Original topic:

התאפס לי הטלפון🫥

(Topic created on: 12-27-2023 08:50 AM)
258 Views
Shlomo_d
Expert Level 3
Options
Galaxy S
אז ככה, היה לי רצון לשתף את החוויה הזאת כי יכול להיות שזה יעזור לאנשים אחרים לא להגיע לסיטואציה הזאת.
אז ככה:
אתמול נסעתי לצלם שקיעה במקום אחר (קצת לגוון😅) ואז נזכרתי שיש לי סוג של בעיה בנטספארק שבתמיכה ביקשו להסיר את ההתקנה שלו ולהתקין מחדש. אז אני מגיע אל חבר שלי שמנהל לי את את הנטספארק (הוא גם בקהילה, תגיד שלום😂), והוא ממליץ לי להקשיח את הנטספארק דרך זה שאני פותח את הגדרות למפתחים ומתקינים את נטספארק דרך אפליקציה שלהם שאפשר להוריד למחשב ואז מגיע הפנץ🥴.
אני ממשיך את ההקתנה של הנטספארק לפני שאני נותן לו שום הרשאה (למי שלא יודע, הוא צריך גישה לנגישות, ואם לא הוא מתחיל לעשות בעיות) וזה בדיוק מה שקרה, הנטספארק התחיל להתחרפן ולהקריס את הטלפון עד שהוא הביא את הטלפון למצב של boot loop בקיצור, פעמיים הפעלה מחדש שלא מגיעות לסוף, וזה בעצם לוקח איזה חמש דקות עד שמגיעים להודעת שגיאה שהטלפון לא עולה נורמאלי ובעצם המוצא היחיד הוא לאפס דרך הרקברי של הטלפון🥲.

אז מה שלמדתי מזה זה שלא להתקין את הנטספארק דרך המחשב, זה עובד זוועה😃. אם אין בטלפון knox או שהוא יבואן מקבילי, אז כן כדאי להקשיח את הנטספארק, אבל לא לפני שנותנים את כל ההרשאות ומקשיחים אחרי שהתקננו את הנטספארק בדרך הרגילה מהטלפון.
ועוד משהו שיצא לי ללמוד מאיפוס הזה, זה שאת ההפעלה הראשונית עשיתם הרבה יותר מהירה, ועם הרבה פחות בירוקרתיה, ממש אהבתי!, וגם אני אחרי הגדרה של הכל בערך, הורדתי מלא אפליקציות ובכל זאת תפוס לי בטלפון רק 5% מתוך 512 גיגה, בחיים לא היה לי טלפון כזה ריק, לא יודע מה עשיתם בone ui 6, אבל זה אגדה🤩
בוקר טוב😁
9 Comments
Galaxy S
היי😅
Galaxy S
עזבו זה מיותר להקשיח את נטספארק יותר סיכון מתועלת
Shlomo_d
Expert Level 3
Galaxy S
😂 להקשיח את הנטספאקר אחרי התקנה מסודרת עם כל ההרשאות לפני הכנסת הרישיון לא מסוכנת
Nehoray_S
Expert Level 5
Galaxy S
לי קרה משהו דומה לזה,היה לי את רימון ופעם אחת הורדתי VPN והרי רימון פועל על VPN אז התחברתי ל VPN שהורדתי ואז כל הטלפון נדפק כל פעם שיצאתי מאיזה אפליקציה שנפתחה לבד(כנראה שהיה רימון) היא נפתחה שוב ושוב לא יכולתי להשתמש בטלפון כמעט יומיים ניסיתי לבקש עזרה מהמשפחה שלי והם לא הצליחו אבל אני הצלחתי😇
Shlomo_d
Expert Level 3
Galaxy S
טוב, אתה נלחמת עם רימון, זה קצת שונה😅
Nehoray_S
Expert Level 5
Galaxy S
במה הם שונים?
מה שאני עשיתי כדי לפתור את הבעיה הזאת זה:להכנס להגדרות דרך חלונית הגדרות המהירות ללחוץ מהר על חיבורים הגדרות חיבור נוספות VPN ללחוץ על גלגל השיניים ליד רימון ו VPN מופעל תמיד בסך הכול הייתי צריך לזכור איפה כל הגדרה והגדרה אמורה להיות וללחוץ מהר.
אבל זה היה מאתגר מאוד😅
Shlomo_d
Expert Level 3
Galaxy S
ההבדל בין נטספארק לרימון זה הצבע
Nehoray_S
Expert Level 5
Galaxy S
וואו איזה הבדל משמעותי😅
Shlomo_d
Expert Level 3
Galaxy S