Original topic:

s24 FE - סקירה

(Topic created on: 10-31-2024 05:25 PM)
246 Views
Teiffy
Active Level 3
Options
Galaxy S
  • יצא לי להתחדש לפני מספר שבועות בגלקסי s24 FE החדש (וריאציה 8/256). כמובן שהוא יבואן רשמי אז בשעה טובה יש מקליט שיחות.
  • את הA34 (8/128 יבואן מקביל) שיצא לי להחזיק בו עד אז, נתנתי לבת משפחה שלי כי הטלפון הקודם שלה נשבר והתברר שלא היה משתלם לתקן אותו..
  • לגביי ביצועים, אכן רואה שיפור. יצא לי לעשות geekbench וזה עמד על 1900 בערך, לעומת הA34 שעמד רק על 1000 בערך. נכון שזה מעבד אקזינוס אך בכל זאת בפועל לא רואה ממש דליפת סוללה, בניגוד לדגמו הקודם הs23 FE שכן סבל מכך..
  • כמובן יש שיפור בבהירות, ובנוסף המערכת דיי זהה לזאת של דגמי הדגל. יש dex, רענון אדפטיבי (עד 60hz) וכמובן עוד תכונות שאין אותם בA34 שהיה לי עד אז. כמובן מכבד את סמסונג על כך שדאגו ל7 שנות עדכון,כולל לדגם הזה
  • עם זאת, יש עדיין סורק אצבע אופטי, אך הוא משמעותית טוב יותר מאשר הזה של הA34 שהיה לי. כעת גם יותר מצליח לי להשתמש בסורק גם **bleep** אור שמש, אז אני לא מבואס ואף מודה על כך.
  • חוץ מזאת, אחלה של מכשיר, ומקווה שימשיך כך. אם יצא לי לקבל עדכונים כמובן אעדכן בהתאם.
image

8 Comments
נחום
Expert Level 5
Galaxy S
סקירה נהדרת. תתחדש ותיהנה!
Teiffy
Active Level 3
Galaxy S
תודה 👍
DANI_M
Expert Level 3
Galaxy S
תתחדש ותהנה אחלה מכשיר
Galaxy S
תודה על הסקירה 😊
תהנה עם המכשיר המעולה
SivanV
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

היי🌸

תתחדש על המכשיר😀  ותודה על סקירה מדהימה!

נדבnadav
Active Level 7
Galaxy S
אני לא יודע למה אבל יש לכחותי S21feו וא הוציא כמעט 3000 לי יש 22s והוא מוציא 3500 והמעבד הגרפי באזור ב8000 לאמא שלי יש A34 והוא מוציא באזור ה2000 אז שעשיתי לו בדיקה למה אצלך זה לא ככה למרות שאני בטוח כיוון שזה מכשיר חדש יותאר מכול אלו שצוינו או שהגדרות שלך לא טובות או שהיו אפליקציות פתחות או משהו בסגנון
נדבnadav
Active Level 7
Galaxy S
תתחדש ותהנה אני בטוח שהתמונות משמעותית טובות כמי שעבר מA32 לS22
Nehoray_S
Expert Level 5
Galaxy S

תתחדש!

סקירה נהדרת!

0 Likes