- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-08-2022 12:18 AM in
Galaxy Aהיי לכולם,
בשעה האחרונה הטלפון שלי (Galaxy A72) אינו מגיב לטאצ'.
אני מפעיל אותו מחדש דרך לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי והנמכת הקול, הטאצ' עובד כמו שצריך, אך לאחר כמה דקות, שוב, הטאצ' אינו פועל - ככה אני עושה בלופים.
למישהו יש רעיון מדוע זה קורה?
תודה!
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2022 08:35 PM in
Galaxy Aבמקרה כזה אמליץ לבצע איפוס מלא למכשיר מאחר ודוח שגיאות לא יוכל לזהות את התופעה שתיארת. כדי שדוח השגיאות יוכל לאסוף מספיק נתונים, צריך לשחזר את התופעה (ללא הפעלה מחדש של המכשיר) ואז לשלוח דוח שגיאות בסמוך אליה. אם חייב לעשות הפעלה מחדש לא נקבל מספיק מידע.
תוכל לאפס את המכשיר דרך הגדרות > ניהול כללי > איפוס לנתוני יצרן, מצורף קישור למספר מדריכים בנושא גיבוי, שחזור והעברת נתונים: https://www.samsung.com/il/support/mobile-devices/how-to-backup-my-galaxy/
מומלץ לעשות גיבוי לפרטים חשובים.
אם עדיין המסך לא מגיב, אמליץ לגשת לנקודת שירות לצורך בדיקה של המכשיר על ידי טכנאי.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2022 08:18 AM in
Galaxy Aאם כן, צריך לבדוק במעבדה כנראה.
אם לא, אז יש לך אפליקציה שגורמת לזה.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2022 09:06 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2022 12:26 PM (Last edited 08-11-2022 07:19 PM ) in
Galaxy Aייתכן שיש מסגרת כחולה סביב כל לחץ שאתה מנסה להקיש עליו?
אם כן ככל הנראה הפעלת את העוזר הקולי וניתן לכבות אותו דרך הגדרות הנגישות, זה נקרא Talk Back
וכדי לנווט במכשיר כשהוא מופעל צריך להקיש על כל לחצן פעמיים וכדי לגלול יש להשתמש ב2 אצבעות.
ממתינים לעדכון שלך בנושא.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2022 07:06 PM in
Galaxy Aאין מסגרת כזאת.
במצב בטוח הטלפון גם לא הגיב לי לטאצ'.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-08-2022 08:35 PM in
Galaxy Aבמקרה כזה אמליץ לבצע איפוס מלא למכשיר מאחר ודוח שגיאות לא יוכל לזהות את התופעה שתיארת. כדי שדוח השגיאות יוכל לאסוף מספיק נתונים, צריך לשחזר את התופעה (ללא הפעלה מחדש של המכשיר) ואז לשלוח דוח שגיאות בסמוך אליה. אם חייב לעשות הפעלה מחדש לא נקבל מספיק מידע.
תוכל לאפס את המכשיר דרך הגדרות > ניהול כללי > איפוס לנתוני יצרן, מצורף קישור למספר מדריכים בנושא גיבוי, שחזור והעברת נתונים: https://www.samsung.com/il/support/mobile-devices/how-to-backup-my-galaxy/
מומלץ לעשות גיבוי לפרטים חשובים.
אם עדיין המסך לא מגיב, אמליץ לגשת לנקודת שירות לצורך בדיקה של המכשיר על ידי טכנאי.