Original topic:

תמלול שיחות אוטומטי בעברית ב-S24

(Topic created on: 08-21-2024 09:28 PM)
309 Views
מיכאלו
Active Level 1
Options
Galaxy S
שלום. ברשותי +S24. בתור אדם כבד שמיעה שמתקשה להבין שיחות בטלפון הנייד,ברצוני לבקש מצוות הפיתוח של סמסונג להוסיף גם את השפה העברית,כדי לאפשר תמלול אוטומטי on line בעברית של השיחות בסמארטפון.תמלול כזה יהווה שיפור משמעותי באיכות חיינו. אשמח להתעדכן. תודה. 
7 Comments
פיתה
Active Level 7
Galaxy S
זה לא שהמפתחים לא רוצים להוסיף את השפה העברית, העברית מוזנחת מסיבה מאוד הגיונית והיא הניקוד בשל חוסר ניקוד והבנה של מילים לפי הקשר למכונה קשה מאוד ללמוד ולתמלל מילים בעברית... מקווה שעזר ומבין את התסכול
0 Likes
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
תוסיף לזה את כמות הדוברים הגלובלית לעומת שפות אחרות ועברית נדחקת די לסוף כאשר כשהיא מדוברת על ידי כמחצית מאוכלוסיית היהודים כ0.2% מהעולם, כלומר אלפית(עשירית האחוז) מאוכלוסיית העולם דוברת עברית
מיכאלו
Active Level 1
Galaxy S
אני לא מתוסכל.
עובדה שחברה בשם nagish(ישראלים שפועלים בארה"ב) הצליחה לפתח אפליקציה חינמית באותו השם שמאפשרת תמלול אוטומטי של שיחות בנייד,גם בעברית,ברמת דיוק די גבוהה. האפליקציה פועלת מזה זמן והיא מאד פופולרית,במיוחד בארה"ב.
0 Likes
NoyS
Expert Level 3
Galaxy S

היי מיכאל,
אנחנו מבינים את חשיבות הוספת השפה העברית ודאגנו להעביר מספר הצעות בנושא. העברתי גם את פנייתך לצוות המהנדסים.
חשוב לציין שהנושא של הרחבת השפות נמצא בבחינה מתמדת ובכל מה שקשור לתכונות ה-AI הן דורשות התאמה קפדנית לכל שפה.
אנחנו מקווים לחזור עם חדשות בנושא בהקדם.

מיכאלו
Active Level 1
Galaxy S
תודה על ההתיחסות,בתקווה שאכן יהיו חדשות טובות בהקדם.
Harel_S24
Active Level 7
Galaxy S
עצוב מאוד שאין תמיכה בשפה העברית. אולי תקנה קלגסי buds וככה תוכל לשמוע יותר טוב. אפשר גם להגדיר באוזניות "ביטול רעשים", ככה תוכל לשמוע רק את איש הקשר בטלפון בצורה חלקה וברורה. אם אתה מתכוון לקנות buds אז כדי ללכת קודם לסניף סמסונג, שם הם יכולים לתת לך להתנסות באוזניות לפני שאתה קונה. יש לי גלקסי buds 2 הם זולות ואיכותיות. ממליץ לקנות בחנות "KSP" זה המקום הכי זול שמצאתי. מקווה שעזרתי❤️
מיכאלו
Active Level 1
Galaxy S
תודה.לא רלבנטי לגבי,היות ואני מרכיב שתל שבלול. נעזר בהזרמת שמע אלחוטית ישירה מהסמארטפון למעבד השתל שלי,אך זה לא מושלם לגמרי.תמלול בעברית יסייע ללא ספק.
0 Likes