Original topic:

הקלטת שיחות לא אפשרית באמצעות WiFi Calling

(Topic created on: 03-08-2021 06:32 PM)
1400 Views
AlphaCygni
Active Level 5
Options
Galaxy S
מסיבה שאינה ברורה לי, הקלטת שיחות הטלפון המובנית של סמסונג אינה אפשרית כשנעשה שימוש ב WiFi Calling (כפתור ההקלטה מופיע במסך החייגן בעת ביצוע השיחה, אך לא ניתן ללחוץ עליו). בשיחות טלפון שמתקיימות ע"ג הרשת הסלולרית ניתן להקליט חופשי.

מה הקטע? 🤷
0 Likes
11 Comments
bnirz
Active Level 6
Galaxy S
מישהו כתב על זה בעבר בהרחבה
אני לא יודע איך לתייג אותו
הנה הקטע:

Wifi calling 

שיחות Wi-Fi מאפשרות לך לבצע ולקבל שיחות קול ווידאו באמצעות חיבור Wi-Fi במקום להשתמש בחיבור הסלולרי שלך. אם יש לך חיבור Wi-Fi ואתה נמצא באזור שבו השירות הקולי חלש או לא זמין, השתמש בשיחות Wi-Fi כדי להמשיך בשיחות קוליות. שיחות Wi-Fi כלולות ללא תשלום נוסף במכשירים תואמים.

מאוד חשוב 

1. שיחות Wi-Fi למספרם בישראל הן בחינם, גם בזמן נסיעה בינלאומית. שיחות Wi-Fi למדינה שאינה ישראל מחויבות בתעריפים בינלאומיים למרחקים ארוכים, בין אם יש לכם חבילת שיחות לחול או תוכנית נסיעות בינלאומית ובין אם לאו. 

2.כאשר מתקשרת שיחה בינלאומית באמצעות שיחות Wi-Fi, הודעה קולית תפריע לשיחה כדי להזכיר לך כי עשויים לחול חיובים בינלאומיים. 

3.בנוסף חשוב להדגיש , שימוש במקליט שיחות המובנה או כל סוג של מקליט לא יעבוד באת שימוש Wifi calling , בעת שיחה

Vallhalla
Active Level 10
Galaxy S
אני כתבתי ויפה לך
0 Likes
IrisA
Expert Level 5
Galaxy S

בוקר טוב,

המקליט המובנה יכול להקליט שיחות סלולריות.

בביצוע שיחות באמצעות חיבור Wifi, השיחה לא רשומה ברשת סלולרית ולכן לא ניתן להקליט אותה.

AlphaCygni
Active Level 5
Galaxy S
תודה לכם, ריגשתם.
0 Likes
ממממ
Beginner Level 2
Galaxy S
יש לי את שירות הקלטת שיחות , אני מדברת בשיחה רגילה , פתאום מודיע לי שאינני יכולה להקליט שיחות wifi שהן בכלל לא שיחות wifi
NoyS
Expert Level 3
Galaxy S

ערב טוב,
תוכלי בבקשה לצרף לכאן את צילום המסך מהשגיאה שאת מקבלת?

0 Likes
Galaxy S
2023 ועדיין אי אפשר להקליט שיחות בwifi כול הכבוד סמסונג
0 Likes
אהרוני
Beginner Level 2
Galaxy S
עכשיו אחרי העדכון החדש ניתן להקליט שיחות על גבי רשת WI FI
0 Likes
אהרוני
Beginner Level 2
Galaxy S