Original topic:

סוללה מתרוקנת מהר לאחר עדכון גרסה

(Topic created on: 11-08-2023 11:19 PM)
385 Views
גלקסי23אולטרה
Active Level 4
Options
Galaxy S
אחרי העדכון גרסה הסוללה מתרוקנת לי מהר יותר פי 2 ממקודם.. ולא רק זה אפילו בהגדרות של הסוללה לפני העדכון היה רשום שסוללה מלאה מספיקה ל18 שעות ובפועל הספיק ל9 שעות שימוש אינטנסיבי.
לאחר העדכון רשום לי שסוללה מלאה תספיק ל12 שעות ובפועל מספיק רק ל5 שעות של שימוש אינטנסיבי.. 
5 Comments
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

מכיוון שכל העולם מדווח בשמחה שיש שיפור מורגש או לפחות לא שינוי לרעה בסוללה לאחר העידכון לאנדרואיד 14 ברור לך שהבעיה היא פרטית שלך. 
1. אם עידכנת ב 24 שעות אחרונות אין טעם בתלונה, כל מכשיר בהתחלה עושה הרבה שידרוגים, מתחמם ומעבד סוללה.
2. אם לאחר 24 שעות זה ממשיך להיות לא טוב למחוק cache ולבדוק אם אין יישום פגום שאוכל סוללה.
3. אם לא עזר, לגבות כל המכשיר ולאפס להגדרות יצרן.
אני בטוח שהבעיה תפתר, הדיווחים על בעיות סוללה הם בודדים, אצל כולם אלה בעיות פרטיות ולא בעיה כללית במערכת הפעלה. בהצלחה !

Karin_A
Active Level 7
Galaxy S
23ultra אחרי העדכון גם הרגשתי שהסוללה מתרוקנת מהר מהצפוי. אך לאחר כמה ימים נראה שמתחיל להתיצב. שמתי לב שלאחר עדכונים משמעותיים זאת בעיה שחוזרת על עצמה (גם מכשירים אחרים s20plus לדוגמא שיש לי גם) , אך מתייצב, כנראה אחרי תיקון באגים.
liad
Expert Level 4
Galaxy S
גם אצלי מורגש שיש הרעה בסוללה בדרך כלל החזיק לי יום וחצי מלאים! בשימוש רגיל
עכשיו יום עבודה מחזיק
Ariel323
Active Level 9
Galaxy S
ישלך אפליקציה של פיקוד העורף או של צבע אדום? אם כן אז הגיוני לגמרי כי הן טוחנות את הסוללה
APhoto4u
Expert Level 5
Galaxy S
בדר"כ מספר ימים לאחר עדכון גרסה המכשיר לומד את פרופיל המשתמש ומבצע אופטימיזציה לצריכת הסוללה בהתאם
0 Likes