Original topic:

הקלטת שיחות

(Topic created on: 09-03-2022 02:26 AM)
7511 Views
moh311
Active Level 3
Options
Galaxy S
יש לי גלקסי s22 אולטרה ואני מנסה להפעיל פונקצית הקלטת שיחות אבל אני לא מוצא את האופציה הזו בהגדרות של אפלקצית הטלפון
עשיתי איפוס למכשיר כמה פעמים
החלפתי כרטיס סים לחברה אחרת ואחר כך איפוס למכשיר וגם לא עזר
הערה הטלפון נקנה מיבוא מקביל ולא מסאני

אני מקווה שמישהו יעזור לי
תודה לכם
31 Comments
ShalomS
Active Level 10
Galaxy S
צריך לבדוק לפני שרוכשים
אין הקלטת שיחות כי המכשיר מייבוא מקביל
ממדינה שאוסרת על הקלטת שיחות ולכן לא מופיע לך
moh311
Active Level 3
Galaxy S
תודה אחי
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

האם הדגם שלך נכון והוא הבינלאומי (SM-S908E) ? מה ה CSC שרשום באודות טלפון/תוכנה/גירסת התוכנה של ספק השירות?
אתה צריך להחליף את ה CSC. כל מה שעשית, לא בכיוון. רק שינוי CSC לישראל (ILO) יאפשר לך הקלטת שיחות. לצורך זה נדרש ידע בהפעלת ADB. תגבה הכל בנייד לפני שאתה עושה את השינוי. באתר SamFw יש כלי שעושה את זה ללא צורך בתשלום. אם אתה לא מבין בנושא, תמצא חבר שמבין שיעשה לך את השינוי.  לחלופין בחנות שקנית אמורים לעת מה ואיך עושים. חנות שלא יודעת, חלשה במכשירי סמסונג והתמיכה שלהם לא טובה (ואחריות בהתאם). אני לא אחראי לנזק שאתה יכול לגרום לנייד אם תשמש ביישום בצורה לא נכונה. בהצלחה ותעדכן !

Galaxy S
Odin ברוב המקרים כבר לא עוזר להחלפת CSC, אבל יש כלים בתשלום שטכנאים משתמשים בהם.
0 Likes
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

אין לי מושג למה חזרת לדבר על Odin. דיברתי על אתר SamFR, הכלי שם חינמי ולא בתשלום ועושה את העבודה בלי לאפס את המכשיר. כנראה חשבת שאני מדבר על אתר samfirmware או במילה אחרת sammobile שם מאפשרים רק להוריד רומים במהירות איומה (אלה אם שילמת להם). אתר SamFr עדיף גם להורדת רומים ובעיקר בגישה ליישום החדש המצויין: SamFw FRP Tool 3.1 . ממש לא Odin כמובן.

0 Likes
Galaxy S
עיינתי שם עכשיו, ראיתי את הכלי שכתבת עליו, מעניין מאוד, אם כי עדיין בבטא.
אני סבור כי הכלי הזה משתמש בשיטות מוכרות לשינוי, רק מאחורי הקלעים.
יצא לך כבר לנסות אותו?

אגב, גם באתר שם כותבים לצרוב את הקושחה דרך ODIN, נראה שהם ממש העתיקו את ההוראות מ-Sammobile.
0 Likes
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

שבת שלום,

1. לכלי אין שום קשר ל Odin, חוץ מזה שהוא כולל בתוכו את הכלי בנוסף להרבה אפשרויות נוספות.

2. ההוראות באתר לגבי Odin הם בקשר לרומים שהם מארחים. האתר הזה עכשיו טוב יותר מ sammobile ונעים יותר לשימוש. אין קשר בין Odin לשינוי CSC.

3. ניסיתי את הכלי, על פניו הוא עובד בסדר גמור. אין לי נעילת FRP לפתוח ואין לי צורך בשינוי CSC כי הוא אצלי ilo בכל האפשרויות כי נקנה מדינמיקה.אני בערוץ טלגרם וגם דיברתי אישית עם המתפתח מספר פעמים. הוא איש נעים מויטנאם. לדעתי הוא עובד עם translate כמו רבים מאיזור זה וזה קשה לתקשר איתו בצורה יעילה. בכל מקרה הוא אכן משתמש בפקודות במצב test מאחורי הקלעים ולא היה מוכן לספר לי איך זה מתבצע.

4. למעשה נראה לי הוא עובד בדיוק כמו Samkey אבל בלי הצורך לשלם. הוא כן מנטר את המכשירים שעושים שינוי CSC, לידיעתך. לא דורש כסף, שזה יפה. ב Samkey צריך לקנות את נקודות שלהם ב ebay וזה די יקר (לא סוף העולם).

המשך יום נפלא !

0 Likes
Galaxy S
1. לא אמרתי או רמזתי בתגובתי שיש לכלי הזה קשר ל-ODIN. על ODIN דיברתי בנפרד.
2. גם ב-Odin קיימת אפשרות לשנות CSC, היא פשוט נחסמה על ידי סמסונג.
סתם שתדע, ODIN זה כלי פנימי של סמסונג ששימש לצריבה של רומים, הוא הודלף ועבר שינויים כדי למטב אותו לשימוש הציבור הרחב.
4. למה הוא בעצם מנטר את זה? שאלת אותו?

יום טוב.
0 Likes
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

אני מכיר את Odin היטב. לכל דורותיו והשינויים שלו. הכלי הוא כלי של סמסונג שהודלף לפני שנים ופוצח כדי שלא יהיה צורך ב dongle של סמסונג. כי לאף אחד חוץ מהשירות אין אותו. הבנתי שזה עבר עוד שינויים כדי שזה יצרוב כל רום אפשרי.

חסימה של שינויי CSC היא כנראה ברמה של Bootloader. הוא לא מאפשר צריבה של דברים רגישים. היום בכל מקרה קשה לצרוב רק קבצי CSC כי הם מולטי - CSC וזה לא עוזר שום דבר. ה Bootloader כמובן בודק גם אם הרום/קובץ מתאים למכשיר שצורבים עליו. בעבר היה Bootloader ממש טיפש ואיפשר צריבה של הכל. אני עוד זוכר איך חבר של הקבוצה שלנו צרב Bootloader של S1 על מכשיר S2 שקנה שבוע לפני כן... והמכשיר הושבת לחלוטין.

לגבי ניתור אני פשוט יודע מזה כי הוא פרסם בעבר שהוא יודע כמה אנשים עשו שינויי CSC והיה לי ברור שזה נשלח מהאנשים אליו לשרת. אז שאלתי אותו והוא אישר את זה. למה הוא מנטר ? אולי היישום צריך שרת כלשהו ? אין לי מושג. כתבתי רק שאנשים ידעו.