- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-19-2025 11:12 AM in
נושאים כלליים- קבצים גדולים – ביי ביי!: חפשו מיילים עם קבצים ענקיים (סרטונים, תמונות באיכות מטורפת) ותעיפו אותם לפח אם אתם לא צריכים אותם. טיפ ממני: חפשו ב-Gmail ככה: has:attachment larger:10MB – זה יראה לכם את כל ה"משמינים". אפשר גם לחפש לפי סוג קובץ, למשל filename:pdf כדי למצוא את כל קבצי ה-PDF הגדולים.
- מיילים מהתקופה של הדינוזאורים: סננו מיילים לפי תאריך ותפטרו מהעתיקות. מי צריך מייל מלפני 5 שנים? אלא אם כן זה מתכון סודי של סבתא, כמובן.
- ספאם – לא רוצים אותך!: תנקו את הספאם באופן קבוע. זה כמו לנקות את הבית, רק וירטואלי. ואל תשכחו גם את תיבת ה"קידומי מכירות" – מלא זבל מצטבר שם.
- איכות – פחות זה יותר: יש אופציה ב"חסכון באחסון" שתדחס את התמונות. ברוב המקרים לא תראו הבדל, וזה יחסוך לכם טונות של מקום. שווה! ואם אתם ממש רוצים לחסוך, אפשר גם להוריד את איכות הסרטונים שאתם מעלים.
- כפילויות – מי צריך שניים? עברו על התמונות ותמחקו כפולים, מטושטשות וסתם כאלה שלא בא לכם לראות יותר. אפליקציות גלריה רבות מציעות כיום כלי מובנה למציאת תמונות כפולות, שווה לבדוק!
- ענקים – לא בבית ספרנו: חפשו קבצים גדולים שאתם לא נוגעים בהם ותעיפו אותם או שתעבירו אותם לדיסק חיצוני או משהו. אפשר גם להשתמש בשירותי ענן אחרים לאחסון קבצים שאתם לא צריכים גישה יומיומית אליהם.
- סדר – חובה!: תסדרו את התיקיות בדרייב. זה יעשה לכם חיים קלים יותר. תחשבו על זה כמו ארון בגדים – אם הכל מבולגן, קשה למצוא מה שצריך.
- 1. התחברו לחשבון הארכיון החדש שלכם, לחצו על סמל גלגל השיניים בחלק העליון ובחרו הצג את כל ההגדרות.
- 2. בחרו בכרטיסייה חשבונות וייבוא בחלק העליון, ולאחר מכן בחרו הוספת חשבון דואר ליד בדיקת דואר מחשבונות אחרים.
- 3.בחלון הקופץ, הזינו את השם של חשבון ה-Gmail המקורי שלכם. בחרו הבא.
- 4. בחרו ייבוא אימיילים מהחשבון האחר שלי (POP3), ובחרו שוב הבא.
- 5. הזינו את הסיסמה של חשבון ה-Gmail המקורי שלכם. ייתכן שתידרשו גם ליצור סיסמת אפליקציה של גוגל (ראו הערה למטה).
- 6. בחרו 995 **bleep** יציאה (Port).
- 7. סמנו את 3 התיבות הבאות: השתמש תמיד בחיבור מאובטח (SSL) בעת אחזור דואר, תווית הודעות נכנסות, ארכיון הודעות נכנסות (דלג על תיבת הדואר הנכנס).
- 8. בחרו הוסף חשבון.
- 1. התחילו על ידי כניסה לחשבון ה-Gmail המקורי שלכם, לחצו על סמל "הגלגל שיניים" בפינה הימנית העליונה ולחצו על הצג את כל ההגדרות.
- 2. בחרו בכרטיסייה העברה ו-POP/IMAP, ולאחר מכן בחרו באפשרות הפעל POP עבור כל הדואר (POP מייצג Post Office Protocol).
- 3. יהיו לכם מספר אפשרויות **bleep** כאשר הודעות נגישות באמצעות POP. כדי למחוק אוטומטית את האימיילים מהחשבון המקורי שלכם לאחר ההעברה, בחרו מחק את העותק של Gmail.
- 4. בחרו שמור שינויים.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-19-2025 11:21 AM in
נושאים כלליים- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-19-2025 11:32 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-19-2025 11:56 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-19-2025 11:57 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-19-2025 01:05 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-19-2025 01:43 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-19-2025 02:41 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-19-2025 06:30 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-19-2025 07:22 PM in
נושאים כללייםהבעיה כרגע שאם אני מוחק מהגוגל תמונות אז הוא מוחק לי מהטלפון, איך אני יכול לעשות שהוא לא יגבה לי בכלל?