Original topic:

מדריך לגיבוי הטלפון: גיבוי זמני לענן☁️

(Topic created on: 07-16-2024 07:17 PM)
886 Views
שמואל
Expert Level 5
Options
נושאים כלליים
ערב טוב חברים!
מי מאיתנו לא חשש פעם שהנתונים במכשיר שלו יאבדו?
כולנו רוצים שאם חס וחלילה יקרה משהו לטלפון אז כל הנתונים יהיו שמורים במקום בטוח ככה שנוכל לשחזר אותם, בין אם אחרי איפוס או בטלפון חדש אם קרה משהו לקודם.
יש לSamsung מגוון דרכים רשמיות לבצע גיבוי של הנתונים של המכשיר, אבל הדרך הנפוצה ביותר, הגיבוי של Samsung Account לא מגבה יותר מדיי, רק דברים כמו ההגדרות, חיבורים, אנשי קשר והודעות..

היום אני אלמד אתכם על אחת הדרכים שבהן תוכלו לגבות את כל הנתונים שיש לכם במכשיר ולשחזר אותם בקלות וביעילות, כולל את הגלריה כולה, ואפילו את הפתקים!

הדרך הפשוטה ביותר היא באמצעות גיבוי זמני לענן הSamsung Account, האפשרות הזו נותנת לנו לשמור באופן זמני בלבד (30 ימים) את כל הנתונים במכשיר, על גבי חשבון הסמסונג שלנו. 

איך מבצעים את הגיבוי הזה?
נכנסים אל Smart Switch - לוחצים על סמל הענן בפינה הימנית - גבה נתונים - בחרו בנתונים שתרצו לגבות- גבה.

image

כעת יש להמתין כדי שהגיבוי יסתיים, זה עלול לקחת זמן מה בהתאם לכמות הנתונים שיש לגבות ובהתאם למהירות האינטרנט.
לאחר שהגיבוי יסתיים תתקבל התראה של ''הגיבוי הושלם''- כשנקבל הודעה זו נוכל לדעת אילו נתונים גובו ולראות שהכל גובה בהצלחה.

image

כעת כל מה שנשאר לעשות כדי לשחזר את הגיבוי זה להיכנס לSmart Switch - ללחוץ על הענן - שחזר - בחרו בנתונים שתרצו לשחזר והנה כל הנתונים ישוחזרו😄

אם תרצו ללמוד על הדרכים הנוספות לגיבוי אשמח שתגידו לי ואכין מדריך גם עליהן😊

28 Comments
Kfeer
Expert Level 5
נושאים כלליים
מדריך חשוב ביותר! תודה שמואל 🙏
שמואל
Expert Level 5
נושאים כלליים
בשמחה!
וזו רק דרך אחת מתוך 4 עיקריות.
מקווה שאהבת😊
נושאים כלליים
גיבוי זה תמיד חשוב!
גיביתי כך את המכשיר לפני הטיסה, לקח 9.5 שעות ל-208 גיגה 🥵

תודה על המדריך!
Nivnaor32
Expert Level 5
נושאים כלליים
ואו חחח
נושאים כלליים
לגמרי חחח
יש לו נטייה להיתקע בכל מני קטעים.
שמואל
Expert Level 5
נושאים כלליים
בגלל זה אני הכי מעדיף לשמור בכרטיס זיכרון/התקן אחסון חיצוני, הרבה יותר מהיר ולעולם לא נמחק לבד
שמואל
Expert Level 5
נושאים כלליים
וואי וואי, זה בהחלט חשוב ביותר!
מקווה שתהנה בטיסה ותחזור בשלום 🤗
נושאים כלליים
תודה 🙏🏻
Nivnaor32
Expert Level 5
נושאים כלליים
אלוף שמואל
פוסט מעולה👌🏼