Original topic:

החלפת מגן מסך לפליפ 3

(Topic created on: 02-03-2022 02:51 PM)
1915 Views
WhaTheF
Active Level 2
Options
Galaxy Z
אהלן חברים,
האם למישהו יצא להחליף את מגן המסך שהגיע מולבש על המסך בפליפ 3? ידוע לכם האם ניתן לרכוש ולהתקין מקורי אצל סמסונג? 
WhaTheF
Active Level 2
Galaxy Z
אולי אנחנו לא מדברים על אותו הדבר. אני לא מדבר על המסך עצמו שהוא גם כולל פלסטיק, אלא המגן מסך - אותה שכבה של כמה מילימטרים שיושבת על גבי המסך המתקפל.
לא ברור למה אתה מתכוון שהיא "רוב חומרי הייצור של המסך".
אפילו בהודעה שמופיעה בהפעלה הראשונית שצרפו פה היא נקראת "ציפוי מגן של המסך הראשי". היא לא המסך עצמו.
0 Likes
WhaTheF
Active Level 2
Galaxy Z
מבחינת החומר שלה היא לא שונה בהרבה ממגני מסך פלסטיק שניתן לרכוש לכל סמרטפון עם מסך זכוכית. היא אומנם מחומר שמותאם לפליפ, אבל זו עדיין פיסת פלסטיק בעובי מילמטרי שמודבקת על גבי מסך המכשיר...
0 Likes
AdirM
Active Level 10
Galaxy Z

היי, ברוך הבא לקהילה שלנו.

המדבקה היא חלק מהמסך במכשירים מתקפלים ובמקרה של שבר במסך הפנימי יש להחליף את כל המסך.

אם יש שריטה או נזק פיזי אחר במסך החיצוני, החלפה של המדבקה במקרה הזה תיעשה רק במעבדה ותיחשב כתיקון ולא כהחלפה של מגן מסך.

WhaTheF
Active Level 2
Galaxy Z
תודה על ההבהרה והחלק השני של ההודעה שלך זו גם השאלה שלי - האם מישהו אכן הצליח לבצע תיקון/החלפה של המדבקה הזו בלבד, ללא קשר למסך שהוא תקין וללא נזק.
AdirM
Active Level 10
Galaxy Z

זה תלוי בחומרת הנזק ובדיקה של טכנאי במעבדות השירות שלנו, אם המסך תקין ואין לו נזק אין סיבה להחליף את המדבקה.

WhaTheF
Active Level 2
Galaxy Z
ניסתי לשלוח הודעה פרטית כדי לא להציף את הפוסט אך ללא הצלחה.

הסיבה להחליף את המדבקה היא שריטה די גדולה שיש עליה, שניתן לראות די בברור שהשריטה לא מגיע למסך עצמו.
במקרה כזה אני צריך להחליף רק את המדבקה, המסך תקין ועובד מצויין והוא לא נפגע.
האם האפשרויות שלי הן או להמשיך להשתמש בו כך ולהפחית משמעותית מחווית השימוש שלי או להחליף את כל המסך במחיר של 4 ספרות?
0 Likes
שמואל
Expert Level 5
Galaxy Z
כמה עולה תיקון שכזה? המסך רך ועדין ממש וצבר מספר שקעים פיציים ושריטה אחת קטנטונת
0 Likes
AdirM
Active Level 10
Galaxy Z

לא ניתן להחליף את מגן המסך בלבד, התיקון דורש החלפה מלאה של המסך.

את עלות ההחלפה של מסך התצוגה ניתן למצוא בקישור הבא מחירי תיקון תצוגה למכשירי Galaxy.

0 Likes
WhaTheF
Active Level 2
Galaxy Z
תודה על התשובה הסופית, המפתיעה ובכנות המאכזבת.
אם הייתי יודע מראש שהמגן מסך שהוא (שוב) בסך הכל פיסת פלסטיק שמודבקת על המסך עצמו יעלה לי מעל 1000 ש"ח להחלפה, לא הייתי רוכש את המכשיר.

לא ברור מדוע המגן על המסך מצד אחד עשוי, כמו כל מגני המסך מסוג זה, מחומר פגיע יחסית שניתן לשריטה בקלות יחסית ופשוט צובר לכלוך עם הזמן ומצד שני לא ניתן להחלפה כמו כל מגן מסך ודורש החלפה של כל המסך.

תוסיף על זה שכן נמכרים מגנים כאלה ע"י חברות צד שלישי, ההצהרה שלא ניתן להחליף וגם לא ע"י סמסונג עצמה תמוהה בלשון המעטה.
0 Likes
IrisA
Expert Level 5
Galaxy Z

היי,

היתרון במכשירים המתקפלים הוא שהמסך הפנימי רוב הזמן מוגן בגלל הקיפול של המכשיר

ולא אמור להישרט כאשר הוא בתוך התיק או הכיס. המסכים הפנימיים של המכשירים המתקפלים שונים ממכשירים אחרים והעלויות בהתאם. לפרטים ומחירים נוספים מציעה להפקיד את המכשיר במעבדה רשמית לקבלת הצעת מחיר לתיקון.

0 Likes