Original topic:

[סקירת מוצרים 2024] Galaxy S24 Ultra

(Topic created on: a month ago)
434 Views
NadavILR
Expert Level 5
Options
Galaxy S
ברוכים הבאים לחלק השלישי והאחרון של סדרת הפוסטים החדשה שלי (בת 3 חלקים),
בסדרה זו אני מסקר את המכשירים החדשים שקניתי במהלך שנת 2024.

image

והפעם...
image

בואו נתחיל את הסקירה...

image

עיצוב המכשיר עבר שינויים מאוד מינוריים לעומת ה-S23 Ultra, אבל יש 2 שינויים עיקריים בעיצוב של המכשיר מקודמו והם,
1. מעבר למסך שהוא 95% שטוח (למרות שהציגו את המסך הזה כמסך שטוח לחלוטין).
2. מסגרת המכשיר עשויה מטיטניום.
למרות השינויים המינוריים מאוד, המכשיר נראה מדהים.

image

ה-S24 Ultra מגיע עם מסך 6.8 אינץ' 120 הרץ באיכות מקסימלית של QHD+ עם בהירות של עד 2600 ניטס (מקסימום).

המסך מגיע עם ציפוי אנטי רפלקטיבי שחוסם עד 75% מההשתקפויות (ביחס למכשיר Galaxy S23 Ultra).
כל עוד לא שמים מגן מסך, ממש ניתן לשים לב לשיפור בראיה של המסך בתנאי אור חזקים במיוחד.
למרות זאת, אני בחרתי לשים מגן מסך כדי להיות הרבה יותר רגוע בנוגע לסיכויים שהמסך שלי יכול להישבר.

image

ה-S24 Ultra מגיע עם סוללה בקיבולת של 5,000 mAh שבשימוש יום יומי מגיע לי לשימוש של יום שלם.
אני מנתק את המכשיר מהמטען בסביבות השעה 7:00/7:30 ורק באזור 18:00/20:00 צריך להטעין שוב את המכשיר (משתנה מיום ליום בהתאם לשימוש שלי במכשיר).

הנתונים הכי טובים שהצלחתי להשיג עם המכשיר היו 16 שעות ו-2 דקות של שימוש, שמתוכם 9 שעות ו-13 דקות שהמסך היה דלוק, ו-6 שעות ו-41 דקות שהמסך היה מכובה. (מאז לא הצלחתי לשחזר את הנתונים הללו שהיו לפני כשנה, אחרי שימוש של חודשיים במכשיר).
המכשיר תומך בטעינה סופר מהירה של 45W.

image

ה-S24 Ultra מגיע עם מעבד Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy. כל מה שאני יכול להגיד על המכשיר, זה שהוא רץ חלק וטוב.
עד היום, כמעט שנה וחצי של שימוש, לא חוויתי ירידה בביצועים של המכשיר. כשאני משחק במשחקים בטלפון, המשחקים רצים מעולה עם FPS גבוה ואיכות גרפית גבוהה מאוד. פשוט כיף להשתמש במכשיר בכל משימה שאתם רק רוצים לעשות איתו.

image

אין לי מה להרחיב על ה-S Pen, הוא פשוט מעולה.
מאז שהתחלתי להתעניין במוצרים של סמסונג, תמיד חלמתי שיהיה לי מכשיר Galaxy Note בגלל ה-S Pen והתכונות שניתן היה לעשות איתו.
בזכות ה-S24 Ultra, הגשמתי חלום, וזה בדיוק כמו שחשבתי שיהיה.

image

כל סדרת ה-S24 הגיעה עם אנדרואיד 14 עם One UI 6.1, ובנוסף לכך סמסונג התחילה את מדיניות 7 שנים של עדכוני אנדרואיד ואבטחה. זאת אומר שהמכשירים בסדרהאמורים לקבל עדכוני אנדרואיד ואבטחה עד שנת 2031 ו-One UI 13.

