Original topic:

הבאג בoneui7 עדיין קיים

(Topic created on: yesterday)
162 Views
Username13344
Active Level 7
Options
Galaxy S
כרגע חוויתי משהו מאוד מוזר, אחרי צפייה בסרטון יוטיוב נראה שמשהו קרס נראה שזה היה דף הבית של oneui בכל מקרה במשך 10 דקות המסך היה שחור, עדיין אינטראקטיבי אבל שחור בלי אפשרות לראות כלום, למזלי יש לי חיבור hdmi שחשבתי לשחק איתו וזה איכשהו פתר את הבאג המוזר הזה,
עכשיו אני לא יודע מה לעשות, מאוד חושש, מאוד מאוכזב, לא כזה התלהבתי פה כמו כולם מoneui7 זה לא כזה משמעותי עבורי,
אבל לפחות אל תהרסו לי מכשיר שעלה כמעט 6000 שקל זה לא בסדר סמסונג, מה לעשות עכשיו 
לאן לגשת? למעבדה? הכוונה שלי הבעיה כאילו נפתרה, אבל עדיין מניין לי שהטלפון לא יעשה מה שבא לו מתישהו?

מאכזב מאוד סמסונג.....

אין לי שום ראיות, מצטער, כל כך נלחצתי שרק רציתי להחזיר אותו למצב הנורמלי
12 Comments
מומין
Active Level 9
Galaxy S
אולי תפעיל את זה מה שסימנתי בתמונה,
ואולי תשלח דו"ח גם,
ותעשה אבחון למכשיר,
ותשלח את הטלפון למעבדה, יש לך אחריות1745674940435.jpg
Username13344
Active Level 7
Galaxy S
תודה אנסה.
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S
מה זה "כאילו" נפתרה?
Username13344
Active Level 7
Galaxy S
לא יודע בגלל זה אמרתי "כאילו"

זה לא קורה עוד פעם עשיתי ריסט ניסיתי לשחזר את הבעיה עם אותו סרטון ואותם הגדרות למיטב זכרוני, וזה לא קורה, אבל לדעתי זה משהו שקשור ביוטיוב בכלל(מלא קריסות מאז העדכון), אבל שלחתי דוח שגיאות בתקווה שזה יסתדר בעתיד 😕
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S
ניסית ללחוץ על כפתור ההפעלה מעל 10 שניות לאתחל המכשיר בזמן שזה קרה?
אם לא חוזר, זה חד פעמי. תאפס. YouTube וזהו.
Username13344
Active Level 7
Galaxy S
ניסיתי גם fast boot עם כפתור הדלקה וווליום למטה, הכפתור הדלקה ברגיל היה על ג'מיניי ולא עזר כמה שהחזקתי אותו, הטלפון היה עדיין במצב רגיל רק התצוגה שחורה לגמרי, בגלל זה יכולתי לחבר אותו למתאם שהיה לי שמתחבר עם hdmi לטלוויזיה, לא מצאתי דרך לעשות ריסטרט דרך dex אז נזכרתי שאם לוחצים יציאה מdex זה יוצא למצב של שיקוף מסך, ואיכשהו אחרי שעשיתי את זה וניתקתי את המתאם נעלתי ושחררתי את הטלפון (משום מה התצוגה של קורא טביעות האצבע כן עבדה)התצוגה חזרה לעבוד כרגיל

דרך אגב אם אני מאפס את יוטיוב מה זה מוחק בדיוק? אני מתכוון ניקוי מטמון ונתונים, מה יושפע בדיוק?
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S
מחירת נתוני YouTube תאפס בעיקר הגדרות לדעתי אם זה מסונכרן עם חשבון גוגל.
אני מטתחל נייד עם adb סה הכי פשוט. בודק עכשיו איך מאתחלים.
Username13344
Active Level 7
Galaxy S
אתה צודק פשוט הגדרות למפתחים אצלי לא מופעלות, ישר קפץ לי לראש, אכלתי אותה ניפוי באגים לא פעיל, כי ישר הייתי הולך לadb, אני חושב שמעכשיו רק בגלל זה לתקופה הזו, אני אפעיל את זה כי אני כבר לא משתמש בזה לטלפון שלי
DaOldMan
Expert Level 1
Galaxy S
בדקתי. לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה יחד עם כפתור הורדת עוצמת השמע מכבה את הנייד.