Original topic:

מקלדת סמסונג איטיות

(Topic created on: 06-22-2024 05:36 PM)
261 Views
פיתה
Active Level 7
Options
Galaxy S
זה לא פעם ראשונה שאני כותב פה את הבעיה הנ"ל זה פשוט באמת בעיה שמציקה על בסיס יומיומי, בעת כתיבה במקלדת של סמסונג רק בעברית! יש האטה בכמה מקרים, זה מרגיש שזה קורה כאשר יש אקסטרה מאמץ על היכולות עיבוד, חשוב לציין שאין לי שום מצב של חסכון כלשהו זאת אומרת שה23 אולטרה שלי עובד על כל התכונות בצורה הכי גבוהה שיש, אני בטוח שזה לא פעם ראשונה שהבעיה עולה אבל פשוט מתעלמים מהתלונות האלה, ולא מנסים לתקן את התקלה.
האטה מתרחשת כאשר שולחים אימוג'ים מסוימים בווצאפ או קישורים או כאשר פותחים תוכנות ניווט כאלה ואחרות וכו'. אשמח אם הצוות האיכותי שיש פה ייקח את זה ברצינות ויטפל בבעיה הזאת.
15 Comments
Ariel323
Active Level 8
Galaxy S
צודק עצוב שזה קורה גם בs24 אולטרה וזה קורה דווקא בעברית
פיתה
Active Level 7
Galaxy S
כן מאוד מאוד מאכזב מצד סמסונג ומצד ההתעלמות של המתכנתים הישראלים שעובדים על זה ומנפנפים את הבאג הזה כאילו אני היחיד שחווה אותו
0 Likes
Ariel323
Active Level 8
Galaxy S
מאוד מעצבן קורה לי רק בווצאפ ובטלגרם ואני לא יכול מקלדת אחרת כי רק של סמסונג נוחה לי ויש פונקציות שאין באחרות
פיתה
Active Level 7
Galaxy S
בדיוק אחי אני איתך על אותו סף תסכול
0 Likes
Username13344
Active Level 6
Galaxy S
זה קורה בגלל העברית לדעתי, וזה תלוי מטמון באפליקציה הרצוייה

כלומר, אם תנקו מטמון בטלגרם

אתם תראו שהאיטיות נעלמת.

מה שאכן מבאס שזה לא קורה בשפה האנגלית, מה שעדיין מראה על הזלזול של סמסונג בשפה העברית...
פיתה
Active Level 7
Galaxy S
ניקוי מטמון לא עובד בווצאפ אולי בטלגרם אבל בווצאפ בכלל לא...
Username13344
Active Level 6
Galaxy S
יכול להיות, לא ניסיתי בווצאפ, אבל אם האיטיות מסתדרת באפליקצית צ'אטים מאוד דומה סביר להניח שיש פה קשר, אולי יש דרך אחרת בווצאפ
פיתה
Active Level 7
Galaxy S
כן אבל זה לא הגיוני לנקות מטמון כל פעם כי המקלדת של סמסונג במכשיר דגל של סמסונג לא יודעת להתאים את עצמה ורק בעברית כמובן
Username13344
Active Level 6
Galaxy S
חחח יש הרבה דברים לא הגיוניים

אם יש לך משהו שנקרא workaround/מעקף לבעיה, אתה יכול להתחיל לנסות להפוך את זה לאוטומטי ולפתור את זה.

שוב זה לא התפקיד שלך, אבל הבעיה עם האיטיות של המקלדת זה כבר שנים ככה למיטב זכרוני, אם יש לך פתרון ואפשר להפוך אותו לאוטומטי(לדעתי יש ניקוי מטמון מתוזמן, אם אני לא טועה), אם הפתרון עובד תשתמש בו

במקרים אחרים הייתי מחכה שסמסונג תוציא עדכונים ותסדר את זה

אבל אתה רואה שזה לא קורה שנים..

תעשה 1+1 😕
0 Likes