בחודשים האחרונים היה פה בקהילה וברחבי העולם תלונות רבות על העיכוב עם One UI 7, אבל כמו שאמרתי בעבר, עדיף לקבל עדכון אפוי ולא עדכון עם מלא תקלות. ולדעתי ברגע שיגיע ה-7 באפריל, העיכוב יהיה שווה את זה.

image

סדרת ה-S24 הייתה הסדרה הראשונה של סמסונג שנבנתה עם AI בכל פרמטר.
נכון לעכשיו (מרץ 2025) עם One UI 6.1, פחות מחודש לעדכון One UI 7, לכל סדרת S24 יש את תכונות ה-AI הבאות...
  • סיוע לשיחה – קבל תרגום בזמן אמת במהלך שיחות קוליות (לא זמין בעברית).
  • מסייע הצ'אט - אפשר לתרגם הודעות בצ'אטים וביישומי העברת הודעות נבחרים, לכתוב טקסט מלא על בסיס מקטע או בקשה שכתבת, לשנות את סגנון הכתיבה שלך ולקבל הצעות לאיות ודקדוק.
  • מתורגמן - תרגום בזמן אמת של שיחות, זמין כפלט קולי או טקסט (לא זמין בעברית).
  • מסייע הערות - בצע עיצוב אוטומטי, סיכום, בדיקת איות ותרגום הערות, או קשט אותן עם כיסויים ותמונות שנוצרו על ידי בינה מלאכותית.
  • סיוע בתמלול - הפוך הקלטות לתמלולי טקסט וסיכומים שתוכל לעיין בהם ולתרגם (לא זמין בעברית).
  • סיוע בגלישה - קבל סיכומים פשוטים של טקסט דף אינטרנט, יחד עם תרגומים מלאים (תרגום לא זמין בעברית).
  • מסייע תמונות - ניתן לשנות דיוקנאות באמצעות מבחר של סגנונות משעשעים, או לעצב תמונות מחדש על ידי הזזה או הסרה של אנשים וחפצים.
  • מסייע ציור - הפוך ציורים פשוטים ליצירות אמנות שובות לב.
  • טפט כאווירת צילום - ראה כיצד בינה מלאכותית משנה את התמונה בהתאם לשעה ולמזג האוויר.
להגיד את האמת, עוד לא ניצלתי את כלל התכונות הזמינות במלואן. אז חוץ מלציין מה קיים, אין לי מה להרחיב, אבל בכל זאת חשוב לציין שהם קיימים.

image

ה-S24 Ultra שלי הוא כמובן חלק בלתי נפרד מהאיקוסיסטם שלי כי זה הטלפון שלי😅, אני לא מכיר אף אחד שאין לא טלפון כחלק מאיזשהו איקוסיסטם.

כמו שכתבתי בסקירות הקודמות שלי, ביחד עם ה-S24 Ultra יש לי את השעון Watch Ultra ואת האוזניות Buds3 Pro והם חלק בלתי נפרד מהאיקוסיסטם שלי.

image

ה-Galaxy S24 Ultra עם נפח של 1TB עלה לי 5,549 שקל ברכישה מוקדמת.

היום ניתן לרכוש את המכשיר עם נפח של 512GB במחיר של 4,649 שקל.

(מחירים לפי האתר הרשמי של סמסונג)

image

ממליץ מאוד על המכשיר.
כשקניתי אותו זה היה שדרוג משמעותי בשבילי מה-S20 FE 5G. וזה היה שווה מאוד את הכסף.

אני חושב שבמובנים מסויימים ה-Galaxy S24 Ultra יותר טוב אפילו מה-S25 Ultra.

מקווה שנהניתם מהסקירה שלי😊

מוזמנים לקרוא
את הסקירות הקודמות שלי בסדרה...

31 Comments
eyal-s24u
Active Level 6
Galaxy S
וואוו...איזה סקירה מושקעת
סחטין
אני עם s24u...עוד לומד עליו
NadavILR
Expert Level 5