Original topic:

החוויה שלי מהגרסאות המודלפות העדכניות

(Topic created on: a week ago)
16 Views
DaOldMan
Expert Level 3
Options
Galaxy S

החוויה שלי עם קושחה מודלפת BYHB לסמסונג S25 אולטרה.

לאחר שהשנה סמסונג מאשרת את הקושחות הפנימיות שלה אצל גוגל מה שמאפשר להמשיך ולהשתמש ב google wallet ויישומים בנקאיים ללא שום בעיה חזרתי להתקין בשביל הכיף. כל הבטא הרשמית מאושרת 😁 ! דילגתי על הבטא הראשונה/שניה שלרוב מלאות בבאגים וקפצתי למים רק בבטא 3 או 4. עכשיו אני על קושחה BYHB שהיא קושחה במסלול היציב ומקבילה לבטא 6 שעד אתמול הייתה גם הקושחה המעודכנת ביותר. עכשיו סמסונג כבר עם BYHD ואני מחכה לראות אם הגירסה הזאת תאושר ע"י גוגל ותודלף לרשת. אם כן, אתקין. אני לא מתקין את הגרסאות שלא אושרו ע"י גוגל מטעמים שפירטתי. לא אוהב להוציא את ה"פלסטיק" מהארנק.

תהליך ההתקנה, כמו תמיד, היה פשוט ביותר ואיפשר לי לגלות את הפוטנציאל המלא של המכשיר שלי – החל בביצועים מואצים, דרך אפשרויות התאמה אישית עמוקות ועד כלים ופיצ'רים שלא מצאתי בקושחות הישנות שיש לכולם. הכי חושב - ים של תיקוני באגים שהושארו ב OneUI 7 בעיקר למשתמשים הישראלים 😢.

יתרונות שבלטו לי במיוחד:

• ביצועים משופרים: המכשיר מגיב במהירות, הגלילה חלקה ואין קפיאות גם בהפעלה מרובה של אפליקציות.

• התאמה אישית מקסימלית:אנימציות משופרות וחלקות יותר (כולל פתיחה וסגירה של יישומים), נראות הממשק (שקיפויות!) וכמובן אפשרויות חדשות של Good lock למערכת OneUI 8.

• פיצ'רים יחודיים: בקושחה החדשה הוכנסו כל התכונות החדשות שהן:  Brief עם קריאה בקול, מחיקת אודיו בגלריה וכתוביות לשיחות (כמובן לא בעברית, זה סמסונג).

• DEX חוזר: מצאתי שיטה לחזור ולהשתמש ב DEX אלחוטי במחשב שעובדת רק ב OneUI 8 וכאשר זה יהיה רלוונטי אכתוב הסבר מפורט לשימוש. ממש כיף.

בקושחה שלי תוקנו כל הבאגים ב RTL ששיגעו את @LordLiron אבל אני בטוח שברגע שיותר אנשים בישראל יקבלו את הקושחה ימצאו שם באגים נוספים. לפחות אפשר להשתמש עכשיו ב Good Lock ללא שום בעיה. אפילו תיקנו את הבאג ב Lockstar אבל על זה הדעות חלוקות. למזלנו זה לא באג RTL אז זה מופיע אצל כולם ועד הקושחה הרשמית הקרובה זה בוודאות יתוקן לגמרי.

כל היישומים שלי עובדים מצויין ומהר, בקושחות הראשונות חוויתי נפילות עם FC אבל עכשיו כל זה נעלם (תודה לסמסונג) כמו שמצופה.

לסיכום, יהיה שווה לחכות המערכת היא בעיקר תיקון באגים ל OneUI 7 וזה מבחינתי כבר מספיק חשוב.

אם יש שאלות, כרגיל אשמח לענות.

image.png

Ariel323
Active Level 10
Galaxy S
תודה על השיתוף אלוף אם היה לי זמן להתעסק עם כל זה הייתי מוריד גם
Galaxy S
היום יש שיטה להוריד ולהתקין במכשיר עצמו ללא צורך במחשב .
אם מעניין אותך לשמוע כמובן
Ariel323
Active Level 10
Galaxy S
עם adb? ובטח צריך לעשות גם גיבוי
DaOldMan
Expert Level 3
Galaxy S
שום מחשב זה לא התקנות עם ODIN. היום מורידים את קובץ העידכון לנייד ישר מהשרשור. שמים בתקיה הראשית של איחסון פנימי ואז מפעילים יישום עידכון במכשיר. לוחצים על עידכון, זה מתעדכן בזמן עבודה (כי S25 עובד ככה, סוף סוף) ואז מאתחלים ואתה מייד על OneUI 8 מעודכן. כל ההתקנה כולל הורדה פחות מ 5 דקות. זה מאוד פשוט. יש מדריך מפורט ב XDA, בפעם ראשונה יש setup, כי כדי להפעיל את תוכנת ההתקנה צריך להשתמיש בהרשאות ADB או Shizuku. זה הקושי העיקרי. אחרי זה, כל פעם חוזרים כמו תוכי על אותו דבר אוטומטית. מי שלא יודע לתפעל את המכשיר שלא יעשה. כמובן שרצוי תמיד לגבות את המכשיר אבל זה רצוי בכל מקרה בלי קשר להתקנות.
Ariel323
Active Level 10
Galaxy S
אה הבנתי אם זה adb ושיזיוקו אז מבורך
Galaxy S
יש באג חדש בגלריה:
כאשר אני מציב יישומון עם תמונה ללא רקע (אמורה להיות שקופה), המערכת מוסיפה לה רקע באופן אוטומטי, כאילו אין תמיכה בתמונות שקופות.

זה לא היה בui 7

צרפתי תמונה להמחשה. פשוט היא אמורה להופיע ללא רקע שחור/לבן. K40lZLwmrz.png1756628889144.jpg
DaOldMan
Expert Level 3
Galaxy S
כאילו אתה מצפה לראות דרך המכשיר עד הצד השני חחחח? תמיד יש רקע, לפעמים לבן, לפעמים שחור אבל אני אוהב ריבועים שחורים ולבנים לדעת שזה שקוף.
Galaxy S
זה אמור להיות שקוף , כי בui 7 זה שקוף . אני השתמשתי בזה כל הזמן.
נגיד התמונה המצורפת אני רוצה לתפוס מקום שאפליקציות חדשות לא יתווספו שם
ועכשיו במקום תמונה שקופה ישלי גוש שחור.1756635285846.jpg
DaOldMan
Expert Level 3
Galaxy S
תגדיר שקוף, מה רואים. אצלי שקוף זה אומר שאתה דרך הנייד לצד השני.
Galaxy S
כן שקוף לחלוטין שהתמונה בלתי ניראת רק בשביל לתופס מקום