Original topic:

עדיין לא קיבלתי את העדכון לאנדרואיד 14

(Topic created on: 12-05-2023 06:03 PM)
262 Views
IYaaa
Active Level 2
Options
Galaxy S
היי אני עם 22 אולטרה ולמרות שעבר כבר תאריך ההפצה הרשמי של אנדרואיד 14 לפני שבועיים והרבה אנשים שאני מכיר כבר קיבלו את העדכון אני נשארתי מאחור. למה ה23 והA54 מקבלים את העדכון חודש מוקדם יותר?
השאלה שלי אם אפשר לעדכן firmware ידנית או אפילו לאלץ את העדכון להגיע למכשיר באיזשהי דרך.
מכירים משהו כזה?
10 Comments
haytam1998
Active Level 3
Galaxy S
גם אני עם 22 אולטרה וגם עדיין לא כבלתי
Galaxy S
העדכון צפוי להגיע לדגמי ה-S22 בחודש הזה.
אתה יכול לעדכן ידנית עם מחשב, תוכנה בשם אודין וקושחה רשמית שניתן להוריד מהרשת.
IYaaa
Active Level 2
Galaxy S
זה עדיין לא מסביר למה הa54 קיבל קודם
Galaxy S
מסכים שזה חריג, אבל פיתוח תוכנה זה לא מדע מדויק, יש אילוצים, יש עיכובים, יש באגים, יש QA.
DaOldMan
Active Level 9
Galaxy S

למעשה סידרת S22 עם מעבד Snapdragon כמו שיש בישראל הוזנחה לחלוטין ע"י סמסונג. לא ברור למה אבל התוצאה זהה. למעשה כבר לפני שבוע עודכנו מכשירים זהים לאלה שיש לנו פה בהודו ובתאילנד. מאז כלום. כנראה תוך כמה ימים המחשב יזכר שארצות ערב + ישראל לא עודכנו והעידכון יצא לדרך. בינתיים באירופה עם מעבד האקסינוס הירוד כבר קיבלו עידכון S23, S22, S21 ועוד די הרבה דגמים מסידרת A הבינונית.

האמת - בושה שמכשירים ישנים יותר וזולים מקבלים עידכון מהר יותר ללא שום הצדקה. התקנתי את העידכון של הודו אצלי. הוא קרוב לוודאי זהה לזה שישוחרר בישראל, רק שבוע מוקדם יותר. הוא עובד מצויין. אם יהיה מזל בישראל נקבל את הגירסה החדשה יותר של הקושחה מספר L1 שכבר נמצאת בבדיקה אצל סמסונג.

מכיוון שגירסאות של הודו ותאילנד זהות לאלה של ישראל כמעט תמיד (לפעמים מקבלים גירסה מעודכת מעט יותר אבל בתאילנד והודו גם מקבלים אותה בעידכון קטן) אז אין מה לדבר על זמן פיתוח או באגים אם בסוף מקבלים אותו דבר בעיקוב שאין בו הגיון.

שבוע טוב !

IYaaa
Active Level 2
Galaxy S
זה אומר שלא יהיה לי עדכון?
DaOldMan
Active Level 9
Galaxy S

לא יודע מאיפה הבנת את זה. יהיה לך עידכון, רק מתעכב. לדעתי כמה ימים ותקבל.

IYaaa
Active Level 2
Galaxy S
אני מחכה כבר כמה ימים מאז תחילת נובמבר וזה לא מגיע. אני כבר אוריד חומרה של one ui 6
Galaxy S
גם אני עם 22 אולטרה ועדיין לא קיבלתי עדכון כל החברים שלי כבר קיבלו
0 Likes