I have some useful and realistic ideas for improving the Now Bar feature in One UI 7.0.App Pinning: Allow users to pin tools like Calculator, Notes,... View Post
I have some useful and realistic ideas for improving the Now Bar feature in One UI 7.0.App Pinning: Allow users to pin tools like Calculator, Notes,... View Post
האחראים הרלוונטיים בסמסונג צריכים לפתור הבעיה הזו שפת מכשיר אינגלית אז כל התכונות מופיעות ועובדות בצורה תקינה וחלקהאבל אם לא אינגלית אז חסר תכונות ו... View Post
יש לי בעיות ענקיות עם הAI של הגרסה החדשה ואני מחפש דרכים לחזור לגרסה הקודמת יש דרך לחזור לגרסה קודמת בלי להרוס רו לדפוק את המכשיר?תודה לעוזרים. View Post
בעדכון הגדול האחרון הקודם של סמסונג הטלפון נתקע בboot loop ונאלצתי לשלוח אותו למעבדה שם איפסו אותו והגדרתי את הטלפון מחדש.הבנתי גם שהבעיה הזאת קרתה... View Post
חדשות טובות לחג לבעלי S21,התחילה הפצה של קושחה OneUI 7 לבעלי S21 בקוריאה. זה אומר שבקרוב תופץ אצלנו. אני התקנתי את הקושחה המודלפת והאמת זה עובד בסדר.... View Post
כש אני מחייג במסך החיוג מופיע למלעלה המילה שיחה HDמה זה HD ? View Post
יש לי גלקסי s23 והורדתי את העדכון oneui7.אני מנסה דרך ה-lockstar לשים ווידג׳טים בסמך נעילה ואני לא רואה שיש לי שם את האפשרות הזאת.א י רואה יוטיוברים... View Post
שלום לכולם, מאז שעשיתי עדכון גרסה בגלקסי S24 Ultra אני חווה לא מעט תקלות: 1. המכשיר משתמש בהרבה יותר זיכרון, מה שגורם לצריכת סוללה מוגברת. 2. כשאני... View Post
ב ui 7 רקע השיחה חל רק על אנשי הקשר ששמו תמונה לפרופיל שלהם במכשיר שלהם צריך שסמסונג תתקן בעדכון הבא כמו שהיה ב ui 6 ותוסיף אופציה החלת מצב dark או לא... View Post
https://www.izkor.gov.il/SocialCandleP/55d54af0-784f-4bc0-b9e9-b31db065f245/נדב_יששכר_פרחי/519399/en_8674b5aaf0e43e623da469400614403e?utm_source=w... View Post
User | Likes Count |
---|---|
588 | |
378 | |
374 | |
346 | |
277 |