אסקלייד
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Sunday in
Galaxy S
הטלפון המתקדם בן חודשיים ..מצטער על הרגע שקניתי אותו הנוט 20 כבר יותר טוב ולא ממש הכוונה שדברים כמו לעהביר את העט מעלה משפט לא כולל את השפה העברית
סמסונג הדפדפן אינטרנט לא כולל והכי פשוט רמאות פירסמתם בלי הפסקה בינה מלאכותית שזה אדיר אבל שוב פעם אין עברית .מה אתם אמיתים ??מה הבעיה להוסיף את השפע לתרגומים בטח שמברברים על בינה מלאכותית אני אחרי פעולת איבה אחרי שכבר אני בקושי כותב עם יד ימין בגלל ניתוח חירום לפני שנה ומה קניתי טלפון מתקדם ..??זה מתקדם למה קניתי אותו למשחקים אולי תרגומים שיקלו עלי את כל הדברים כמו להבין את השפה של הצד השני בטלפון .שזה עצום רק לא בעברית שיקחו את הטלפון הפגום הזה כמה חפרו על העדכון החסרת תועלת הזה אה ועם לוחצים על המקש האמצעי זה מתרגם מסך.ורק אולי ב20 אחוז כי השאר פרטיות וכו ולא יעיל להקפיא מסך להמשיך .מה זה מכשיר כזה יקר וזבל .איך בנוט 20 מימי קולומבס יש ובזה אין אין התרגום בעברית שעוברים עם העט .
מזל שאותו נראה עם בכלל יהיה פה שממצאתי מישהו שיכתוב לי אולי יהיה נס
שגם יעלה כסף רק שיהיה.
6 Comments
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Sunday in
Galaxy S
תוכל לנסות הכתבה קולית בעברית של גוגל במקום הקלדה. זה עובד די טוב.
הגדרות > ניהול כללי > שפה ומקלדת > הגדרות מקלדת samsung > גלול למטה לקלט קולי > הקלדה קולית של גוגל. כעת מתחת למקלדת בפינה השמאלית למטה יופיע לך אייקון מיקרופון, לחץ עליו, ותקליד קולית.
לגבי התרגום השתמש ב-circle to search על ידי לחיצה ארוכה על מקש הבית.
הגדרות > ניהול כללי > שפה ומקלדת > הגדרות מקלדת samsung > גלול למטה לקלט קולי > הקלדה קולית של גוגל. כעת מתחת למקלדת בפינה השמאלית למטה יופיע לך אייקון מיקרופון, לחץ עליו, ותקליד קולית.
לגבי התרגום השתמש ב-circle to search על ידי לחיצה ארוכה על מקש הבית.
אסקלייד
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Sunday in
Galaxy S
מקש הבית חצי כמו שכתבתי פרטיות ולך תחפש חחחח .תמלול יש תוכנה פי אלף יותר טובה הבעיה שאני צריך לצאת ממקןם להיכנס למקום זה לא בא עם הטלפון ואני שואל ארצות עולם מקבלות תרגום תרגום צריבה מסכנה היבואן המעפן שם פס נטו .כי לא מזיז לו אתה שיבואן בקנה מידה שלא תחיה בסרט ישראלים גם שהם כמות קטנה האופי פה הוא לא רגיל במקומות דוגמא להמחשה בבזארים אתהחושב כמו הישראלים ככה מה שהם מבזבזים 700 מהולנד לא מבזבזם יש סיבה?המסים והרצון פה להיות תעבי ביצה הכול פה יקר ksp אחד מהבעלים שמכרו חצי אמר שאפלו ישים חמור באתר יקנו הם ממקסמים בצורה מבריקה עסקית במקום שיקומו כאלו שרייצו כמו בקופי אז יותר לקוחות פחות כסף בן אדם אז נראה לך שמישהו היה מעז שלא יהיה עברית. היבואן לעשות קופה ומקביל זה לא דומה בכמות אז אנחנו קונים ומה נעשה אפילו כמוני פעם ב תראה הבדלים המיסוי פה הזייה .והם מפילים עליך בכמות שהם קונים ערמות .סתם שנבין נלך אחורה ממש כמה ייצור של איפון כמה עולה תראה ביוטיוב 10 דולר יעני פיתוח חרטא למה השינוים בין דור לדור הם חרטוט וגם מה משנים מצלמה עם מה איזה מיקרוקופ ליירח בקיצר תלך כמה שתלך פה בישראל אכלתה אותה
Ayala_S25ultra
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Sunday in
Galaxy S
איזהה באסה
אסקלייד
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Monday in
Galaxy S
אה כן שררוכשים מכשיר עם סיפורי עמי ותמי ומקבלים זבל אז כן.אם הכול יחסי והכול בהקשר שבו מדובר לא סוף העולם.רק סופה של סמסונג שהופכת והורסת את מה שמביא לה לקוחות כמו ב25sעשו מהעט עיפרון של כיתה. ג.על סמך סקרים בשקל.אז למה כל כך הרבה אנשים קנו את סדרת הנוט גם עם לא חורשים על העט .
