Original topic:

הצעה לפיתוח- חיבור אוזניות לשני מכשירים במקביל

(Topic created on: 4 weeks ago)
36 Views
TomDe
Beginner Level 2
Options

היי,

אחד הדברים שהפתיעו אותי לרעה בbuds 3 pro זה אי היכולת שלהן להתחבר למחשב ולפלאפון במקביל. גם בהורדת אפליקצית סמסונג למחשב, זה לא אפשרי.

זה פיצ'ר כל כך חשוב עבורי, כך שאם הייתי יודע מראש שזה בלתי אפשרי, כנראה לא הייתי קונה את האוזניות. האוזניות הקודמות שלי אפשרו את זה.

סמסונג מציעים היום את המעבר החלק בין שני מכשירי סמסונג, אבל במידה ואחד המכשירים (לפטופ במקרה שלי) לא של סמסונג, זה בלתי אפשרי.

אני מציע לפתח את הפיצ'ר הזה, כי אני מניח שכל מי שמחבר את האוזניות למחשב היה רוצה שיהיו מחוברות גם לטלפון במקביל. כיום אני צריך לנתק את האוזניות מאחד המכשירים כדי להתחבר לשני.

מקווה שסמסונג ירימו את הכפפה, מרגיש לי שזה פיצ'ר בסיסי שאוזניות צריכות להציע.

3 Comments
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 4
אני בעד, פיצ'ר שימושי מאוד.
0 Likes
liad
Expert Level 4
אפליקציות ושירותים
אתה צודק מרוב שזה מעצבן כל פעם לצמד מחדש למחשב ואז לטלפון ואז למחשב אז בסוף קניתי אוזניות נפרדות בנפרד למחשב

אגב משהו משעשע קניתי רמקול בלוטוס באלי אקספרס ב-10 שקל והוא יודע לעשות את זה אז אומר שזה ממש פשוט לעשות את זה

נגיד אני מנתק אותו למכשיר אחד הוא מתחבר אוטומטי למכשיר השני שהוא מנסה להתחבר אליו כי הוא לא יכול להתחבר בו זמנית אתה עדיין צריך לזה אבל עדיין זה פחות כאב ראש
0 Likes
heal79
Active Level 3
אפליקציות ושירותים
הפיצ'ר הזה נקרא מולטיפוינט, לא הרבה יצרנים תומכים בו וגם בדגמים שתומכים לא תמיד זה עובד טוב.
0 Likes