Original topic:

חוות דעת Galaxy A35

(Topic created on: 04-07-2025 08:26 AM)
172 Views
PavelY
Active Level 6
Options
Galaxy A
שלום לכולם

היה לי מכשיר S24 Plus שקניתי לא מזמן ונשבר טוטאל לוס בעקבות נפילה. קצת הרבה התבאסתי אבל קניתי בסוף פברואר A35 כי אין כרגע תקציב לטלפון דגל מסדרת S.
ראיתי שהמכשיר A35 מגיע עם "רק" 128GB זיכרון ו- 6GB RAM. אני מתכנן על טלפון ל 4-5 שנים. לדעתכם יכול להחזיק מעמד עם המפרט והזיכרון שלו? השימוש שלי בעיקר משרדי וכן ווטסאפ ורשתות חברתיות וגלישה באינטרנט.

תודה

14 Comments
Galaxy A
השימוש שלך אמנם בסיסי ולא ציינת תקציב, אבל כן הייתי שוקל דגם חדש וחזק יותר, את A56 לדוגמה.
יתרונותיו:
* עדכונים לזמן ממושך יותר.
* הוא קל יותר.
* שבב חדש יותר.
* אם אינני טועה, תומך NFC בארץ (ממליץ לוודא)
* יש לו תכונות AI ברמה מסוימת.

אולי החיסרון העיקרי הוא שאין לו אפשרות לכרטיס זיכרון.
PavelY
Active Level 6
Galaxy A
העניין שלי הוא הזיכרון 128GB/6GB RAM
אני חושש שזיכרונות אלה לא יספיקו עם כל עדכוני התוכנה והקבצים והמסמכים והתמונות למשך 4 שנים לפחות
PavelY
Active Level 6
Galaxy A
גם A56 עם אותו זיכרון כפי שידוע לי
Galaxy A
עניין נפח האחסון הוא אינדיבידואלי, רק אתה יודע אם זה יספיק לך או לא.
ואם אתה חושש שלא, אז תרכוש נפח גדול יותר.
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 4
Galaxy A
לשימוש משרדי הוא יספיק בהחלט. כדי להתגבר על מגבלת הזכרון, רכוש כרטיס זכרון והגדר את התמונות מהמצלמה, הקלטות השיחות להשמר שם. הגדר את הוואטספ והטלגרם וכל יתר הרשתות לא שום סוג מדיה אוטומטית אלא רק מה שאתה צריך. פעם בחודש לערך העבר את כל המדיה, המסמכים והיתר לכרטיס זכרון או פרוק למחשב
PavelY
Active Level 6
Galaxy A
ראיתי מכשיר A16 5G שהוא כולל 256GB/8GB RAM למרות שהמעבד מעט חלש יותר אבל אני לא משחק משחקים בטלפון.
זה יישמע מוזר אבל האם הוא עדיף על A35 בגלל הזיכרון?
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 4
Galaxy A
הוא עדיף לא רק מבחינת הזכרון/אחסון, אלא גם מבחינת הביצועים והכל. השאלה היא אם באמת אתה צריך את זה. כמה אחסון היה לך במכשיר הקודם?
PavelY
Active Level 6
Galaxy A
256GB/12GB RAM
אמנם במכשיר A16 אין 12GB RAM אבל יש 8GB שזה יותר מ 6GB
והאמת פעם ראשונה אני שומע שביצועים של A16 יותר טובים מאשר A35
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 4
Galaxy A
זאת טעות שלי, משום מה קראתי a36. ה-a16 לא עדיף על ה-a35