Resolved! Solved

Original topic:

קיצורי דרך במקלדת סמסונג

(Topic created on: 08-26-2021 05:35 PM)
438 Views
יאשה
Active Level 3
Options
נושאים כלליים
מנסה להבין למה אני לא מצליח ליצור מקש קיצור דרך למשל שלחיצה ארוכה עליו תביא לקיצור שרציתי. 
הדרך היחידה מאלצת אותי לאשר השלמת מילים וזה אחד הפיצ'רים הכי מתסכלים. 
יש דרך אחרת שבה לא חובה לאשר השלמת מילים ועדיין ליצור קיצורי דרך באמצעות מקש במקלדת ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
EladSolomon
Expert Level 5
נושאים כלליים
על מנת לעשות זאת גש להגדרות > ניהול כללי > הגדרות מקלדת samsung > עוד אפשרויות הקלדה > קיצורי טקסטים.
הקש על + > והוסף קיצור דרך אל ביטויים שאתה מרבה להשתמש בהם.

View solution in context

10 Comments
oriyakov
Expert Level 5
נושאים כלליים
לא הבנתי, מה הכוונה בקיצור דרך במקלדת
0 Likes
Solution
EladSolomon
Expert Level 5
נושאים כלליים
על מנת לעשות זאת גש להגדרות > ניהול כללי > הגדרות מקלדת samsung > עוד אפשרויות הקלדה > קיצורי טקסטים.
הקש על + > והוסף קיצור דרך אל ביטויים שאתה מרבה להשתמש בהם.
EladSolomon
Expert Level 5
נושאים כלליים
האם הסתדרת? אשמח שתעדכן
יאשה
Active Level 3
נושאים כלליים
כן אחרי מספר ניסיונות חחח
המון תודה !! יש לי עוד שאלה
הפעם לגבי ניהול זיכרון ראם.
אני נתקל כל פעם בקטע הזה שבזיכרון ראם אחרי ניקוי שוב פעם חוזרות לי כל מיני אפליקציות ברקע מבלי שביקשתי ותופסות מקום. מצרף צילום מסך..
יש דרך לבטל אותן ? ואם הן יושבות דרך קבע למה בכלל יש הצעה לנקות כששניה אחרי שוב פעם הן רצות לי ? מדובר בכמעט ג'יגה ראם. קוראים להן יישומים שלא הופעלו לאחרונה. אז למה בכלל שניה אחרי הניקיון הן שוב קופצות לי ...
זה נורמלי שהן ככה ברקע ??Screenshot_20210919-010547_Device care.jpgScreenshot_20210919-010559_Device care_5299.jpg
EladSolomon
Expert Level 5
נושאים כלליים
היי יאשה,
לא ניתן לבטל אותן, הן תמיד יפעלו ברקע.
אף פעם לא ייווצר מצב בו ה - RAM יהיה ריק לגמרי.
EladSolomon
Expert Level 5
נושאים כלליים
סה"כ ה - RAM שלך פנוי...
זהו מצב תקין לגמרי
תוכל גם להשבית לגמרי תוכנות מסוימות שרצות סתם על במכשיר שלך וגוזלות שטח מן זיכרון ה - RAM שלך.
0 Likes
יאשה
Active Level 3
נושאים כלליים
תודה רבה רק חשוב לי לציין שאחרי ניסיונות קלטתי משהו קריטי. בקטגוריה מקלדת סמסונג כדי לאפשר רק את הקיצורים הספציפיים שביקשתי מבלי הבעסה של הפיצ'ר האוטומטי, יש ללחוץ ווי על השלמת מילים+ החלפה אוטומטית לכבות את השפות ורק אז להכנס לעוד אפשרויות הקלדה וליצור קיצורים אישיים מבלי להענש על השלמת מילים.
כי המערכת מאלצת אפשרויות הקלדה רק בתנאי שלחצנו השלמה אוטומטית.
והבעיה הרי שהשלמה אוטומטית מבאסת עם השיטה שלה. והדרך לנטרל את ההשלמה האוטומטית מבלי לבטל אפשרויות הקלדה זה לבטל החלפה אוטומטית של השפות.
EladSolomon
Expert Level 5
נושאים כלליים
אשמח אם תסמן זאת כפתרון.
יאשה
Active Level 3
נושאים כלליים
בשלוש נקודות ליד השם שלך יש קבל פיתרון , מתכוון לזה או שיש מקום אחר ללחוץ עליו ?