Original topic:

4 סיבות למה צריך את ה S-pen ופשוט אי אפשר לוותר עליו

(Topic created on: 01-10-2024 01:51 PM)
855 Views
Noysand
Options
Galaxy S

image
נוצר בעזרת ai

לכבוד השקת סדרת ה S24 הקרבה רציתי לספר לכם למה אני כל כך מתרגשת לקראת דגם האולטרה שעומד לצאת וזה לא רק בגלל המצלמה והבינה המלאכותית.

ה-S-Pen הוא אחד האביזרים המיוחדים והמועילים של סדרת האולטרה (סדרת ה - Note בעבר)
העט מאפשר לעשות דברים שאי אפשר או קשה לעשות עם האצבעות בלבד כמו לכתוב בכתב יד בצורה טובה, לצייר ביד חופשית, לערוך בדיוק מרבי ולשלוט במכשיר מרחוק ואני ממש מחכה לראות מה עוד יכניסו ליכולות העט בסדרה החדשה.

בפוסט הזה ריכזתי ארבעה דברים שאני מאוד אוהבת לעשות בעזרת ה-S-Pen ואיך הם משפרים את חוויית השימוש שלי עם מכשיר האולטרה שלי.

1. לתרגם עם ה-S-Pen.
אחת הפונקציות הנהדרות של ה-S-Pen היא היכולת לתרגם טקסט בקלות ובמהירות, בלי לצאת מהאפליקציה שנמצאים בה.
כל מה שצריך לעשות זה להוציא את העט, בפקודות המהירות לבחור בתרגום, לקבוע את שפת המקור והשפה אליה נרצה לתרגם ולבחור האם נרצה לתרגם מילה או משפט.
זהו, עכשיו ניתן לרחף עם העט מעל מילה או משפט והתרגום יופיע בחלונית קטנה.
זה מאוד שימושי כשאני קוראת למשל חדשות, או כתבות, או סתם גולשת באתרים בשפות שונות ואני לא רוצה להפסיק את הקריאה כדי לחפש את המילה במילון או בגוגל. פשוט מוציאים את העט ומתרגמים.

2. לצלם ולתפעל את המצלמה מרחוק
ה-S-Pen הוא גם שלט חכם למצלמה המאפשר לצלם תמונות וסרטונים בלי לגעת במסך או בכפתור הצילום.

כשאני רוצה לצלם תמונה, אני פשוט מוציאה את העט, לוחצת על הכפתור והמכשיר מצלם.
בנוסף, כשאני רוצה להחליף בין המצלמה הקדמית והאחורית, או לעשות זום אני עושה תנועה לצדדים או תנועה סיבובית עם העט.
תוכלו לראות הסבר מפורט בפוסט שכתבתי בנושא.
זה מאוד שימושי במקרים בהם רוצים להניח את הטלפון במקום מסויים ולהצטלם, במקום לקרוא לאדם זר שיצלם, שולפים את העט ומצלמים מרחוק.

image
נוצר בעזרת ai

3. לערוך תמונות עם ה-S-Pen בצורה מדויקת ונוחה
ה-S-Pen הוא גם כלי מעולה לעריכת תמונות, הוא מאפשר להיות מדויקים יותר בבחירת האזורים, מחווני הצבעים והאפקטים שרוצים לבצע.
לדוגמה אפשר להשתמש בעט כדי למחוק אובייקטים בצורה קלה ומדויקת, במיוחד כשמדובר באזורים קטנים או אם מה שרוצים למחוק נמצא קרוב מאוד למשהו שלא רוצים למחוק.

4. לכתוב על גבי המסך כאשר הוא כבוי
אחת הפונקציות הייחודיות של ה-S-Pen היא היכולת לכתוב על המסך גם כשהוא כבוי.
זה נקרא Screen Off Memo וזה מאפשר לרשום רעיונות, משימות, או תזכורות בכל רגע שצריך בלי לפתוח את המכשיר או להכנס לאפליקצית הפתקים.

