שלום לכולם,איך מגדירים את גמיני בעברית אם זה אפשרי?תודה רבה לכולם🙏 View Post
שלום לכולם,איך מגדירים את גמיני בעברית אם זה אפשרי?תודה רבה לכולם🙏 View Post
https://youtube.com/shorts/Pnt2wVZB3Yw?si=bhybXxqABMtI6tMJמה זה? View Post
שמתי לב שבכל פעם שאני בודק עדכון למערכת (One UI 7), אם אני עושה את זה כשאני יושב על כיסא ולא על הספה, הבדיקה נמשכת יותר מהר.ההבדל מורגש במיוחד אם אני... View Post
היי לכולםאז לאחר שריסקתי את מכשיר S24+ שלי ועברתי למכשיר דגם A35 שהסוללה שלו לא עמדה בציפיותיי, שלא לדבר על הלאגים המקריים, השתדרגתי למכשיר S23... View Post
שוחרר מחדש ל galaxy s24 ultra בקוריאה.לדעתי זה אומר שכל המדינות יתחילו לקבל את העדכון בהדרגה כבר מהיום View Post
הי, השאלה היא לצוות פיתוח של סמסונג: עם ההעברת לסמסונג S25 Ultra שמתי לב שוידג'ט של שעון-מעורר הפך להיות צבעוני. קודם יחד עם רקע מסך שחור... View Post
לבקשת המשתמש shimonelias תומלל סרטון יוטיוב הכולל מדריך מקיף להגדרות המצלמה בסדרת הגלקסי S25, שלאחריו תורגם באמצעות בינה מלאכותית, ונערך על ידי בן... View Post
קניתי את הS25+ ברגע שיצא (זה הטלפון הראשון שהשקעתי עליו הרבה כסף) ועכשיו אני רואה הבדלים משמעותיים במצלמה (היה לי לפני s22 רגיל) וקצת חקרתי את... View Post
מכירים את זה שאתם קוראים משהו חשוב – מתכון, כתבה, פוסט – ופתאום המסך נכבה לכם בפרצוף?אז זהו… בגלקסי יש פיצ'ר חכם שלא כולם מכירים, והוא שומר את... View Post
מהיום🙂 View Post
User | Likes Count |
---|---|
313 | |
289 | |
273 | |
234 | |
199 |