Original topic:

אנשי קשר נמחקים לבד, מישהו נתקל בתופעה?

(Topic created on: 06-19-2023 05:05 PM)
586 Views
iakovl
Active Level 1
Options
Galaxy S
מצב די מוזר ב-s22u עם גרסת סטוק אנדרואיד 13
אנשי קשר נמחקים באופן עצמאי מהמכשיר, חשבון הגוגל מקושר רק למכשיר עצמו ואפשר למצוא אותם אחרי המחיקה בסל מחזור

השאלה המרכזית היא למה זה קורה ואיך אפשר למנוע את התופעה המוזרה 
12 Comments
Galaxy S
בוקר טוב זה גם קרה לי מאוד מוזר שזה מוחק אנשי קשר
APhoto4u
Expert Level 5
Galaxy S
ממליץ לך בחום לעדכן את הסיסמה של חשבון הגוגל שלך וכך תדע בוודאות שאין מישהו "שיושב לך על החשבון" ושכחת מזה.
תעקוב ותעדכן...
iakovl
Active Level 1
Galaxy S
זה לא זה, בעיה מהמכשיר עצמו
APhoto4u
Expert Level 5
Galaxy S
תנסה, אין לך מה להפסיד!
iakovl
Active Level 1
Galaxy S
זאת לא הייתה שאלה אלא הצבת עובדה, החשבון פעיל רק עליו
BarS
Active Level 7
Galaxy S

היי, נשמח אם תוכל לשלוח לנו דוח שגיאות מהמכשיר מיד לאחר חזרת התופעה כדי שנוכל להעביר אותו למהנדסים שלנו שיאבחנו זאת.

כדי לשלוח דוח פתח את יישום Samsung Members > תמיכה > דוחות שגיאות > בחר בנושא המתאים > הסבר את הנושא, צרף תמונה שמציגה את המקרה וסמן בתחתית המסך את 'שלח נתוני יומן מערכת' בV.

לאחר שליחת הדוח נמליץ להשאיר את יישום Samsung Members פעיל ברקע למשך 15 דקות כדי לאפשר לו לסיים ליצור את הקובץ, בסיום התהליך תתקבל התראה נוספת שמציינת שהדוח נשלח או לא נשלח.

iakovl
Active Level 1
Galaxy S
קצת בעייתי לאתר תופעה כשלא שמים לב אליה אלא אם מחפשים איש קשר ספציפי ומגלים שנמחק ונמצא בפח
מוז
Active Level 3
Galaxy S
ממש כל מה שאמרת אצלי ויותר, וגם על הבעייתי..... זה אצלי ויותר. זה גם לאחר השחזור פוגע בסנכרון עם וואצאפ. זה ממש מטורף. אני 9 שנים רק סמסונג, 2 נייד ו1 טאב, אף פעם לא היה לי דבר כזה.
שלחתי דוח שגיאות ביקשו שנתקלתי סינכרון עם חשבון גוגל והעביר להיר השחזור, לחשבון סמסונג. נראה לי איזה משחק של סמסטנג עם גוגל. על חשבוננו. מנש ממש מרגיז ולא אמיתי.
בנוסף למרות שניתקתי את הסנכרון עדיין זה ממשיך למחוק אנשי קשר. ולא בצורה רגילה 1600 אנשי קשר הבוקר בסל מחזור מלא כפולים בעשרות פעמיים. וזה ממשיך להצטבר היה לי בהתחלה 5200 אנשי קשר באשפה. תתעוררו שם סמסונג. זה המכשיר לא גוגל.....
0 Likes
אייל102
Beginner Level 2
Galaxy S
אותו דבר גם לי ,מכשיר חדש, כל יום צריך לעשות כמה פעמים שחזור אנשי קשר מהסל אשפה.
מה עושים?
0 Likes