כל מה שצריך לעשות זה להוציא את העט מהמכשיר כשהמסך כבוי ופשוט להתחיל לכתוב על המסך השחור.
ניתן לשנות את הצבע או את העובי של הקו בהגדרות שמופיעות על גבי המסך.
אחרי שמסיימים לכתוב, ניתן לשמור את הפתק באפליקצית הפתקים או לנעול אותו על המסך הראשי של המכשיר, כדי לא לשכוח מה כתבנו.

image
נוצר בעזרת ai

וסרטון קצר שהכנתי שמראה את כל הפונקציות שכתבתי עליהן
לסיכום
מאז שגיליתי את העט עוד בסדרת הנוט, קשה לי מאוד לוותר עליו.
הוא מאוד נוח לשימוש ויש לא מעט דברים שהוא פשוט משפר את הנוחות בהם.
באיזו צורה אתם אוהבים להשתמש בעט?
19 Comments
orielhaim
Active Level 9
Galaxy S
מגניב ביותר! תודה על הפוסט המושקע! עכשיו אני כבר מחכה יותר לקנות את הs24😁
נחום
Expert Level 5
Galaxy S
פוסט נפלא נוי.
אני משתמש בכל התכונות שהזכרת ואוחז בעט החל מדגם Note 1 דרך כל דגמי ה-Note ועד עצם היום הזה ב- S23ultra
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
אדיר! מסכים לחלוטין, מאז שעברתי למכשיר עם spenאני עורך תמונות רק על גבי המכשיר, זה תכלס השימוש הכי משמעותי שלי בו מאחר ושלט למצלמה החדשה ניתן להפעיל גם בפקודות מהשעון
תודה על הפוסט 🙏🏼
Galaxy S
ברגע שמתרגלים לאמצעי הזה, העט הנפלא של סמסונג, קשה לחזור אחורה.
כשהתחלתי להשתמש בפליפ 5, העט היה לי מאוד חסר, לפעמים קשה להבין מהצד, אבל לעט יש ערך משמעותי.

תודה על הפוסט הנהדר 😊
Nivnaor32
Expert Level 5
Galaxy S
פוסט מעולה!
אין על ה-S-Pen (זכרונות מסדרת הנוט)
מחכים לגלקסי הבא!✌🏼
Galaxy S

פוסט מעולה!
ציינת פה את כל הסיבות שאני אוהב!
אולי למעט הכתיבה עם העט במקום להקליד, דבר שאני משתמש בו המון..
ממש מחכה לסדרה 24 ולראות מה העט שלה יכתיב כסטנדט חדש
(סטיגידיש!)

NoamMeir
Expert Level 5
Galaxy S
יופי של פוסט נוי! גרם לי להתגעגע מאוד לעט החמוד שלי מהנוט 10 לייט.. ציינת פה ממש סיבות שאני אישית מתחבר אליהן מאוד ומצדיק אותן. התרגום שהעט משמש עוזר גם ללמידת שפות שונות, הפעלת המצלמה מרחוק שימשה אותי המון פעמים בעבר והדיוק שהעט נותן בעת עריכה זה ממש מדהים - הרבה פעמים הייתי צריך לסמן דברים ספציפיים כדי להחיל עליהם בלבד אפקט מסויים, והעט היה מושלם בשביל המשימה הזו.
לגבי 4, זו תכונה שפחות הייתי משתמש בה ביום יום, אבל תמיד כשהצגתי את העט בפני חברים, הם היו חייבים לקשקש בו על המסך ולרשום את השמות שלהם בכתב מחובר. ככה נוצרו להם פתקים מיוחדים ומסוגננים עם מזכרות מכל מיני אנשים שונים ;)
אז נשדרג לS24U?

אגב, הבינה המלאכותית יצאה לך מהמם.
Galaxy S
האחרון שימש אותי הרבה בלימודים, לפעמים כשהייתי מדברת עם מרצים ורוצה רגע לשרטט משהו הייתי עושה את זה ככה. הכי מהר ופשוט שיש.
תודה!
gaya21
Active Level 9
Galaxy S
S-pen בהחלט הופך את החיים להרבה יותר קלים 🙂