Original topic:

מה עדיף? ג'ימיני או ביקסבי?

(Topic created on: 04-24-2024 10:24 AM)
242 Views
KleenexCrybaby
Active Level 3
Options
אפליקציות ושירותים

image

כי אי אפשר את שניהם ביחד 
49 Comments
אפליקציות ושירותים
לא אמורה להיות בעיה להפעיל את שניהם ביחד, דווקא את ג'מיני וגוגל אסיסטנט לא ניתן להפעיל יחד.

בכל אופן, ג'מיני הוא מודל שפה, מה שלא לגמרי מחליף אסיסטנט בצורה טובה עדיין, אז הם לא מתיישבים על אותה משבצת כרגע.
אפליקציות ושירותים
אז כנראה התבלבלתי עם כל הסרביסים האלה.. תודה ^^
אפליקציות ושירותים
לא זה ולא זה
0 Likes
Username13344
Active Level 6
אפליקציות ושירותים
רק בגלל המורטל קומבט אני מגיב חחח איזו השקעה, בעיקרון בינתיים אין תמיכה מלאה בשניהם ואין לי כוח להוריד את gemini בתור apk ואז לעדכן כל פעם ככה, פחות נוח (;

רק שתהיה תמיכה בעברית זה יהיה

Flawless Victory
אפליקציות ושירותים
אף פעם לא תהיה תמיכה 100% בעברית זה כמו לחכות למשיח.. אז למדתי אנגלית במקום לחכות
Username13344
Active Level 6
אפליקציות ושירותים
אני יודע אנגלית, זה לא העניין,
יש משהו שתמיד דופק ממשקים שמנסים להפוך ממשק קיים בשפה למשל מאנגלית לעברית, זה קורה מכל מיני סיבות, בדרך כלל זה בגלל הימין לשמאל בעברית, ואני בטוח שהיו מתגברים על כל מיני תקלות כאלו, אם השוק הישראלי היה גדול יותר מ10 מיליון אנשים, וזה קצת מבאס, אבל פסדר מה נעשה, זה ככה מאז שטכנולוגיה קיימת בערך אז.. למדנו לסבול בשקט חחח
אפליקציות ושירותים
כן, זה הכל עניין כלכלי.
עד היום תווים מסוימים עושים בעיות(כמו סוגריים למשל) שאף פעם אני לא מצליחה לקלוע לצד הנכון חחח . בשוק היפני יש להם הירגנה קטקנה וקאנג'י.. .. ישראל הייתה עסוקה בלהמציא דיסק און קי במקום סוני פלייסטיישן.. זה למה אנחנו סובלים 😂😂😂
Username13344
Active Level 6
אפליקציות ושירותים
חחח בול בקטע של הסוגריים, ויפה לך שאת יודעת יפנית, תמיד רציתי ללמוד, מאוד מתחבר לאיך שהם חושבים, למרות שתרבותית אין לי סיכוי 😅🤣
2tall4u
Active Level 3
אפליקציות ושירותים
חולק עליך, לחכות למשיח יהיה כבר יותר מהר
0 Likes