Original topic:

Samsung Pay בישראל

(Topic created on: 05-29-2022 02:38 PM)
1431 Views
Eyal_Shimshi
Active Level 1
Options
Galaxy S
חיפשתי בכל מקום באינטרנט לגבי סמסונג פיי בישראל ובכל מקום היה כתוב שהשירות עוד לא נתמך בארץ.
שקודם כל, זה חבל.. אבל חשוב מזה, אני זוכר בבירור שהיה לי סמסונג פיי גם בטלפון הישן שלי (A9) וגם בשעון הישן שלי (Galaxy Watch) והשירות עבד בכל החנויות.

אחרי שהחלפתי שעון וטלפון השירות נמחק מהטלפון וכל זכר לקיומו בארץ נעלם כלא היה. מישהו יודע מה הסיפור עם זה? למה הפסיקו את התמיכה ולמה לא מתועד בשום מקום שהשירות פעל בארץ לתקופת זמן?
12 Comments
Galaxy S
סמסונג פיי אף פעם לא היה פעיל בארץ ואין כרגע צפי או היתכנות להפעלת השירות הזה בארץ.
Eyal_Shimshi
Active Level 1
Galaxy S
הקטע זה שאני בטוח ב100 אחוז שזה עבד ושהשתמשתי בזה.
Galaxy S
לא נשמע סביר בכלל.
אין הסכם בין שירותי האשראי בארץ לבין סמסונג, אתה לא יכול להכניס כרטיס ישראלי לשירות הזה.
oriyakov
Expert Level 5
Galaxy S
כמו שלירום אמר זה משהו שפחות לא יכול לקרות
0 Likes
עופר
Active Level 7
Galaxy S
אני בכלל לא מבין למה כל דבר בסמסונג קורה אחרי תלאות וזמן מיותר , כל המדדים בשעון אושרו בארץ זה פעם אחרי שנה משאר העולם , עוזרת אישית השיקו באפל בישראל תמך כבר ב 2016 , פה בכלל אין צפי , אפל פיי הושק בעולם בישראל תוך שנה הגיע לארץ , סמסונג פיי אין בכלל צפי , לא מצליח להבין במה מטפל פה צוות המתכנתים , המנהלים , וכל השרשרת פה בחיי
ShalomS
Active Level 10
Galaxy S
אפל זה חברה שהיא עובדת אחרת
התשלום זה לא על המכשיר זה על השירותים והממשק מול כל המכשירים שלהם
למרות שאין להם פה שוק הם הוציאו ממזמן את העוזרת " סירי " כמו שאמרת
זה התמורה לתשלום המטורף
תשלום שלא ראוי לפי דעתי
0 Likes
עופר
Active Level 7
Galaxy S
אני חושב שהמחירים הם לא בפער ענק בשביל שלא נקבל את מה שמגיע לנו כצרכנים , כך למשל את המדדים של ה א.ק.ג , למה שנה להגיש בקשה במשרד הבריאות?!?! לאפל אישרו את זה מזמן ותוך חודש נשלח עדכון למשתמשים פה זה פשוט לא קורה...
עוזרת אישית יש פה שוק מטורף של מכשירי סמסונג , החל מפלאפונים , טאבלטים , טלוויזיות , מקררים וכו אני חושב שלא ראיתי בית אחד בלי מכשיר מסויים של סמסונג ובכל זאת לא עשו כלום כדי שנקבל את העוזרת האישית , בטענה שאנחנו שוק קטן , אבל בשיווק ופרסום ויבוא מכשירים ודחיפת מכשירים בזה הם אלופים תוך שבוע מרגע שיוצא מכשיר הוא כבר בחנויות , אבל ברמת השירותים שמגיע לנו להנות מהם זה ציון 2 מתוך 10
ShalomS
Active Level 10
Galaxy S
שוק יש לסמסונג וגם לאפל אין ויכוח
הכוונה שאנחנו מדינה קטנה
וזה לא משהו שמשפיע
Galaxy S
למכשירי אנדרואיד יש אלטרנטיבות להכל, במכשירי אפל אין ולכן אפל עצמה צריכה להביא את התמיכה של הדברים האלה.
אתה לא צריך סמסונג פיי כדי לשלם דרך הטלפון, יש לך את גוגל פיי ואת כל האפליקציות של חברות האשראי.
0 Likes