Original topic:

הדלפת טירוף של OneUI 7

(Topic created on: Thursday)
28 Views
DaOldMan
Expert Level 1
Options
Galaxy S

שלום חברים,

יוצא מן הכלל.

לפני כיומיים-שלושה פורסמה הדלפה של קושחות יציבות מסמסונג. לא יודע מה יש לסמסונג. זה התחיל בהדלפת האלפה של OneUI 8 החביב ועכשיו הדליפו את ה OneUI 7 היציב למכשירים הבאים:

S21, S22, S23, S24, S21 FE, S23 FE, S24 FE וגם סדרת Z Fold ו כמה דגמים מסידרת A :-).

הרומים נראים סופיים למדי, בכל מקרה מעודכנים לעכשיו. הם חתומים ועושה רושם שחנות Play היא Certified וכנראה שתוכנות כמו Google Wallet יעבדו בסדר גמור. לא בדקתי זאת לעומק (החנות כן Certified והתקנתי סתם Wallet ונראה שהוא עובד אבל לא הוספתי כרטיסי אשראי) אז זה סיכון שלוקחים. הקושחות הם בפורמט של עידכון מה שמייצר בעייה שצריך גם לוודא שיש להם את הדגם הנכון וגם שיש לכם את הקושחה הנכונה ממנה אפשר לשדרג.

לצורך בדיקה שידרגתי את ה S21 שיש לי בבית ל OneUI 7. בינתיים הכל נראה ממש אחלה. צילומים מתחת. את הקושחות והוראות אפשר למצוא בדף הבא. אני לא אחראי אם תהרסו את הנייד שלכם או תאבדו את כל הנתונים. זה אך ורק למשתשים מתקדמים שמבינים היטב מה ואיך עושים:

https://www.androidsage.com/2025/04/18/stable-one-ui-7-download-s21-s22-s23-s24-fe-and-a-series/ 

image.png

19 Comments
EyalA14
Active Level 4
Galaxy S
לאיזה דגמים מסדרת A הודלפו הגרסאות?
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

יש לך הכל בקישור:

• Galaxy A series
    • A736B: (EYB2 -> FYD3) INS-ODM
    • A556E: (AYC2 -> BYD6) XXV-OLM
    • A155F: (BYC2 -> CYC5) EUX-OXM
    • A346E: (CYA2 -> DYD7) TUR-OJM
    • A346B: (CYA1 -> DYD9) EUX-OXM
    • A145F: (CYB1 -> DYD3) EUX-OXM
liad
Expert Level 4
Galaxy S
יש לי גם אס21
אשמח אם תעדכן אם הכל עובד חלק ובלי באגים
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

בינתיים הכל בסדר, זה נייד שהוא לא ה daily driver שלי אז אם אתה רוצה שאבדוק משהו ספציפי פשוט תבקש.

liad
Expert Level 4
Galaxy S
תודה רבה!
liad
Expert Level 4
Galaxy S
הדבר הכי חשוב לי זה המצלמה 64 מגה פיקסל ושלא הורידו דברים כמו הילוך סופר איטי
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

יש אפשרות לעבור ל 64 מגה פיקסל בלי בעיה לצילום stills ב X1 בלבד ויש גם הילוך סופר איטי ב "עוד" אפשרויות" לצילום וידאו.

liad
Expert Level 4
Galaxy S
תודה🙏
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

כמובן שזה ב S21 הפשוט שיש לי. אין לי S21 Ultra, אולי שם יש יותר אפשרויות צילום 🙂 !

DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S

אתה מניח לא טוב. כתבתי שזה רום יציב חתום ע"י סמסונג. אז ברור שלא מבטל KNOX. המכשיר נשאר אותו דבר. בכל מקרה בלי לפתוח Bootloader ובלי לאפשר שינוי כזה באפשרויות מפתח מראש שום דבר לא מסוגל לשנות את ה  KNOX Warranty Bit.

תסתכל על התמונות, הרום הוא "רשמי" כלומר Official ואין שום Root. מי שמכיר אותי יודע שאם היה מדובר על רום מקוסטם שמשנה את KNOX ל OX1 ועושה Root זה היה כתוב גם בנושא וגם במשפט הראשון וגם בצבע אדום ענק.

image.pngimage.pngimage.png