Original topic:

מסייע הציור ✨️

(Topic created on: Thursday)
12 Views
Options
Galaxy S
בפעם הראשונה יצרתי בכתיבה 
איך יצא?
תודה🙂

image

image

image

image

Galaxy S
כל הכבוד 👏
Galaxy S
יצא לו מהמם!
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 3
Galaxy S
וואו. את זה כן אפשר להעלות לגלריה למרות שזה 100 אחוז בינה מלאכותית עם פרומט?
Galaxy S
זה קשור לסמסונג, זה יוצר על ידי תכונה של סמסונג ושירות של סמסונג.
ובגלל שזה פורום סמסונג, אז יש לזה איכשהו קשר...
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 3
Galaxy S
וגם ג'ימיני קשור לסמסונג, יוצר על ידי תכונה של סמסונג, ושירות של סמסונג שמובנה במכשירי סמסונג ובפורום סמסונג. אני מתקשה להבחין בהבדלים.
Galaxy S
ג'מיני זה שירות של גוגל, אבל זה לא בהכרח רק העניין הזה.
לפרסם תמונות AI ב*גלריה* מבחינתי האישית, ולפי דעתי האישית, מיותר.
אני אישית מצפה לראות שם את מה שכתבתי לך כבר.
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 3
Galaxy S
אני לא כל כך חושב שהולם לקרא למה שהבינה יוצרת תמונות. זה יותר יצירה. תמונה היא כפי שאמרת, צילום של מציאות מסויימת. הרי אם אחד יקח מכחול ויצייר במדוייק את הרחוב בו אתה גר, לא תקרא לזה תמונה, אלא ציור. נכון? אז בינה יוצרת כשמה כן היא, יצירות.

הכלי מסייע הציור משתמש במודל imagen בדיוק כמו ג'ימיני בכבודו ובעצמו. אפליקציית הגישה מעט שונה, אבל זה אותו דבר בדיוק. אני לא רואה שום הבדל.

מבחינתי יש מקום רב בגלריה לכל יצירה אנושית. אם היא נעשתה על ידי מכחול וצבעים, מצלמת פילם, מצלמת חדר חודש, מצלמה של רופא שיניים, פוטושופ, בינה יוצרת, אוריגמי, וכל אומנות חזותית אחרת. גלריה כשמה היא: מקום להציג בו יצירות.

הרי בדיוק כמו שיגיע הצייר מהמאה ה18 למישהו מהמאה העשרים ויקרא לו רמאי, כי בידיו כלי שמתעד את המציאות, במאה העשרים ואחת יש כלים מתקדמים יותר. במקום שתקום מהספה, תיגש לארון, תפתח אותו, תוציא את תיק המצלמה, תפתח אותו, תוודא שהיא טעונה, שים אותה על הצוואר, צא לרחוב לחפש מושג צילום, תצלם, תערוך, תרטש, ותעלה, היום אתה פשוט יכול לתאר וזה נוצר.

אני לא רואה פה הבדל!
Galaxy S
זה בסדר גמור שיש לנו חילוקי דעות בזה, לא הפצרתי בך להפסיק, סה"כ הבעתי את דעתי.
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 3
Galaxy S
אהבתי את הגישה 🙏