Original topic:

גלקסי S23 חיבור מתאם לאוזניות חוטיות

(Topic created on: 08-29-2023 12:09 PM)
224 Views
שרית54
Active Level 3
Options
Galaxy S
שלום רכשתי לאחרונה מכשיר גלקסי S23 והתקן לאוזניות שמתחבר לשקע הטעינה. אני שומעת בו מצויין אבל... כשאני מתקשרת למישהו אני שומעת אותו אבל הוא לא שומע אותי. יש בהגדרות משהו שאני צריכה לשנות? תודה.
12 Comments
DANI_M
Expert Level 2
Galaxy S
היי, זה קורה גם בשיחה עם מישהו אחר?

בנתיים תוודאי שהמחבר טייפ c מחובר היטב עד הסוף בנוסף, הצד השני צריך לוודא שעוצמת קול שלו בשיחה גבוהה עד הסוף או אם הוא משתמש באוזניות צריך לוודא שהם נקיים משעווה זה מוריד את עוצמת הקול .
שרית54
Active Level 3
Galaxy S
כן, ניסיתי לדבר עם כמה אנשים וזה קרה אצל כולם
DANI_M
Expert Level 2
Galaxy S
נסי להפעיל מחדש את המכשיר ולנסות שוב אולי זה יעזור
jba1951
Active Level 8
Galaxy S
בוקר טוב
איזה אוזניות משתמשת? האם יש להן מיקרופון? נראה לי על פי התיאור שלך כי האוזניות או שאין להן מקרופון או שאת חייבת לחבר אותן לטלפון ישירות ולא לשקע טעינה.
דווחי איך מתקדם הנושא
שרית54
Active Level 3
Galaxy S
אוזניות חוטיות של גלקסי המקורי. יש להן מקרופון, אני שומעת את הצד השני. לגלקסי החדש לא ניתן להיתחבר ישירות עם האוזניות ולכן אני משצמשת בבתקן המגשר ביניהן לשקע הטעינה
jba1951
Active Level 8
Galaxy S
לי יש גם גלקסי 23 והאוזניות מתחברות אליו לשקע usb-c.
והכול עוד יופי, לכן נראה שהבעיה בחיבור האוזניה.
האם תקע האוזניה שטוח מלבני או עגול? אם שטוח ונכנס לשקע טעינה ותקשורת של הטלפון, תנסי.
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
נשמע את משתמשת במתאם dac שאינו מעביר את המיקרופון חזרה למכשיר, אם את פותחת את יישום ההקלטות הקוליות ומנסה להקליט יש שמע מהמיקרופון של האוזניות?
שרית54
Active Level 3
Galaxy S
תקע האוזניות עגול ונכנס למתאם שרכשתי. המתאם שטוח בצד של ה- usb-c ונכנס לשקע הטעינה של הטלפון
jba1951
Active Level 8
Galaxy S
המתאם לא תומך באוזנייה ומיקרופון אלא רק באוזנייה לכן את שומעת אבל לא שומעים אותך.
ממליץ מאוד לרכוש כאוזנייה usb-c ישירות לטלפון.
בכול מקרה לידיעה אוזנייה זו שלך אומנם של סמסנוג אבל לא לדגמים החדשים, ההמלצה שנותן היא חובה כי רק כך יעלו עדכונים של ממנהל התקן הקשור לאוזנייה ובקרת usb-c.
אם בעייה נפתרה סמני פתרון.
יום רגוע