Original topic:

S23 FE בחוץ Z עם שני קיפולים בפנים

(Topic created on: 03-28-2023 03:47 PM)
86 Views
Noysand
Options
נושאים כלליים
אז אחרי שהיו דיווחים על חזרתו של דגם ה FE, הפרסומים הנוכחיים דווקא אומרים שהוא כנראה לא יצא לשוק.
מה שכן אולי נראה בהשקת המתקפלים באוגוסט הקרוב זה דגם עם שני קיפולים כפי שהציגו בתערוכת CES האחרונה.

image
תמונה מאתר TG spot

אני חושבת שיהיה מאוד מעניין לראות מכשיר שמתקפל פעמיים, אבל מבחינה פרקטית אני לא יודעת עד כמה דגם כזה יהיה מוצלח.
אבל כן ראיתי שהם הציגו גם טאבלט מתקפל וזה כבר יכול להיות מעניין יותר.

מה אתם חושבים?

לכתבה המקורית באתר TG spot:
13 Comments
bnirz
Active Level 6
נושאים כלליים
חבל
אני מחכה שהם קודם כל ישפרו את המתקפלים הקיימים במקום להוציא משהו חדש
נושאים כלליים
דווקא היה שיפור לא קטן בין דגמי המתקפלים 3 לבין ה4, לפי השמועות יהיו עוד שיפורים גם ב5. לא חושבת שהם לא ישפרו את הקיים כדי להוציא דגם חדש ושונה לגמרי..
bnirz
Active Level 6
נושאים כלליים
אתה צודק שהיה שיפור
אני כבר רציתי לקנות ממזמן מכשיר מתקפל, כל פעם שיוצא חדש - אני מתאכזב שהוא לא בשל עדיין
נושאים כלליים
אני בחורה 🙂
אלו מכשירים חדשניים שעם השנים מקבלים עוד ועוד שיפורים.
אם תשווה את המכשיר הראשון מסדרת האס שסמסונג הוציאו למכשיר הכי חדש שיצא לא מזמן ההבדלים מהותיים ביותר, כי כל שנה משתפרים עוד קצת.
אני יכולה להגיד מניסיון אישי שהיה לי את הפולד 3, נהנתי ממנו אבל היו לי כמה דברים שפחות אהבתי בו. כשהשיקו את ה 4 שמתי לב לשיפורים בדיוק בדברים שלא אהבתי ואני בטוחה שהדגם הבא שיצא ישופר אפילו יותר.
גם בפליפ 4 שהיה לי לתקופה שמתי לב לשיפורים לעומת הפליפ 3. ממש השוותי עם מישהו מהעבודה שלי שיש לו את הפליפ 3 וראינו את ההבדלים בין המכשירים.
תמיד שיש מוצרים חדשים שיוצאים לשוק יש דברים שאפשר לשפר בהם, אם אתה רוצה מכשיר מושלם שכבר עבר את מבחן הזמן ואת כל השיפורים המהותיים אז באמת כדאי לחכות עוד קצת ואני בטוחה שבשנים הקרובות כבר נראה מכשיר מתקפל שיענה על כל ההגדרות 🙂