Resolved! Solved

Original topic:

הקלטה שיחות

(Topic created on: 07-13-2024 01:08 AM)
785 Views
עופר1222
Active Level 1
Options
Galaxy S
הי, רכשתי s24 Ultra מפיץ רשמי, מציין בהגדרות את נושא הקלטת השיחות, אך בפועל לא קורה... אשמח לתובנה

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DANI_M
Expert Level 3
Galaxy S
אם אתה משתמש בחייגן אחר ולא חייגן המובנה של סמסונג ייתכן שההקלטת שיחות לא תעבוד לך,
אם אתה מחובר לאנדרואיד אוטו לא יוקלט השיחה .

View solution in context

Solution
DANI_M
Expert Level 3
Galaxy S
אין אפשרות כזו , אבל אני יכול להמליץ לך למחוק מידי פעם את ההקלטות אם אתה רוצה שלא יתפסו לך מקום , יש אוםציה גפ למחיקת הקלטות הישנות בהגדרות שיחה --> הקלט שיחות --> מחק הקלטות ישנות.

אם אתה רוצה לשמור החלטה ספציםית תוכל לשמור אותה בכוכב ושבוא למחוק הוא ישאל אותך אם תרצה לכלול את ההודעות המסומנות בכוכב.
ואם תרצה לגבות את כל ההקלטות שיחה תנסה לעלות אותם לענן דרך הקבצים שלי פעם בכמה זמן.

אם תשובתי עזרה לך אשמח שתסמן את התגובה למעלה הראשונה כפיתון ע"י לחיצה על ה3 נקודות וקבל פיתרון

View solution in context

4 Comments
Solution
DANI_M
Expert Level 3
Galaxy S
אם אתה משתמש בחייגן אחר ולא חייגן המובנה של סמסונג ייתכן שההקלטת שיחות לא תעבוד לך,
אם אתה מחובר לאנדרואיד אוטו לא יוקלט השיחה .
עופר1222
Active Level 1
Galaxy S
תודה רבה, אכן זאת הייתה הבעיה
עופר1222
Active Level 1
Galaxy S
ידעו לך כיצד משנים תיקייה לשמירה של ההקלטות (שישמר בגוגל ישירות לדוגמא)?
Solution
DANI_M
Expert Level 3
Galaxy S
אין אפשרות כזו , אבל אני יכול להמליץ לך למחוק מידי פעם את ההקלטות אם אתה רוצה שלא יתפסו לך מקום , יש אוםציה גפ למחיקת הקלטות הישנות בהגדרות שיחה --> הקלט שיחות --> מחק הקלטות ישנות.

אם אתה רוצה לשמור החלטה ספציםית תוכל לשמור אותה בכוכב ושבוא למחוק הוא ישאל אותך אם תרצה לכלול את ההודעות המסומנות בכוכב.
ואם תרצה לגבות את כל ההקלטות שיחה תנסה לעלות אותם לענן דרך הקבצים שלי פעם בכמה זמן.

אם תשובתי עזרה לך אשמח שתסמן את התגובה למעלה הראשונה כפיתון ע"י לחיצה על ה3 נקודות וקבל פיתרון