Original topic:

סוללה חדשה נטחנת ומופיעה לא תקינה באפליקציה ונטענת מהר הרבה יותר מהכתוב

(Topic created on: 02-04-2022 04:03 AM)
591 Views
Yossi_Yosef_Zahavi
Active Level 3
Options
Galaxy S
החלפתי סוללה לפני כמה חודשים ל S9+ שלי אצל סאני ועדיין האפליקציה מראה שהסוללה חלשה, איך זה יכול להיות?
הסוללה גם נטחנת כשהטלפון לא על מצב טיסה
זה יכול להגיע לרמה שבלילה במשך שמונה שעות יורדים לי בכיף 40 אחוזים, ובמצב טיסה אולי 5

בנוסף היא גם נטענת מהר יותר ממה שכתוב (אמור להיות 100 דקות בערך, בפועל לוקח האזור השעה) וגם השקע טעינה הוחלף

האם זה יכול להיות בלאי טבעי של המכשיר? יש לי אותו כמעט מההשקה (קרוב לארבעה שנים) 

image

11 Comments
Adam_Mordehai
Active Level 10
Galaxy S
לא, הסוללה היא בסדר לגמרי, כל עוד היא חדשה

בקשר למכשיר, אני בודק
Galaxy S
תודה
ערכתי את ההודעה, הסוללה גם ממש נטחנת כל עוד הטלפון לא על מצב טיסה
זה יכול להגיע לרמה שבלילה במשך שמונה שעות יורדים לי בכיף 40 אחוזים, ובמצב טיסה אולי 5
Adam_Mordehai
Active Level 10
Galaxy S
אז, טוב כתבתי הודעה, שמה היה את התשובה
Adam_Mordehai
Active Level 10
Galaxy S
טוב תנסה לקרוא את מה שאומרים פה, יש פה המלצות לשימור הסוללה, מה לעשות אם יורד סתם אחוזים וכ'ו

הקישור:
https://www.techietech.tech/18-ways-on-how-to-fix-samsung-s9-battery-drain-problem/
Galaxy S
אבדוק את זה, תודה
מאיזה סיבה יכול להיות שהממברס עדיין מראה סוללה לא תקינה לדעתך?
IrisA
Expert Level 5
Galaxy S

נסה להפעיל מצב בטוח לפני שינה כדי לבדוק אם הסוללה פורקת גם כאשר המכשיר במצב זה.

בכדי להיכנס למצב זה פעל על פי ההוראות הבאות:
1. כבה את המכשיר לחלוטין.
2. הפעל את המכשיר על ידי החזקת לחצן הנמכת עוצמת השמע, ולחצן הכיבוי יחד, כאשר עולה תמונה כלשהי במסך תשחרר את לחצן הכיבוי והמשך להחזיק את לחצן הנמכת עוצמת השמע.
3. כאשר המכשיר נדלק, ניתן לשחרר את לחצן הנמכת עוצמת השמע, יופיע בתחתית המסך כי המכשיר במצב בטוח.

כעת ניתן לבדוק שנית את התופעה,
במידה וזו לא מתרחשת שוב, ככל הנראה מדובר באפליקציה שהותקנה במכשיר אשר גורמת לשיבוש בפעולת המכשיר.

בכדי לחזור למצב רגיל בצע הפעלה מחדש.

0 Likes
IrisA
Expert Level 5
Galaxy S

כדי שנוכל לאבחן את המקרה כדאי לשלוח את הדוח לאחר שתטעין את המכשיר ל100% ותשתמש בו עד שהסוללה תרד ל20% ללא הפעלה מחדש לפני שליחת הדוח.

לשליחת הדוח פעל לפי השלבים הבאים:

היכנס ליישום 'Samsung Members' > קבלת עזרה > דוחות שגיאות > בחר בנושא המתאים > בעמוד החדש שהופיע, מומלץ להמתין 3-4 דקות על מנת לאפשר למכשיר ליצור את יומן המערכת
חשוב מאוד לא לצאת מהיישום מאחר ובזמן הזה המכשיר אוסף את נתוני המערכת ויוצר את הקובץ.
לאחר מכן וודא ש'שליחת יומן המערכת' בתחתית המסך מסומן בV ושלח את הדוח.

0 Likes
Roee
Active Level 8
Galaxy S
זה יכול לקרות במצב שבו לא בוצע כיול לאחר החלפת הסוללה. במצב כזה המעבד "לא מודע" להחלפת הסוללה וממשיך להציג הודעה שהסוללה חלשה ונדרשת החלפה. אפשר לברר את זה - שלח דוח שגיאות כאן באפליקציה אחרי שהסוללה פורקת וזה ייבדק.
0 Likes
Galaxy S
איך עושים כיול?
0 Likes