Nehoray_S
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Monday (Last edited Monday ) in
Galaxy S
בכל מה שקשור לתרגום תשתמש בשל גוגל, כמו הקלדה קולית או תרגום חי, תוריד גוגל translate שם יהיה לך.
כמובן שיש דברים שלא אפשרי כמו תרגום עם העט אבל בינתיים זה מה יש לצערי.
כמובן שיש דברים שלא אפשרי כמו תרגום עם העט אבל בינתיים זה מה יש לצערי.
אסקלייד
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Monday in
Galaxy S
הטעויות כתיב והמשפטים פה ושם ללא מילות קישור וכדומה למי שאוהב לקרוא אז הוא את עצמו בוודאי שירצה שיהיה פיקס .לא במהות בלבד להעבר מסר נכון אלא טכנית .אז זה כי אני מכתיב מהר ולא בא לי להשתמש בתוכנה שגם שהיא פי כמה כפול 900 יותר מדוייקת מגוגל בטוח ולא תמיד זה פאן.
.
מכאן אני אומר שלא לתת לבינה מלאכותית את כל המגרש כאילו כבר הוציאה לבני האדם שלט .יציאה .לא לשכוח ככל שדברים הם קשורים לתוכנה זה תמיד מתנגש עם תקלות ומי שמתעסק לא אני אומנם אך זה לא דבר שלא היה תמיד יש תקלות ככל שזה טכנולוג' שהם לא בשלוף וזהו סודר. בתוכנה ובכל דבר שמראש יש לו צורך מוחלט בחשמל במליוני חלקים ועוד מערך עצום שקשור אחד לשני תשאחד יכול לגרום לכאוס.אז הבינה היא מכונה .גם בני אדם לא מדהימים בהכול אך בורא עולם ברא את המכונה הכי משכוללת שיש האדם שפי טרליון מתפקדת בסנכרון שלא אפשרי לדמיין את הדברים.
אותם app דומות לגוגל iוכאלו שעובדות אם המערכת שלה בעצם הם לא מחדשים כלום רק דברים רגילים בקיצור ספר שלם רושמים בהסבר בגוגל פלי
. במציאות סטיל שילגייה .לא דובים חולר מקסימום סולר 😅😅😅 (גבעת חלפון ..כמובן .)
Voice Notebook אפליקצייה כתבתי כבר ובשנית פי 900 מגוגל ובגדול יותר כיף לדבר עם מישהו שכותב ובאמצע עוצרים משנים מנסחים זה שונה .וכמובן לצפות שכל אחד הוא טיפוס בנוי לתמלל זה לא. לא רק להקשיב זה להיות זה שמזכיר למכתיב דברים שאולי שכח כמובן לא מדברים על פוסט כמו פה אלא דברים בעלי משמעות שלפספס לא לכתוב לא משמעותי חוץ מהוצאת אוויר כמו בפוסט שבטח בשעה מאוחרת שחבר שזרם ויאללה כתב מי שבנוי לזה הוא כמו מחשב ובהכול מתוקתק.גם יהיה בשעה ..
וחברים עם כל הטכנולוגיה עם מישהו כאן מכיר אפליקציה שבזמן אמת מתרגמת את הנאמר כאשר מדובר בשפות מרובות שכל הפסקה משפט הוא מתבלבל שזה אוקיי לא ימנע מהבנה עם היה מסוגל ממש לתרגם משהו ארוך ובמסך מפוצל כמובן אז לא מצאתי כזה.אז גם משהו שהוא מאוד שימושי אפילו לא אפשרו ביבואנית לתת לקונים ולא בזול לנסות את הבינה לא מלכותית ובטח שלא מלכותית .אני כמובן לא סתם.כותב באריכות.כי זה חלק חשוב מהמקצוע שלי אז חייב לתרגל שנחזור ובקרוב בע"ה לעיסוק המדהים שלנו .והוא מדהים כי גם שנשחקים מעבודה של שנים עדיין עצם העשייה מביאה הברקות לעולם .מכל אחד ומה שטוב בו .
