Original topic:

הסוף של edge panels מצד ג?

(Topic created on: 12-06-2024 04:15 PM)
183 Views
Kfeer
Expert Level 5
Options
אפליקציות ושירותים
היי חברים!
עצוב מאוד לראות עוד תכונה נהדרת שהייתה חידוש בלעדי של סמסונג מוסרת ממערכת ההפעלה ומאבדת תמיכה.

image

והפעם? עמודי edge panel מצד ג'. אלו שכבר הותקנו ניתן יהיה להתקין גם במכשיר חדש שמגיע עם one ui 7.0 אם כי רק מלשונית "היישומים שלי" בחנות גלקסי ואם מוסר משם לא יהיה ניתן לשחזר.
מה המשמעות? שסמסונג סוגרת את שוק עמודי הedge panel למפתחים מצד ג' וכך לוקחת מאיתנו המשתמשים את אינספור האפשרויות השונות להתאים אישית את התכונה לצרכים והנוחות שלנו.

לפוסט על התכונה הנוספת שמוסרת ממערכת one ui עם הגעת גירסה מספר 7.0>>>https://r2.community.samsung.com/t5/אפליקציות-ושירותים/הסוף-של-Quick-Commands-Explore/td-p/17547734?...

מה דעתכם? אשמח לתגובה👇👇👇

13 Comments
נחום
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
חבל באמת. תודה על העדכון כפיר!
אפליקציות ושירותים
קצת חבל שמגבילים...
רק שלא תלמד מהאחות החורגת אפל

נ.ב תשקיעו טיפה יותר בתרגום מקוריאנית ㅁㅁ ㅂ 😂
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
מאוד חבל שמגבילים ומסרסים תכונות קיימות, המגמה הזאת תביא רק אנשים שעד כה העדיפו סמסונג בזכות התכונות האלה לשקול שהמכשיר הבא יהיה מיצרן אחר שמציע דברים שבסמסונג אין...
אפליקציות ושירותים
ראשית כל, כל תכונה שסמסונג מסירה זה עצוב וחבל, על אחת כמה וכמה שמדובר על תכונות שכאן במשך שנים, עשינו בהן שימוש והתרגלנו אליהן, ולעתים אפילו שילמנו עליהן.

במקרה הזה ספציפית זה גם חבל מאוד, כי זה משהו שהיה די ייחודי לסמסונג. זה נכון שיצרנים נוספים העתיקו את ה-Edge Panel, אבל לא מכיר עוד יצרן שאפשר להוריד פאנלים צד שלישי ממפתחים.

אז בכללי, מאוד חבל.
Nivnaor32
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
איזה באסה שמורידים תכונות כאלה..
מקווה שהסוף של החלונית הזו בכללי עוד רחוק מאיתנו..
Shlomo_d
Expert Level 3
אפליקציות ושירותים
מבחינתי זה רק הציק לי, אז עכשיו כיף לי שזה לא יהיה ברירת מחדל פעיל😅
0 Likes
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
לא מדובר על העלמת התכונה וגם לא על כיבוי שלה כברירת מחדל אלא על הפסקת האפשרות להוריד פאנלים מממפתחים מצד ג, כלומר לא כאלה שסמסונג יצרו
Shlomo_d
Expert Level 3
אפליקציות ושירותים
אהה, אני מניח כי תכלס המפתחים לא יצרו משהו יעיל..
0 Likes
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
ההנחה שלך שגויה מאוד, יש לא מעט פאנלים מצד ג וחלקם גם בתשלום שיאבדו תמיכה אם לא הורדו כבר באותו החשבון, כמה לדוגמה1733594862431_1733594862420_0.jpg1733594869368.jpg1733594869425.jpg