Original topic:

סים סרוויס. יש כאן מישהו שמכיר ?

(Topic created on: 02-09-2023 06:09 PM)
618 Views
מוז
Active Level 3
Options
Galaxy A
מה עושה האפליקציה Sim service. ושפותחים אותה יש שם פעולה אחת בשם, סנכרון סים. מה זה עושה לסים? מישהו כאן התנסה בזה ? תודה מראש. 
0 Likes
8 Comments
jba1951
Active Level 8
Galaxy A
סים סרוויס במילים פשוטות איננה אפליקציה של המשתמש
אלא של המכשיר עצמו על מנת שתתהיה גישה למידע בסים כמו פרטים של החברה שנותנת לך אפשרות להתקשר לשלוח סמס וכדומה
אם יש לך בעייה בנושא תתחיל את הטיפול עם חברת התקשורת שסיפקה לך סים כשקנית תקשורת אלחוטית. המלצה כשמחליף מכשיר בקשותקפיד לקבל גם סים חדש מוטען בפרטים שלך כולל פרטי מכשיר חדש,
ספר אם עזר סמן פתרון ותהינה
מוז
Active Level 3
Galaxy A
אחלה תודה . אך יש לי שאלה בבקשה, הסים סרוויס יש בפנים סינכרון סים, פעולה זו לא אמורה לבצע את סנכרון הנתונים שאמרתה.? בין המכשיר לסים? סנכרון נתונים?
jba1951
Active Level 8
Galaxy A
בוקר טוב
לא זו לא בדיוק המטרה של סינכרון
הסנכרון הוא לסנכרן את הנתונים שאתה רוצה כמו אנשי קשר וכדומה
מוז
Active Level 3
Galaxy A
בוקר טוב. אך כיום אין יותר אנשי קשר בגיבוי בסים. זה כבר לא קיים ומיותר. אז מה עוד מסתנכרן?
0 Likes
מוז
Active Level 3
Galaxy A
אתה בטח מבין את הכוונה שלי? המטרה שלשמה חשבתי זה. לפתור את בעיית הסים שלא מזה מספר. הבעיה שציינתי לפני.
0 Likes
bnirz
Active Level 5
Galaxy A
זאת אפליקצייה שמופיעה במכשיר רק כשיש כרטיס סים במכשיר (לא בכל החברות)
באופן כללי, אתה לא אמור לגעת בה ולהתעסק איתה בכלל (אלא אם כן החברת סלולר אומרת לך)
0 Likes
מוז
Active Level 3
Galaxy A
תודה על התשובה, הכן נראה כך.
אך יחד עם זאת, ידוע לך האופציה היחידה שיש בתוך האפליקציה הזו וזה סנכרון סים.... האם הסנכרון זה לא משהו שמחבר יותר טוב בין המכשיר לסים? אשמח לדעתך? (בחברת הסלולר טוענים בערך כמו שאתה רשמתה. )
0 Likes
bnirz
Active Level 5
Galaxy A
זה משתנה בין חברות הסלולר, אז אני לא יודע
צריך לשאול את הנציג הטכני בחברת הסלולר שלך