חברים עם קראתם עד פה .אז סימן שעם הספר לא נעלם 🥱🤭💯💯✌️🇮🇱🇮🇱🇮🇱😅❤️❤️❤️
עם ישראל . ואוהביו הלא יהודים ששלובים אחד בשני בגורל . חי חי חי 🙏❤️❤️❤️🇮🇱🇮🇱🇮🇱✌️💯💯💯🎯
.
מכאן אני אומר שלא לתת לבינה מלאכותית את כל המגרש כאילו כבר הוציאה לבני האדם שלט .יציאה .לא לשכוח ככל שדברים הם קשורים לתוכנה זה תמיד מתנגש עם תקלות ומי שמתעסק לא אני אומנם אך זה לא דבר שלא היה תמיד יש תקלות ככל שזה טכנולוג' שהם לא בשלוף וזהו סודר. בתוכנה ובכל דבר שמראש יש לו צורך מוחלט בחשמל במליוני חלקים ועוד מערך עצום שקשור אחד לשני תשאחד יכול לגרום לכאוס.אז הבינה היא מכונה .גם בני אדם לא מדהימים בהכול אך בורא עולם ברא את המכונה הכי משכוללת שיש האדם שפי טרליון מתפקדת בסנכרון שלא אפשרי לדמיין את הדברים.
אותם app דומות לגוגל iוכאלו שעובדות אם המערכת שלה בעצם הם לא מחדשים כלום רק דברים רגילים בקיצור ספר שלם רושמים בהסבר בגוגל פלי
. במציאות סטיל שילגייה .לא דובים חולר מקסימום סולר 😅😅😅 (גבעת חלפון ..כמובן .)
Voice Notebook אפליקצייה כתבתי כבר ובשנית פי 900 מגוגל ובגדול יותר כיף לדבר עם מישהו שכותב ובאמצע עוצרים משנים מנסחים זה שונה .וכמובן לצפות שכל אחד הוא טיפוס בנוי לתמלל זה לא. לא רק להקשיב זה להיות זה שמזכיר למכתיב דברים שאולי שכח כמובן לא מדברים על פוסט כמו פה אלא דברים בעלי משמעות שלפספס לא לכתוב לא משמעותי חוץ מהוצאת אוויר כמו בפוסט שבטח בשעה מאוחרת שחבר שזרם ויאללה כתב מי שבנוי לזה הוא כמו מחשב ובהכול מתוקתק.גם יהיה בשעה ..
וחברים עם כל הטכנולוגיה עם מישהו כאן מכיר אפליקציה שבזמן אמת מתרגמת את הנאמר כאשר מדובר בשפות מרובות שכל הפסקה משפט הוא מתבלבל שזה אוקיי לא ימנע מהבנה עם היה מסוגל ממש לתרגם משהו ארוך ובמסך מפוצל כמובן אז לא מצאתי כזה.אז גם משהו שהוא מאוד שימושי אפילו לא אפשרו ביבואנית לתת לקונים ולא בזול לנסות את הבינה לא מלכותית ובטח שלא מלכותית .אני כמובן לא סתם.כותב באריכות.כי זה חלק חשוב מהמקצוע שלי אז חייב לתרגל שנחזור ובקרוב בע"ה לעיסוק המדהים שלנו .והוא מדהים כי גם שנשחקים מעבודה של שנים עדיין עצם העשייה מביאה הברקות לעולם .מכל אחד ומה שטוב בו .
חברים עם קראתם עד פה .אז סימן שעם הספר לא נעלם 🥱🤭💯💯✌️🇮🇱🇮🇱🇮🇱😅❤️❤️❤️
עם ישראל . ואוהביו הלא יהודים ששלובים אחד בשני בגורל . חי חי חי 🙏❤️❤️❤️🇮🇱🇮🇱🇮🇱✌️💯💯💯🎯