדבר יש ללאומי max. גם לביט שמעתי שיש את האופציה אבל לא ראיתי. כל אלו מותאמות לאנדרואיד אבל אין התאמה עם השעון וחבל מאוד....
0 Likes
אפליקציות ושירותים
לפי השמועות, השעון הבא של סמסונג יהיה עם Wear OS, כך שאולי תהיינה זמינות אפליקציות תשלומים צד שלישי שם, כמובן צריך תמיכה מצד המפתחים, הבנקים וכו'.
Meni_Viner
Active Level 5
אפליקציות ושירותים
עצוב
שרק בעלי אייפון יכולים לשלם עם השעון
0 Likes