Kfeer
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-06-2024 04:15 PM (Last edited 12-06-2024 04:20 PM ) in
אפליקציות ושירותיםהיי חברים!
עצוב מאוד לראות עוד תכונה נהדרת שהייתה חידוש בלעדי של סמסונג מוסרת ממערכת ההפעלה ומאבדת תמיכה.
והפעם? עמודי edge panel מצד ג'. אלו שכבר הותקנו ניתן יהיה להתקין גם במכשיר חדש שמגיע עם one ui 7.0 אם כי רק מלשונית "היישומים שלי" בחנות גלקסי ואם מוסר משם לא יהיה ניתן לשחזר.
מה המשמעות? שסמסונג סוגרת את שוק עמודי הedge panel למפתחים מצד ג' וכך לוקחת מאיתנו המשתמשים את אינספור האפשרויות השונות להתאים אישית את התכונה לצרכים והנוחות שלנו.
לפוסט על התכונה הנוספת שמוסרת ממערכת one ui עם הגעת גירסה מספר 7.0>>>https://r2.community.samsung.com/t5/אפליקציות-ושירותים/הסוף-של-Quick-Commands-Explore/td-p/17547734?...
מה דעתכם? אשמח לתגובה👇👇👇
13 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
Shlomo_d
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-07-2024 08:06 PM in
אפליקציות ושירותים
אני לא מצאתי פאנלים טובים באמת ובחינם.
כמעט הכל בתשלום, אז זה לא רלוונטי תכלס
כמעט הכל בתשלום, אז זה לא רלוונטי תכלס
Kfeer
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-07-2024 08:09 PM (Last edited 12-07-2024 08:10 PM ) in
אפליקציות ושירותים
תשלום לא הופך משהו לפחות טוב אלא לכרוך בכסף, זה קטע כזה כשאנשים עובדים הם ידרשו שכר, אותו דבר הרעיון של לפתוח את הפלטפורמה למפתחים מצד ג שהציעו מוצרים *שלהם* שעובדים נהדר. ואז באה סמסונג ומחליטה שכבר לא מתאים לה, וזה חבל, כי זה צעד שדופק את הצרכנים שכבר משתמשים במוצרים מצד ג' לתכונה הזו
Shlomo_d
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-07-2024 08:21 PM in
אפליקציות ושירותים
שוב, מה שאני אמרתי, שזה לא רלוונטי אליי, כי אני לא השתמשתי בזה, כי גם יה שעלה כסף, אפילו גרסת ניסיון לא היה וזה די בסיסי גרסת ניסיון
Kfeer
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-07-2024 08:39 PM (Last edited 12-07-2024 08:40 PM ) in
אפליקציות ושירותים
התגובה לא רלוונטית מאחר והתכונה לא מוסרת אלא רק פאנלים מצד ג מוסרים, זה שלא השתמשת בהם או לא מצאת לנכון לקנות מוצר בתמורה לכסף לא אומר שלא היו שימושיים או טובים אלא שלא ניסית אז אתה לא יודע. גרסאות חינמיות לבדיקת תאימות למכשיר לחלקם יש, זה אחלה לא לנסות אבל לא מבין את הפואנטה בלשמוח על הסרה של אפשרויות שלא ניסית שמעולם ולא היו ברירת מחדל וגם ברירת המחדל הקשורה אליהם לא משתנה כלל
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »