Original topic:

שיחה ממתינה

(Topic created on: 10-13-2022 10:48 PM)
495 Views
flo230
Active Level 4
Options
Galaxy S
איך נפטרים מהצרה הזאת שכאשר נכנסת שיחה ממתינה אז המערכת מאלצת אותי לבחור אפשרות לפעולה ומונעת ממני לחזור למסך הראשי עד שאני לא בוחר אפשרות .

image

זו ההודעה.
flo230
Active Level 4
Galaxy S
הממשק של סמסונג תמיד מעורר את המסך בסיום השיחה גם אם אני מכבה את המסך במהלך השיחה ורוצה שהוא ישאר כבוי כאשר השיחה מסתיימת כפי שבחרתי ולא יתעורר בצורה מטופשת.אני מניח שיש לך מכשיר סמסונג , תנסי בבקשה לכבות מסך ולראות מה קורה בסוף השיחה .תודה.
0 Likes
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

צר לי להגיד לך אבל את המסך שצילמת לא ראיתי מעולם. סימן שזה משהו אישי אצלך. אם כבר משהו מעצבן אותי זאת השאלה המיותרת לגמרי כאשר יש שיחה ממתינה ואתה עונה עליה. אז זה שואל אם לבטל שיחה נוכחית או להשאיר אותה ברקע. זה משהו זוועה, ביקשתי כבר פה לבטל את זה. בזמן נהיגה זה מסוכן ללחוץ על המסך כדי לענות לממתינה. פשוט נורא. אין את המסך עם השאלות במכשירים אחרים.

0 Likes
flo230
Active Level 4
Galaxy S
מוזר כי דיברתי עם התמיכה של סמסונג ישראל בצ'אט ואמרו לי שזה מובנה במכשירים של סמסונג אז אני כבר לא יודע .איזה דגם יש לך ?
0 Likes
Galaxy S
לא מופיע ולא הופיע לי מעולם..
כרגע עם S21U אבל גם לא עם שאר מכשירי סדרה S שלי.
יש לך במקרה עוד אפליקציית חייגן שמותקנת על המכשיר?
0 Likes
Galaxy S
אגב, אם אתה ממש מאבד את זה, תוכל לבטל לחלוטין את אפשרות השיחה הממתינה, בשביל לשמור על השפיות 😜

בחייגן לחץ על תפריט שלוש הנקודות > הגדרות > הגדרות שירותים נוספים > שיחה ממתינה
flo230
Active Level 4
Galaxy S
אחלה, תודה.אבטל את זה .
ShalomS
Active Level 10
Galaxy S
קיים בכל מכשירי סמסונג
אופציה שהגיעה מאנדרואיד ממזמן
זה הודעת דחייה
למקרה שאתה לא מעוניין לענות
ולהשאיר הודעה (הודעות מוכנות מראש)
במה אתה משתמש בלחצני ניווט ?
או במחוות להחלקה ?
כי אם במחוות החלקה
אז הגיוני שזה יקפוץ
כי זה בעצם אותה פעולה
לחזור למסך הבית (החלקה מהמרכז לגבי מעלה)
0 Likes
flo230
Active Level 4
Galaxy S
אני משתמש במחוות החלקה . למה הגיוני שיקפוץ ולמה להכריח אותי לשלוח הודעת תגובה? הייתי עכשיו שנתיים עם מכשיר LG V50
שעבד מדהים בלי כל השטויות האלה ובלי להכריח אותי לעשות משהו שאני לא רוצה .לצערי הוא נשבר לי וזו הסיבה שאני תקוע על סמסונג והממשק המחריד שלהם .בכל מקרה תודה על העזרה
0 Likes
ShalomS
Active Level 10
Galaxy S
כי זו אותה פעולה כמו שרשמתי
החלקה מהמרכז כלפי מעלה
זה הפעולה להודעות דחייה וגם לחזור למסך הבית במקרה שמשתמשים במחוות
כמו במקרה שלך
למרות שזה מתנגש זה עדיין אפשרי
ועדיין יש טיפה הבדל בין שני הפעולות
מקווה שתשים לב לזה
(אף אחד לא מכריח זה רק הודעת דחייה שתמיד אפשר לצאת ממנה)
0 Likes
flo230
Active Level 4
Galaxy S
ואם אני רוצה לבטל את הודעת הדחייה שלא תופיעה לי ? למה להטריד אותי עם משהו שאני לא מעוניין בו.לא ניתן לבטל את הצרה הזאת בהגדרות או משהו כזה ?
0 Likes