שלום חבריםהאם ישנה אפשרות לשנות את כיוון הגלילה של היישומים בעמוד הבית? כרגע הוא מתגלגל למעלה למטה, קודם לפני כניסת הגירסה החדשה הדפים גללו... View Post
I've recently noticed that the battery on my Galaxy 23+ has been draining super fast. For example, in the last 2 hours, while the phone was... View Post
בזמן האחרון אני נתקל בסמן עכבר שחור (כמו בתמונה המצורפת שמצאתי באינטרנט), בעת שימוש רגיל בטלפון.יצא לי לראות אותו למספר שניות במרכז מסך אבל הכי הדאיג... View Post
אוקיי זה ממש מוזר אבל מאז העדכון יש איזו בעיה עם שילוב שפות במכשיר שלי s23+לדוגמה בתמונה רואים שהמכשיר שלי יוגדר על אנגלית אבל הטקסט שמראה שאין... View Post
גם אני עדכנתי לone ui 7🤗🤗 View Post
חיכיתי לעדכון כבר 3 חודשים, חקרתי מלא מלא מלא, ועכשיו כשיש לי את זה כבר 24 שעות אני כבר מרגיש כאילו אין יותר דברים חדשים.. View Post
שלוםשוב אנימקלדת סמסונג הפעםאוגרת לי כל העתקה לקליפבורדאיך אני מגביל אותה למשל למספר הגזירים או לתקופת השמירה?היא אוגרת לי אוקינוס של זבל.יש לי 2... View Post
הייאיך ניתן לתקן בעיה של סוללה שנגמרת מהר? תוך חצי שעה שהטלפון לא בשימוש מסיבי 15 אחוז פחות. כל ההגדרות שונו למצב מוחשך מיטוב סוללה וכו. ממש מרגיש... View Post