Original topic:

One ui 8.5

(Topic created on: 12-18-2025 07:51 AM)
164 Views
eliyhp
Active Level 3
Options
Galaxy S
היי 
מישהו יודע איך מצטרפים לגרסת הבטא?
אני מוכן קבוע להצטרף לבדיקת בטא, איך עושים את זה?
15 Comments
Galaxy S
תכנית הבטא איננה זמינה בארץ באופן רשמי.
eliyhp
Active Level 3
Galaxy S
😒
כדאי לעקוף ולהתקין לא רשמי?
DaOldMan
Expert Level 5
Galaxy S

לא כתבת לאיזה מכשיר. יש כמה דרכים לעקוף כולל אפשרות להצתרף בצורה "רשמית" למרות שאנחנו בישראל. כל אחד שיעשה מה שטוב לו, העיקר שהוא יבין מה הוא עושה ולא יהרוס לעצמו את הנייד ולא יאבד את כל הנתונים (הנייד לפחות ניתן לתיקון פשוט, לרוב פשוט הולכים כל הנתונים).

eliyhp
Active Level 3
Galaxy S
צודק
S25 Ultra
אפשר בצורה רשמית?
Galaxy S

רכשתי eSIM של בריטניה. האפשרות אכן נפתחה, אך לא ניתן היה להשלים הרשמה, מאחר שבשרתי אירופה ה-IMEI כבר רשום מראש, ומכשיר שאינו רשום אינו יכול להצטרף או לקבל עדכונים מ-EUX.

אני אעדכן אם אני מצליח
0 Likes
DaOldMan
Expert Level 5
Galaxy S

לצערי אתה טועה קרוב לוודאי. פשוט החלטת על דעת עצמך שזאת בעיה של IMEI שלך כי לא הצלחת. זה בכלל לא בטוח.

הקישור ל IMEI אכן קיים בCSC של EUX אבל בינתיים מגביל רק עידכונים רגילים.

בשביל שהטריק שלך יעבוד יש צורך לעשות כנראה עוד דברים שלא בוצע:

1. הגדרת GPS לאירופה

2. ביטול כל כרטיסי SIM חוץ מהאירופאי

3. הגדרת איזור לבריטניה ע"י הפעלת Activity ב RAL

4. מחיקת כל הנתונים של members

הרבה מאוד אנשים מדווחים על הצלחה לאחר ביצוע כל השלבים. בחלק מהמקרים ה SIM לא מספק ומדווחים שזה עובד להם עם SIM אחר. כולם כמובן קונים ESIM ללא תשלום.

0 Likes
Galaxy S

1 ו2 ו4 ניסיתי בזמנו

לגבי 3 איפה להפעיל באפליקציה RAL? בתוך מה?

ברגע שיפתח שוב בטא אני אנסה

0 Likes
DaOldMan
Expert Level 5
Galaxy S
אתה בטח יודע, ה csc של eux מיוחד. יש בתוכו הרבה מדינות. אז איך המכשיר יודע להתעדכן בבריטניה אבל לא בגרמניה? בשתיהם יש לך eux. אבל יש דברים נוסף. הגדרה פנימית של איזור. בעבר היה קשה מאוד לשנות איזור אבל עכשיו זה קל. יש activity שמפעילים עם תוכנת ral או root activity launcher. היא מסוגלת להפעיל activities בעזרת שימוש ב shizuku. לאחר ההפעלה אתה בוחר בבריטניה ורק אז יתאפשר לך להתקבל לבטא. כי בלי זה מבחינתו אתה אולי בצ'כיה או צרפת ולהם אין בטא וגם אין לך סים תואם? גם להם יש eux. אז להגיד שזה בגלל imei זאת השערה בלבד ובמקרה זה בסיכוי גבוה שגויה.
הבטא עוד קיימת. אפשר להירשם גם היום אלה אם עידכנת מכשיר לקושחה שממנה אין בטא. אבל לדעתי יש לך 8.5 ידני, לא? אז למה להירשם? לדיווחים?
0 Likes
Galaxy S
המממברס משתנה על פי הsim/esim ויש לי esim בריטני וכך הוא יודע שאני בבריטניה ולא בגרמניה או פולין (יש לי esim של פולין גם) או במדינה אחרת. האופציה להצטרף לבטא מופיעה אך זה לא נתן להצטרף בטא 8.0

אשמח לדעת איפה להפעיל activity איזה אפליקציה לחפש בתוך ral?

אני ב8.5 ידני ואבל אשמח להיות בצוות דיווח.
0 Likes