היי, רציתי לשאול, בסמסונג אינטרנט שלי מופיעה רק ההיסטוריה של החודשיים-שלושה האחרונים. איך אני רואה את כל ההיסטוריה? ואיך אני יכול להגדיר שלא תמחק... View Post
היי, רציתי לשאול, בסמסונג אינטרנט שלי מופיעה רק ההיסטוריה של החודשיים-שלושה האחרונים. איך אני רואה את כל ההיסטוריה? ואיך אני יכול להגדיר שלא תמחק... View Post
לגבי גלאקסי S22+גרסת Android14כידוע, כשהמסך מכובה והמכשיר לא בשימוש, אז מופיעות על המסך התראות (סימנים) כגון: וואטסאפ, אינסטגרם וכו'.. אז... View Post
אצלי זה עדיין עושה רמקול ירוק בצד שמאל של המסך View Post
שחזור תמונות בסמסונג 9 לאחר מחיקה דרך אחסון המכשיר-תמונות. אין בפח אשפה את התמונות למרות שנמחקו רק היום. מה עושים? View Post
עברתי מ-24 אולטרה ל-25 אולטרה, ועכשיו כשאני מנגן ברקע שיר- אין לי שום הודעה על מה מתנגן - לא מה השיר, לא דרך איפה, וכמובן בלי אפשרות לעבור שיר. View Post
שלום,מתי צריך לצאת עדכון של חודש פברואר לטלפון?אני מחכה הרבה זמן.ל-s25 ultra? View Post
מישהו יודע עם פיצרים שהגיעו לסדרת ה25 כגון צילום בפורמט log ושזה יקח את הפנים הכי טובות והעריכה סאונדים בעזרת AI יגיע לS24U בעדכון one UI7???? View Post
אני ממש מסוקרן לשמוע את הדעות שלכם. View Post
Subject | Likes |
---|---|
41 | |
28 | |
27 | |
26 | |
25 |